fbpx skip to Main Content

YOUNG MASTERY

Nyt forløb til børn & teens

Kæreste du`

I dette lille indlæg vil jeg blot oplyse om mit måske vigtigste forløb pt.

Det er nemlig med største fornøjelse, at jeg her vil præsentere dig for…
YOUNG MASTERY – Empowered Kids & Teens, som er et helt nyt forløb til forældre/omsorgsgivere i samspil med børn og teens.

Mange børn har det ekstra hårdt under denne pandemi og forskning viser, at der er store både synlige og også usynlige ændringer i vores børn og unges trivsel.

Da jeg selv er MOR, er uddannet pædagog og har mange års erfaring med mindfulness for børn og unge, så ligger det i mit hjerte at hjælpe jer, med at hjælpe jeres (vores) børn.

Vores børn fortjener, at vi ser dem, taler med dem – og ud fra hvad jeg kan høre fra mine klienter, venner og veninder, så kan det faktisk være meget svært for forældre, at finde ud af HVORDAN vi kommer ind i vores børns liv og taler med dem, uden det bliver de gængse hverdagsspørgsmål, som hvad har du lavet i dag – og så videre.

Derfor har jeg udviklet et unikt fem ugers forløb ved navn YOUNG MASTERY, som handler om måden vi er sammen med vores børn på.

Forløbet giver jer inspiration til mindfulde, kreative hjertestunder og masser af materiale, + en Magisk Manual (primært til børn i alderen 7 – 14 år) men både yngre og ældre børn kan SAGTENS være med.

Vi skal have stoppet den nedadgående spiral med børn og unge der får store psykiske problemer på grund af den verdensomspændende situation med restriktioner, manglende fysisk nærvær og skærpede social omgang.

Vores børn fortjener ikke at blive en del af en hjerteskærende statestik og derfor skal vi handle nu.
Vores børn skal være glade og føle sig anerkendt, set, hørt og elsket – og vi kan faktisk nemt hjælpe dem.

Læs meget mere om YOUNG MASTERY via dette link, som lige nu er sat til halv pris, fordi det er vores intro forløb på dette kursus.

 

 

ALT DETTE FÅR I

Så ønsker du at give dit barn/børn redskaber til:

  • glæde
  • overskud
  • selvværd & selvtillid
  • håndtering af svære følelser
  • og en grundlæggende tro på sig selv i livet…

Så er dette helt bestemt det dejligste forløb for jer.
Vi ønsker nemlig at give børn og teenagere de redskaber, som vil føre til en kærlig selvopfattelse af egne evner og udvidede muligheder i livet.

 

 

LIFE MASTERY – FOR BØRN & TEENAGERE

Jeg har i mange år undervist i livsmestringsteknikker for for især voksne kvinder, som ønsker at skabe et stærkt ståsted i livet.
Dette underviser jeg stadig i ved uddannelserne hos Life Mastery Academy.

Under disse vidunderlige uddannelser, er der mange mødre og omsorgspersoner, som har efterspurgt den samme form for undervisning til børn, og dette har jeg altid haft lyst til at skabe.
– Ikke mindst fordi jeg selv er MOR – med fokus på min elskede moderrolle.
Jeg har samtidig også en pædagoguddannelse og flere uddannelser bag mig inden for sindet, psyken og sjælen.

Jeg brænder passioneret for mindfulness og heartfulness, og jeg ELSKER, at dele disse hjertevarme stunder med mine børn.
De har altid været med i en masse kreative projekter og igennem kreativiteten samler vi både tanker og hjerte i skønne udfoldelser. `Og også som terapeutiske processer til at imødekomme hverdagsudfordringer, frygt, tankemylder og hvad der ellers kan opstå af  helt normale udviklingspotientialer i et barn liv.

 

 

PRIS & BONUS LIGE NU

Da dette er det første forløb, så har jeg sat prisen ned med 50 % i rabat. derfor koster forløbet kun 1795,-   KUN denne gang!

 

Ps. Hvis du tilmelder dig før d. 20/4 får du en lækker fysisk manual tilsendt med posten.

Vi håber at dele det hele med jer… og når jeg siger vi, så er det fordi, at jeg med største glæde har mine egne børn på 11 og 15 år med på sidelinjen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top