fbpx Skip to content

YOUNG MASTERY
“En af styrkerne i dit materiale er at vi har en fælles reference – nogle fælles termer. Dem skal vi alle øve os i – hele familien. Vi har forsøgt at tænke “den Indre vejrudsigt” ind i en tidligere oplevelse med lyn og torden. bare for at øve os. vi føler virkelig at vi har fået meget med og er klar til de næste øvelser – Gid YM må blive en stor succes i fremtiden, vi har været så taknemmelige for at have været med.”

 

YOUNG MASTERY
“At kunne tilføje titlen som YOUNG MASTERY MASTER, er at kunne tilføje ekstra skønne værktøjer i arbejdet med børn/unge.
Efter MIF Mindfulness instruktøruddannelsen, giver YMM rigtig meget mening. Den sætter et ekstra prik over i’et. YMM er ikke kun egnede til egne børn, men kan også sagtens bruges til andres børn og unge. De nyder sådan at sidde med lækre farver, og dekorere den skønne workbook.
Jeg har brugt den til 16-årige piger, og de elskede det. Og jeg elskede at hjælpe dem med at bruge værktøjerne.
Så jo, det betyder meget for mig at være i stand til at hjælpe de unge med at finde ind til kernen i dem selv ❤Tusinde tak for det skønne forløb, og hvor er det dejligt, at man kan tage det i eget tempo.”

 

Back To Top