fbpx Skip to content

Kreative bordkort
“Jeg er vild med disse skønne affirmationskort. Og jeg havde sådan en lyst til at vise mine venner dem. Så da jeg sidst inviterede mine venner til en hyggelig middag herhjemme, valgte jeg at bruge kortene som bordkort. Med velkomstdrinken i hånden, bad jeg gæsterne vælge sin plads ved bordet udfra hvilket af kortene som tiltrak lige netop dem – på lige dette tidspunkt i deres liv, enten fordi de havde brug for at sætte fokus på kortet for en enkelt aften, eller det næste stykke tid. Mine gæster tog det SÅ fint til sig, og jeg kunne endda regne ud hvor nogle af dem ville sætte sig. Om mandagen fik jeg sms fra gæster om, hvordan de følte sig inspireret af deres positive mantra – så skønt!”

“Jeg er så heldig at have to sæt af dine skønne spejlbilleder og har valgt at lave en lille collage med dem i indgangspartiet til mine lokaler. De bliver kikket på og beundret af mine elever og jeg skifter dem alt efter humør og hvilke kort jeg selv har brug for. De er fuldstændig vidunderlige.”

“Jeg er simpelthen så glad for Sussanne Wexøs spejlbilleder. Jeg bruger dem dagligt som ekstra energi til min hverdag. Jeg trækker et kort som bliver sat op på spejlet i øjenhøjde, hvor jeg kan se det hele dagen og læse affirmationen højt. Jeg bliver gang på gang overrasket over, at affirmationen der kommer frem, føles som om den altid passer ind i det øjeblik i mit liv. Spejlbillederne giver mig et ekstra skub i den retning mit hjerte kan mærke og er med til at styrke min tro i mig selv og det jeg kan opnå.
Spejlbillederne for mig, er lig med min egen selvkærlighed. Jo mere jeg bruger spejlbillederne, jo mere vokser min omsorg for mig selv.
Det bedste af det hele er at min familie også er begyndt at spørge om de må trække et spejlbillede kort, selv mine børn på 4 og 7 år. Jeg elsker det!”

Back To Top