fbpx Skip to content

Sisterhood Circles – Giver ro, fred og kontakt med mig selv
“Jeg har over de sidste 3 år deltaget på Sussannes Sisterhood Circles. Det er en fantastisk måde at starte en uge eller måned på. En stille stund hvor jeg vender blikket ind ad, og giver mig selv kærlig opmærksomhed, og på den måde lander i mig selv Det giver mig utrolig meget ro samt forståelse af mig selv i et større perspektiv. Mange ting giver så meget mere mening, og jeg føler mig mere hel. Kan klart anbefales!”

“Jeg NYDER i fuld grad stilheden, roen og Sussannes skønne og kærlige energi på mine månedtlige Sisterhood Circles. En gang om måneden er helt perfekt i min ‘entrepreneur og single mum tilværelse’ og det passer altid med at der er en masse ting, jeg lige skal have på plads op til dagen. Faktisk falder der ting på plads i mit liv eller arbejdsliv allerede når jeg sidder i bilen dertil.”

“Jeg elsker at mødes til Sisterhood Cirkles  Jeg får virkelig ladt batterierne op, og nyder vores kvindelige varme fællesskab, – hvor jeg bliver mødt af hjerterum og varme  Det er skønt at få mediteret og manifesteret, – jeg nyder energierne!”

Back To Top