fbpx Skip to content

Skriv dagbog. For nogle er det at skrive dagbogen sund øvelse i sig selv. Men hvad nu hvis dagbogen midt mellem de blanke sider beder dig om at lave øvelser, der øger din selvindsigt? Det er præcis, hvad bogen LOVING RITUALS gør. Giver dig plads til egne skriverier, samtidig med at du får ugentlige øvelser, der giver mere nærvær, kreativitet og overskud. Tip. D kan få flere øvelserog tips i Facebookgruppen Peaceful Journey Rituals.

 

Messages from my Heart er en del af det nye smukke Peaceful Journey Univers hos Life Books by Sussanne Wexø. Den er skrevet på engelsk for at appellere til et større publikum, og inviterer læseren ind i et mere nuanceret ordforråd. 

Messages from my Heart er oprindeligt skabt, som det perfekte supplement til den særlige ritualbog; Loving Ritual – og den kan benyttes til utallige formål.

Citaterne som skaber det smukke fundament er en del af Sussanne’s varemærke og uddannelsesunivers, og hun ønsker inderligt, at minde os om, hvordan vores hjertes selvkærlige tanker og følelser skaber vores selvkærlige liv.

Back To Top