fbpx Skip to content

Skriv dagbog. For nogle er det at skrive dagbogen sund øvelse i sig selv. Men hvad nu hvis dagbogen midt mellem de blanke sider beder dig om at lave øvelser, der øger din selvindsigt? Det er præcis, hvad bogen LOVING RITUALS gør. Giver dig plads til egne skriverier, samtidig med at du får ugentlige øvelser, der giver mere nærvær, kreativitet og overskud. Tip. D kan få flere øvelserog tips i Facebookgruppen Peaceful Journey Rituals.

 

Loving Rituals er en del af det nye smukke Peaceful Journey Univers hos Life Books by Sussanne Wexø. Den er skrevet på engelsk for at appellere til et større publikum, og inviterer læseren ind i et mere nuanceret ordforråd. 

Samtidig vil man kunne nyde en brugervenlighed, som de fleste danskere sagtens kan lade sig inspirere af, og finde glæde ved.

Med den nye serie ønsker bestseller forfatteren Sussanne Wexø, at udvikle den spændende selvudviklings trend med bøger, som gør læseren til hovedperson, og som sikrer den personlig vej til succes, lykke og overskud i livet.  

Back To Top