fbpx Skip to content

☆☆☆☆☆☆
Det bedste ved The Mirror Process er hvordan den afslører nye indsigter og AHA-oplevelser om os selv gennem hele processen.
Vi opdager at vores skygger er vores længsler, der venter på at blive levet ud.
Vi forstår, hvorfor vi har skruet ned for sider i os selv og vi lærer hvordan vi kan bruge denne viden fremadrettet.
Det bedste ved Mirror Processen er, at vi får mulighed for at omskrive vores fortællinger og skabe nye.

 

☆☆☆☆☆☆
Det fantastiske ved Mirror Processen er at vi møder vores skyggesider med omsorg og forstår dens hensigter, med bevidsthed derom kan vi transformer lys og kærlighed til, og leve vores liv med egen omsorg forståelse og kærlighed.
Jeg elsker at vi har både hjerne, hjerte og krop med i alle øvelserne, og på den måde kan vi som helt menneske og sjæl virkelig rykke os og udvikle os.

 

“Jeg har været meget glad for denne unikke uddannelse. Kan godt lide den dybde, den giver i ens sessioner. Jeg elsker den kombi af spejlarbejde, energiarbejde og chakraerne, som Susanne så kyndigt fik sammensat på Mirror Facilitator uddannelsen. Alle mine klienter er yderst tilfredse med den unikke kombi og jeg var meget glad for min egen unikke rejse, hvor jeg lærte at guide mine klienter igennem denne fantastiske spejleprocess. Som underviser er Susanne meget dygtig, top professionel og empatisk. Den uddannelse kan varmt anbefales til alle, som vil lære mere om spejlene og lære at guide sine klienter i dybden.”

Back To Top