fbpx Skip to content

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR
“Du går ALDRIG galt i byen med en uddannelse hos Sussanne.
Sussanne stråler af kompetence og hjertevarme, og det rammer dig i hjertekulen, hvad enten du tager en onlineuddannelse eller en fysisk.
Efter jeg begyndte på mine uddannelser hos Sussanne har mit liv taget en drejning. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv, på universet og på andre mennesker.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sussannes holistiske og gennemarbejdede mindfulnessuddannelse.

.

 

 

 

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR
“Det er en fornøjelse at kunne kalde sig for mindfulness instruktør, og at ha så mange skønne redskaber med i baggagen.
Det har virkelig været en stor glæde at deltage på kurset.
Jeg har fået så meget ud af det, og fået åbnet mine øjne og mit sind for hvor vigtigt mindfulness er. Jeg har igennem det sidste år været på en stor personlig rejse og arbejdet rigtig meget med mig selv og min indre transformation.
I den forbindelse har jeg haft rigtig stor glæde af mindfulness, meditation, åndedræts- og andre øvelser.
Det har hjulpet mig virkelig meget, og jeg har fundet en dybere ro og glæde i mig selv som jeg aldrig har oplevet før. Det har været spændende og lærerigt at være med på online mindfulness uddannelsen, og jeg er blevet utroligt inspireret til at dele disse oplevelser med andre.
Det har været spændende med et indblik i hvordan simple øvelser kan ha så stor en indflydelse på os, og hvordan øvelserne og forståelsen kan tilpasses de forskellige målgrupper, modtagere og deltagere. Du er en super dygtig formidler, et vældig behageligt menneske og det har været en fornøjelse at blive lukket ind i det rum du skaber i gruppen, den tryghed og varme der opstår, selvom det er online.

.

 

 

 

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR
“Jeg har deltaget på Sussanne Wexøs Online Mindfulness Instruktør Uddannelse.
Hvis ikke det havde været online, havde jeg ikke haft mulighed for at deltage, da mine
omstændigheder lige nu ikke ville kunne hænge sammen med rejsetiden til København.Sussanne er et kærlighedsgeni. ❤️
Hun forstår om nogen at ‘walk the talk’.
Hun LEVER mindfulness med alle sine celler.
Den ro og det overblik hun skaber i en gruppe og nu altså også online, er undervisning
på et både meget højt fagligt, men også menneskeligt niveau.
Jeg har følt mig SÅ: SET, MØDT og RUMMET ❤️ Det er tydeligt, at Sussanne har mange års erfaring og et VÆLD af gode værktøjer, der som en Pandoras Æske er blevet åbnet mere og mere op for fra modul til modul.
Sussanne BRÆNDER for Mindfulness og for at gøre en forskel i verden.
Der er brug for sådanne ildsjæle, der kan puste liv, glæde og passion i os andre, så vi som
ringe i vandet ligeså kan gå ud og være med til at gøre en forskel…det er smukt.
Sussannes Online Mindfulness Instruktør Uddannelse har mine aller varmeste anbefalinger.  Kirsten Pedersen ❤️

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR UDDANNELSE
“1000 tak for et fantastisk forløb, hvor jeg har lært så meget af dig. Du er en fantastisk underviser og alt har bare fungeret så fint med det her online undervisning.
 
Jeg kan næste ikke vente med at skulle i gang med at bruge min uddannelse og dermed hjælpe en masse mennesker med at finde ro i hverdagen.

 

“Det har været en fantastisk oplevelse, at deltage på dette kursus. Undervisningen og øvelserne er helt i top, og jeg havde hele tiden en fornemmelse af, at det ikke var tilfældigt hvornår og hvordan de blev præsenteret. At kunne give det, der er brug for i øjeblikket, er ægte undervisning i min optik. Det formår du kære Sussanne. Tak for dig.”

“Jeg har haft et SÅ lærerigt, intents og bare gennemført skønt kursus. Aldrig har jeg efter et kursus følt mig så godt fyldt på (og klædt på). Kæmpe tak Sussanne. Din varme, balance, ro og åbenhed er helt særlig, og du har fået et helt hold gjort trygge, glade og fyldt os med overskud… Det er sejt. Du er for sej.”

“Et så intenst og transformerende forløb med en teori og praksis, der skaber Mindfulness i krop sind og ånd fra start til slut. Stor Mindfulness kunst af Sussanne Wexø, hvis naturlige mestring og kærlige nærværende formidling skaber selvstændige instruktører med eget mindfulde ståsted og power til at give Mindfulness gaven videre til private og virksomheder, børn som voksne i alle aldre, som ønsker bevidst nærvær, indre ro og ny energi!!!”

Jeg valgte udelukkende din uddannelse fordi du tiltalte mig som person.
Du formåede at tryllebinde mig på varmeste vis via video og samtale over tlf.
Et seriøst forløb med det skønneste og mest gennemarbejdet Kompendie, som jeg stadig sætter pris på.
Jeg kunne nemt have valgt en uddannelse i Århus, men har aldrig fortrudt at jeg valgte turen til Kbh.
Du var det hele værd og mere til. Tak for dig og al din smittende energi og glæde.

Sussanne du har skabt et af de tryggeste og mest anerkenden rum jeg nogensinde har været i. Det er et perfekt udgangspunkt for læring.
Tak for dig.

Uddannelsen er bygget fantastisk op således, at der både er formidling af teori, øvelser, gruppe/individuelt arbejde og evaluering.
Man bliver introduceret og guidet til, hvordan man opbygger en mindfulness session og ydermere lærer man rigtig meget om sig selv – bliver selvbevidst og finder en indre ro og balance.
Jeg fik denne uddannelse betalt af min arbejdsgiver, da mit mål var at introducere mindfulness for børnene. Jeg ønskede at give børnene redskaber til selv at kunne finde deres indre ro, også selv om de var påvirket af ydre input fra f.eks kammerater, sociale medier, tankemylder etc.
På uddannelsen lærte jeg at guide børnene til vejrtrækningsøvelser – flytte fokus fra hoved ned i hjertet, øvelser med sanserne, redskaber til børnene kan tackle deres egne følelser og indre ro, samt få større kærlighed til sig selv og andre.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale denne skønne uddannelse til alle.  Alt det bedste.

Kæreste Sussanne Wexø, jeg valgte din mindfulness instruktør uddannelse, i første omgang, fordi jeg selv havde haft stor glæde af mindfulness og ønskede at give det videre til andre. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning at det netop blev din uddannelse da du formidler mindfulness på en let og legende måde, så alle kan være med. Jeg følte mig klar til at gå ud og give det videre med det samme at uddannelsen var færdig. Dit engagement, din tilstedeværelse og hele din persons skønne energi stråler ud over alle i dit nærvær – Tak for dig.

Back To Top