fbpx Skip to content

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR
“Jeg har deltaget på Sussanne Wexøs Online Mindfulness Instruktør Uddannelse.
Hvis ikke det havde været online, havde jeg ikke haft mulighed for at deltage, da mine
omstændigheder lige nu ikke ville kunne hænge sammen med rejsetiden til København.Sussanne er et kærlighedsgeni. ❤️
Hun forstår om nogen at ‘walk the talk’.
Hun LEVER mindfulness med alle sine celler.
Den ro og det overblik hun skaber i en gruppe og nu altså også online, er undervisning
på et både meget højt fagligt, men også menneskeligt niveau.
Jeg har følt mig SÅ: SET, MØDT og RUMMET ❤️ Det er tydeligt, at Sussanne har mange års erfaring og et VÆLD af gode værktøjer, der som en Pandoras Æske er blevet åbnet mere og mere op for fra modul til modul.
Sussanne BRÆNDER for Mindfulness og for at gøre en forskel i verden.
Der er brug for sådanne ildsjæle, der kan puste liv, glæde og passion i os andre, så vi som
ringe i vandet ligeså kan gå ud og være med til at gøre en forskel…det er smukt.
Sussannes Online Mindfulness Instruktør Uddannelse har mine aller varmeste anbefalinger.  Kirsten Pedersen ❤️

ONLINE MINDFULNESS INSTRUKTØR UDDANNELSE
“1000 tak for et fantastisk forløb, hvor jeg har lært så meget af dig. Du er en fantastisk underviser og alt har bare fungeret så fint med det her online undervisning.
 
Jeg kan næste ikke vente med at skulle i gang med at bruge min uddannelse og dermed hjælpe en masse mennesker med at finde ro i hverdagen.

 

Det bedste ved denne Mindfulness Instruktør uddannelse er, at man på et dybt personligt plan lærer selv at leve mindfuldt og dermed er den bedste læremester til at give det videre.
Elsker også at uddannelsen er så praktisk, så at man ikke bliver bombarderet med en masse teori, men i stedet mærke det på krop og sjæl. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg tog særligt “rammen” med mig. Og bruger den hele tiden (skænker dig så mange tanker).
En relativ lille ting med meget stor betydning. Content kan man få mange steder fra, dog gør rammen gør at man kan få folk med på rejsen. Og fint ud igen. Det er essentielt.
Dit kursus gør at folk som mig, rent faktisk kan komme ud med mindfulness og endnu vigtigere få folk med på rejsen.
Uundværligt ville jeg sige. Og som andre skriver, DU, er noget særligt og din energi er for lækker.

“Da jeg sidste år tog mindfulness instruktøruddannelsen hos Sussanne Wexø, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad denne fantastiske rejse ville bringe med sig. Men efter uddannelsen, var jeg så godt klædt på til at undervise, at jeg straks kastede mig ud i at udbyde hold – og fik lynhurtigt fyldt to dejlige hold. Har siden uddannelsen også afholdt mindfulness workshops – og jeg er kun lige begyndt med at benytte disse dejlige færdigheder, som uddannelsen giver. Den kan varmt anbefales – både til dig som helt ny i mindfulness og også til dig der allerede er underviser, og gerne vil have endnu flere værktøjer i din “værktøjskasse”.”

“Kære Sussanne
Du er åben, kærlig og så hamrende autentisk. Du er et fantastisk menneske og jeg mærker dig og det du formilder helt ind i hjertet ♥ Jeg har tidligere deltaget i mindfulness kurser af længere varighed, men har fået meget mere med hjem på dette forløb – med alle de praktiske øvelser føler jeg mig nu køreklar og er vildt motiveret – jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus. Af hjertet tak for dig!”

”Aldrig har jeg fået så meget med mig, på så kort tid – det er ikke mine egne ord, men en udtalelse fra en med-deltager fra MIF modulet. OG jeg kunne ikke være mere enig!
 Intense dage med tid til fordybelse i fællesskab, tid til fordybelse individuelt, og tid til overvejelse af, hvor jeg kan bruge mindfulness, både for mig selv og som formidler, en del af mine tilbud i min virksomhed. Det står så klart for mig, hvordan jeg kan komme videre.
 Erfaringsudveksling med deltagerne i løbet af kurset og fremtidig kontakt og samarbejde, det er en gave. Netop intensiteten og Sussannes grundige forarbejde i hendes undervisning, gør at forløbet er så udbytterigt.
 Glæder mig over, at jeg har deltaget, glæder mig over mulighederne, det giver mig. Jeg kan kun anbefale at deltage på det næste MIF modul.”

“Det har været en fantastisk oplevelse, at deltage på dette kursus. Undervisningen og øvelserne er helt i top, og jeg havde hele tiden en fornemmelse af, at det ikke var tilfældigt hvornår og hvordan de blev præsenteret. At kunne give det, der er brug for i øjeblikket, er ægte undervisning i min optik. Det formår du kære Sussanne. Tak for dig.”

“Jeg har haft et SÅ lærerigt, intents og bare gennemført skønt kursus. Aldrig har jeg efter et kursus følt mig så godt fyldt på (og klædt på). Kæmpe tak Sussanne. Din varme, balance, ro og åbenhed er helt særlig, og du har fået et helt hold gjort trygge, glade og fyldt os med overskud… Det er sejt. Du er for sej.”

“Et så intenst og transformerende forløb med en teori og praksis, der skaber Mindfulness i krop sind og ånd fra start til slut. Stor Mindfulness kunst af Sussanne Wexø, hvis naturlige mestring og kærlige nærværende formidling skaber selvstændige instruktører med eget mindfulde ståsted og power til at give Mindfulness gaven videre til private og virksomheder, børn som voksne i alle aldre, som ønsker bevidst nærvær, indre ro og ny energi!!!”

Back To Top