fbpx skip to Main Content

“Det har været en fantastisk oplevelse, at deltage på dette kursus. Undervisningen og øvelserne er helt i top, og jeg havde hele tiden en fornemmelse af, at det ikke var tilfældigt hvornår og hvordan de blev præsenteret. At kunne give det, der er brug for i øjeblikket, er ægte undervisning i min optik. Det formår du kære Sussanne. Tak for dig.”

“Jeg har haft et SÅ lærerigt, intents og bare gennemført skønt kursus. Aldrig har jeg efter et kursus følt mig så godt fyldt på (og klædt på). Kæmpe tak Sussanne. Din varme, balance, ro og åbenhed er helt særlig, og du har fået et helt hold gjort trygge, glade og fyldt os med overskud… Det er sejt. Du er for sej.”

“Et så intenst og transformerende forløb med en teori og praksis, der skaber Mindfulness i krop sind og ånd fra start til slut. Stor Mindfulness kunst af Sussanne Wexø, hvis naturlige mestring og kærlige nærværende formidling skaber selvstændige instruktører med eget mindfulde ståsted og power til at give Mindfulness gaven videre til private og virksomheder, børn som voksne i alle aldre, som ønsker bevidst nærvær, indre ro og ny energi!!!”

Jeg valgte udelukkende din uddannelse fordi du tiltalte mig som person.
Du formåede at tryllebinde mig på varmeste vis via video og samtale over tlf.
Et seriøst forløb med det skønneste og mest gennemarbejdet Kompendie, som jeg stadig sætter pris på.
Jeg kunne nemt have valgt en uddannelse i Århus, men har aldrig fortrudt at jeg valgte turen til Kbh.
Du var det hele værd og mere til. Tak for dig og al din smittende energi og glæde.

Sussanne du har skabt et af de tryggeste og mest anerkenden rum jeg nogensinde har været i. Det er et perfekt udgangspunkt for læring.
Tak for dig.

Uddannelsen er bygget fantastisk op således, at der både er formidling af teori, øvelser, gruppe/individuelt arbejde og evaluering.
Man bliver introduceret og guidet til, hvordan man opbygger en mindfulness session og ydermere lærer man rigtig meget om sig selv – bliver selvbevidst og finder en indre ro og balance.
Jeg fik denne uddannelse betalt af min arbejdsgiver, da mit mål var at introducere mindfulness for børnene. Jeg ønskede at give børnene redskaber til selv at kunne finde deres indre ro, også selv om de var påvirket af ydre input fra f.eks kammerater, sociale medier, tankemylder etc.
På uddannelsen lærte jeg at guide børnene til vejrtrækningsøvelser – flytte fokus fra hoved ned i hjertet, øvelser med sanserne, redskaber til børnene kan tackle deres egne følelser og indre ro, samt få større kærlighed til sig selv og andre.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale denne skønne uddannelse til alle.  Alt det bedste.

Kæreste Sussanne Wexø, jeg valgte din mindfulness instruktør uddannelse, i første omgang, fordi jeg selv havde haft stor glæde af mindfulness og ønskede at give det videre til andre. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning at det netop blev din uddannelse da du formidler mindfulness på en let og legende måde, så alle kan være med. Jeg følte mig klar til at gå ud og give det videre med det samme at uddannelsen var færdig. Dit engagement, din tilstedeværelse og hele din persons skønne energi stråler ud over alle i dit nærvær – Tak for dig.

Back To Top