fbpx Skip to content

MIND & SPIRIT MENTOR UDDANNELSEN
“Hvis du, ligesom jeg, ønsker at leve i en større bevidsthed og med en stærk ledende energi fra dit hjerte, så vil jeg anbefale dig at se nærmere på alle uddannelserne under All In HEARTBUSINESS hos Sussanne Wexø. Ønsker du, at dykke ned i din spiritualitet og de spirituelle redskaber, så kan jeg varmt anbefale Mind & Spirit Mentor uddannelsen, hvor du netop lærer en masse omkring dig selv og de mange redskaber ❤️” 💚

 

☆☆☆☆☆☆
Kære Sussanne
Jeg var så glad og taknemmelig over at deltage i dit Mind & Spirit Mentor kursus. Blev beriget på alle niveauer – læring, viden, visdom, varme, kærlighed, inspiration…
Jeg var helt fyldt op af den bedste energi efter 5 intense dage.
Fællesskabsfølelse og et trygt rum gav de bedste forudsætninger for en meget personlig og følsom proces – tak for det og dig.
Hanne

☆☆☆☆☆☆
UNIK & SMUK REJSE ~
Jeg har nydt hvert et minut På denne skønne Mind & Spirit uddannelse.
Sikke et dejligt space 🌟
Fuld af universets gaver og lys har jeg været på den smukkeste rejse.
Jeg har udviklet mig og lært meget om mig selv og budt min smukke spirituelle side velkommen og er dybt taknemmelig for denne spirituelle energi som jeg nu har lært at kende og jeg elsker alt ved denne energi som jeg nu har med mig i mit liv. Tak Sussanne for din altid naturlige skønne vibrerende livs energi.
Kærligste energi fra Dorthe

☆☆☆☆☆☆
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Mind & Spirit Mentor uddannelsen!
Det har været en magisk rejse og jeg føler virkelig at jeg har lært så meget om mig selv og min egen spiritualitet og essens.
Det var sådan en dejlig oplevelse at jeg kunne have lyst til at gøre det igen!

“Det var det dejligste mest intense forløb, på alle mulige måder. Jeg kunne aldrig have forudset, hvor jeg ville ende, men jeg ved nu, at jeg er lige hvor jeg skal være. Mit hjerte er åbent og tilliden til mig selv og min verden er stærkere end nogensinde. Jeg føler en snigende meningsfyldthed blomstre fra mit indre, og en forbindelse til den jord, jeg lever på. Universet er et skridt nærmere mig indeni – og min vej med healing er igen betrådt. TAK Sussanne fordi du er villig til at vise veje, tak fordi du viser dit mod og din tillid til alle os. Tak fordi du lader os gå vores egen vej og bare er der, hvor du er. TAK fordi du har sammensat noget, der for mig går dybere end jeg kan sætte ord på, fordi det er et andet sted end i mit verbale sprogforråd. TAK TAK TAK.”

“Jeg anbefaler dybt fra mit hjerte Sussanne Wexøs Spirituelle Mentor uddannelse, hvor jeg oplevede at blive vejledt og guidet trin for trin i kontakt med min egen Spiritualitet og fik åbnet op for en unik spirituel værktøjskasse og fik tilført fantastiske metoder og redskaber til at udvikle min Spiritualitet. Samtidig føltes det vidunderligt at være på lige netop denne Uddannelse, hvor det at dele Denne Spirituelle Rejse med andre medstuderende og få indblik i hinandens spirituelle indsigter gav mening og visdom og forståelse for det at lede andre i deres Unikke Spirituelle retning. Gør det for dig selv ~ vær dig for din næste ~ og oplev, at Vi er Et!
Stor Taknemmelighed for dette forløb ♥”

“Gruppen har været fyldt med kærlighed fra første dag. Det var og er som at træde ind i et helligt rum, hvor kærlighed er et overskyggende tema. Et sted, hvor sproget der tales er ikke-dømmende, fuld af accept, varme, autensitet og nærvær. Når alt kommer til alt, giver Karma gruppen mig en følelse af at komme hjem – hjem til mig selv og hjem i min spiritualitet.

Jeg har lært og tilegnet med redskaber i form af meditative teknikker som nu er en fast del af min dagligdag. Dette er gaver i sig selv, men ligeså vigtig er min måde at anskue mig selv og min egen spiritualitet på, hvor jeg har fundet en ro, som påvirker hele min måde at leve på. Det har været en rejse som har åbnet op for mange nye perspektiver for mig. Personligt har perioden været et fast holdepunkt i det at være elsket. Ikke bare af gruppen, ikke bare af mig selv eller min familie og venner, men af det som er større end mig, det jeg definerer som min spiritualitet eller min Gud – den kærlighed der omslutter og gennemsyrer alt levende. Jeg har igennem gruppen lært at tage den kærlighed ind og gøre til min egen – hvilket er en af de største gaver jeg har givet mig selv, i dette liv.

Det er med tårer i øjnene og vemod at jeg afslutter gruppen, samtidig med den største taknemmelighed og kærlighed af at have delt rejsen so far med alle de fantastiske mennesker. Jeg værdsætter at rejsen kan fortsætte til Silent Meetings…

Det er med min dybeste respekt at jeg giver Sussanne Wexø mine varmeste anbefalinger, i det hun er et guddommeligt, vis, nærværende, ægte og altomfavnende menneske, såvel som mentor.”

Back To Top