fbpx Skip to content

“Sussanne Wexø har ændret mit liv. Jeg er blevet svøbt i mere kærlighed og omsorg på det halve år, jeg har været tilknyttet hendes coachuddannelse end jeg kan forestille mig, at man bliver på nogen anden coachuddannelse i København. Hendes tilgang til coaching er mild og dejlig – og meget omsorgsfuld, – udover at være et smilende og varmt menneske, der giver tryghed, så deler hun også frit ud af sig selv på en meget uhøjtidelig måde. Hun er virkelig et meget specielt menneske og da hun også er uddannelsens eneste underviser, så er uddannelsen meget præget af hendes person og det hun kommer med. Og det er netop det, der gør denne uddannelse unik. Herudover er Sussanne også en kompetent coach. Det jeg har fået med fra hende er noget af det mest effektive jeg har i min coachingværktøjskasse. Seks stjerner herfra.” Kærlig hilsen Pia Obel

“Tak er kun et fattigt ord – men ret betydningsfuldt.
Jeg er så glad for at jeg rejste til det store halvfarlige Kbh – elsker alt det du står for og formidler på skønneste vis med din silkebløde stemme.
Life Mastery Master – livsmester – hvem vil ikke gerne være sin egen livsmester?
Jeg ville gerne, og står nu her efter tre intense måneder med en redskabskasse så stort – fyldt med kærlighed, indsigter, nye venner, fantastiske øvelser til selvcoaching, selvværd og selvtillid i topform, mod og masser af lyst til at fortsætte denne udviklingsrejse i mig selv ENDNU mere :-)
Det der gør denne selvudviklingsrejse helt unik er Sussanne Wexø, hun skaber med hendes hjertevarme kærlighed et rum med plads til alle.
Jeg kan varmt anbefale at tage på denne smukke livsrejse – et unikt mesterværk er skabt, og du vil aldrig fortryde.”

“Allerede inden jeg mødte dig, lovede du troskab og tryghed i en video der var lagt ud, og jeg reagerede med tårer og vidste at jeg var på rette vej. Du er en kæmpe bodhisatva, og dit lys er så stærkt og omfavnende. Jeg elsker at du er på min vej og jeg på din. Tusind tak for din vision og uddannelse som nu gavner mit og mine omkrings liv.
En fantastisk rejse, kun for dig, – den griber om sig og fylder dig og din omverden med forståelse for hvorfor lige præcis du er fantastisk og indeholder så meget mere end hvad du aner. Du oplever at du har lyst til og mod på at åbne for endnu flere sider af dig selv og dit hjerte og at du nu efter uddannelsen kan prioritere dig uden at det er på bekostning af andre Life Mastery er – at lære at skabe balance i hver en ubalance på din vej.
Det er ikke bare nye redskaber som svinder hen. Det er der hvor du ved hver lille bump, præcis ved hvor du henter hjælp indeni.
Jeg vil af hele mit hjerte anbefale alle at arbejde med sig selv igennem Sussannes fantastiske uddannelser. Jeg er kun lige gået i gang og føler mig ændret for livet.”

“Dit værk; Life Mastery, har lært mig at rumme nuancerne, at udforske istedet for at løbe bange væk… Føler livet er blevet mere let… Meget smukkere og rigere. Dit koncept og du, gør verden rigere.

I dine øjne, dit smil, dit kram og dit nærvær oplever jeg dyb spiritualitet og forbundethed. Jeg er ubeskriveligt taknemmelig for den rejse du har ledt os på… Så let, overskueligt, meningsfuldt, transformerende. Du er så kærlig og ikke-dømmende, rummelig, kreativ, entusiastisk og kvindelig.”

“Tak for den skønneste centrering, den er uvurderlig. Jeg føler virkelig jeg er komme hjem i mig selv, og er fyldt af alle de fineste spejlinger på mine styrker og kompetencer, så mit hjerte synger.
Med Sussanne Wexø’s Life Mastery har jeg fundet en let og kærlig genvej til et positivt sted inden i, og med det i hånden kan man kun gå fremad med glæde og smil…
Det har være en stor glæde at opleve din legende og lette energi og milde kærlighed.
Jeg glæder mig over din skønne tilgang til stoffet vi har været igennem og elsker min manual.”

“Simpelthen den smukkeste rejse ind til dig selv.
Sussanne er den skønneste mentor og selvrealiseringslærer, og mit hjerte bobler af glædes lykke og stolthed.
Kan anbefale alle at tage denne rejse. Du vil ikke fortryde det.
Hvem ønsker ikke det bedste for sig selv og dit lys TÆNDES, så du stråler som den allerbedste DIG!”

“Jeg takker virkelig mange gange for at få lov til at komme med på denne rejse, og rejsen med dig. Du er en virkelig kærlig, inspirerende og ærlig skøn sjæl. Jeg elsker at være sammen med dig, føler mig så tryg, og hygger mig helt vildt. Du er en kæmpe stjerne…”

“Du er en stjerne der viser vejen og leder og guider mennesker i den fineste retning. Tak fordi du er så åben og deler din livserfaring og læring med verden, det har den brug for!”

“Jeg anbefaler Sussannes uddannelser på det varmeste.
Hun er så super dygtig, erfaren og samtidig en af de mest kærlige og autentiske mennesker jeg kender.
Sussanne har så uendelig meget godt på hjertet, har dybt transformerende redskaber og kan heale mennesker på et meget
højt plan!
Jeg er personligt meget inspireret af Sussannes måde at være i verden på og er så lettet og glad for alt det gode arbejde hun gør.
Verden har seriøst brug for mere at hendes feminine bløde og omsorgsfulde måde at være på! Spiritualitet med omtanke og høj
indsigt!
Jeg ønsker totalt flow og medgang til alt hvad Sussanne sender ud!”

“En forelskelse i livet, en lethed i krop og sind, en enorm kærlighed til dig selv og dem omkring dig og et hjerte som guider dig på livets smukke vej.
Du er i sandhed en engel.
Du stråler og står så stærkt i dit skinnende lys. Du følger dit hjertes smukke vej, og jeg er dig dybt taknemmelig for at vores veje krydsede hinanden i marts og at vi stadig skal følges.
Jeg beundrer og nyder alle sider af dig og elsker at være i dit nærvær. Du beriger denne verden.”

“Life Mastery er en skøn rejse ind i dig selv. Tag trygt af sted, Sussanne er en fantastisk underviser og mentor. Verden ville blive et skønnere sted, hvis mange flere havde modet til at se ind i sig selv og søge mod lyset.
Selv har jeg kombineret den med coachuddannelsen, som jeg også varmt kan anbefale.”

“Det er de vildeste gaver, som du får med dig!!!”

Back To Top