fbpx Skip to content

“Jeg elsker Life Club, hvor Sussanne hver måned med kærlighed og omsorg serverer det ene spændende emne at meditere på efter det andet. Sussanne gør det nemt at indlede og bevare en god meditationspraksis og gør det let for os at komme ned i gear i hverdagen. Jeg elsker de nye temaer, og særligt hvis jeg har svært ved at falde i søvn, hjælper Sussanne mig til drømmeland med sin blide stemme og rolige energi. De bedste anbefalinger.”

“Sussannes Life Club er et dejligt holdepunkt i hverdagen. Hver måned får jeg serveret de perfekte spørgsmål til mig selv. Især nyder jeg samlingen af guidede meditationer. Med Sussannes rolige og blide stemme guides jeg ind i den ro, jeg skal bruge for at finde svarene på min tvivl. Eller bare roen for roens skyld. Og jeg vender ofte tilbage til tidligere måneders temaer og vælger den meditation, jeg har brug for. Derudover har Sussannes temaer lært mig at bruge bekræftelser som en del af min hverdag – det styrker mit fokus.”

“Sussannes temaer i Life Club er utrolig nemme at gå til. Hun formidler kærlige, spirituelle og nærværende temaer, der giver inspiration til personlig udvikling og vækst i en travl hverdag. Jeg er vild med det og kan kun varmt anbefale andre at prøve.”

“Måned efter måned nyder jeg Sussannes gennemarbejdede og meget smukke Life Club materiale. Skønne guidede meditationer, som tanker mig op med fornyede indsigter og kærlighed. Sussannes hjertevarme giver indre ro og fylder mig med energi. Det er blevet mit frirum/min Jeg tid, og jeg nyder at sidde med de dybdegående opgaver/spørgsmål og afslutte med en meditation, hvor en engleblid stemme guider mig. Det er ren medicin på den naturlige og rene måde.”

“Det er skønt at være en del af Life Club og hver måned modtage dejlige guidede visualiseringer fra Sussanne til at udvikle mig selv på skønneste vis gennem hendes kæmpe udvalg af spirituelle værktøjer, som hun rundhåndet deler ud af.”

Back To Top