fbpx Skip to content

☆☆☆☆☆☆
Min 9 årige datter og jeg har lige læst den fantastiske bog “Feprinsessens Lykkeamulet”.
En så skøn bog, der hjælper børn til altid at bevare sit barnlige sind og tro på magi & eventyr.
Vi har læst bogen til godnatlæsning og i spænding har vi læst side efter side, for at følge den søde Melanie og hendes skønne eventyrvæsen-venner.
En dejlig bog vi vil anbefale til alle – lad dig drage ind i eventyrets land, glem alt om tid og sted og oplev selv, hvad fantasien og fortællingen kan skabe.
Knus fra Filippa & Lotte

“Forfatteren Sussanne Wexø trækker i bogen de store linier fra verdens største religioner og har interviewet en række store danske personligheder, som bruger spirituaitet i deres hverdag. Hun fortæller desuden om sine egne erfaringer. God Gudindelæsning.”
(Kirsten Stendevad er forfatter til fem trendsættende bøger, herunder bestsellerne Moderskab som Karrierefordel, Simple-living.dk og Millionøsemetoden).

☆☆☆☆☆☆
Fordi den er mega godt fundet på. Man vil bare gerne vide endnu mere om væsenerne.

☆☆☆☆☆
Den er spændende og rigtig god.

Den er lidt uhyggelig – og det er fedt! Den er godt fundet på. Og tegningerne er flotte.

En seriøs og spændende inspiration for spirituelt søgende, uanset om læseren bekender sig til en tro eller religion. Bogen kommer rundt om de store verdensreligioners spirituelle traditioner samt livserfaringer og vise ord fra enkeltpersoner.

Sussanne Wexø guider læseren igennem det spirituelle univers, og undgår at det bliver en messe eller salgstale. Wexø tager læseren med på en rejse igennem de store religioners spiritualitet ved samtaler med danske repræsentanter for disse, samt samtaler med seks offentligt kendte danskere, som alle lever i overensstemmelse med deres spirituelle erfaringer, holdninger og indsigter. Alle er blevet præsenteret for de samme syv spørgsmål omkring spiritualitet, meningen med livet, Gud, efter døden etc., og af disse er udsprunget interessante, brugbare og sammenlignelige udsagn, som i deres essens er forbavsende ens. Bogen indeholder også øvelser og beretninger om “ikke tilfældige” tilfældige hændelser.

Med denne bog bevæger forfatteren sig på en spørgende måde ud af fortiden, via nuet og ind i fremtiden på det religiøse område. Det gør bogen spændende og er et livskrydderi i nuet. Hvad er det nye, der vil tage over? Oplevelser af de indre dimensioner og privat viden, er det overhoved en form for noget religiøst? Vil de gamle religioner formå at forny sig? De her nævnte spørgsmål er få, ud af en lang række, som bogen rejser.

Ved læsning af bogen fik jeg en fornemmelse af, at forfatteren ”brænder” for det, hun skriver, og med bogen betror sig til læseren. Hun videregiver et dyrebart budskab, man bør værne om. På en smuk måde giver hun noget af sig selv, og det hun giver vækker til eftertanke. Bogen kan varmt anbefales til alle, der interesserer sig for den spirituelle dimension, uanset om du er nybegynder eller spirituel underviser.

“Mine tanker om boken din handler først og fremst om hva jeg ser som dens pedagogiske bidrag til en leser som er nysgjerrig og har en våknende spirituell interesse.

Min første opplevelse var: Woaw! Hvilken vakker bok! Den må jeg lese.Min andre opplevelse kom da jeg bladde i boken og ble kjent med dens innhold og lay-out. Opplevelsen min var – denne boken er godt strukturert, lett og lese og den er instruktiv. Igjen fikk jeg opplevelsen av en vakker bok.Min tredje opplevelse fikk jeg etter hvert som jeg leste teksten. Hvilket vakkert språk moderne dansk er! Du formulerer deg så godt, Susanne. Jeg kan ikke tale dansk, men jeg forstår det hele og leser det hele. Ja, dansk er nyansert, mere komplisert enn norsk og billedlig mere sofistikert som om språket fungerer på flere nivåer eller spiller på flere strenger enn vårt. Jeg synes din tekst er moderne, inviterende og pulserer godt for meg. En god følelse å lese din dansk.
Min fjerde opplevelse fikk jeg etter hvert som oppbyggingen av boken ble helt tydelig for meg. Du gir en introduksjon til de viktigste åndsretningene gjennom personlige intervjuer og kobler disse perspektivene mot aktuelle og kjente samfunnsdeltakere i Danmark. Så bra! Dette gjør det mulig for leseren å identifisere seg med viktige spirituelle retninger og få inspirasjon til å lære mere!

Til sist gir du leseren en mulighet til gjennom enkle øvelser, å være delaktig i en forsiktig utprøving av seg selv i en begynnende oppvåkning. Så bra.

Boken din viser at åndelighet og spiritualitet er tilstede i Danmark, for den som søker og som umiddelbart ikke kjenner at de etablerte trossamfunn nødvendigvis er riktig for seg. Du inspirerer leseren til å være åpen, nysgjerrig og søkende, i sin egen spirituelle forming. Det synes jeg er så viktig og så bra at du gjør, Susanne. Du senker terskelen, gjør det hele mulig å overkommer og du støtter den spede plante. Takk til deg.”

“Jeg fik lyst til at læse ’Spirituel inspiration’, efter at hørt om forfatterens intention om at stille 7 eksistentielle spørgsmål til repræsentanter for fem af de største trossamfund i Danmark. Samt et tilsvarende antal kendisser, som offentligt har vedkendt sig en vis spiritualitet. Et par af spørgsmålene lyder sådan; ’Hvem er, eller hvad er gud’? – ’Hvad sker der efter døden’? – ’Hvad er meningen med livet’? Blot et enkelt af disse spørgsmål ville være nok til at jeg hang på og ville lytte efter svaret. For man er vel en søgende sjæl? Hvem af os er egentlig ikke det, dybest set, når alt kommer til alt? Når livet og døden på godt og ondt presser sig på og forlanger forklaring, afklaring, mening og håb.
Sussanne Wexø er i hvert fald en sådan søgende sjæl og har været det længe.”

Back To Top