fbpx Skip to content

“Vi besøgte Susanne Wexø i forbindelse med en polterabend, hvor vi var 16 piger, som aldrig havde prøvet mindfulness før. Gennem en skøn formiddagstime guidede Susanne os trygt igennem et nøje udvalgt program, som ‘tunede’ os ind på et fælles ‘spor’ for resten af dagen. Oplevelsen var helt specielt og både lærerig og rørende. “

“Vi var glade over at have Sussanne Wexø som speaker til vores smukke JEWLSCPH charity event, hvor hun bidrog med en værdifuld tale om sårbarhed, og om hvordan vi kan benytte vores smykker, som stærke symboler i hverdagen. Sussanne afsluttede med et kort ritual, som både vi og vores kunder fandt både smukt og relevant for aftenens indhold.”

“Sussanne is a wonderful instructor. She combines a wisdom of life experience with an above average grasp of coaching tools (she graduated one of the absolute top students in her certification class). Being coached by her will be a joy because she combines the right questions at the right time, while truly caring about her clients results. If you are considering being coached by her, don’t hesitate. Her presence and heart will be worth it!”

“Sussanne, du gjorde et stort indtryk på os alle – 1000 tak for din indsats!
Du gjorde det på en meget behagelig og respektfuld måde overfor deltagere og alle følte sig godt imødekommet og jeg fik dejlig ro indvendig.”

“Iværksætter Instituttet kan på det varmeste anbefale Sussanne Wexø. Sussanne blev booket til et job hos os, hvor hun skulle undervise kursisterne i at arbejde kreativt med deres koncept, produkter eller idéer generelt. Sussannes formåen i at forene både konkrete værktøjer med indlæg som visualiseringer, var det helt rette match. Jeg ser netop det som hendes største styrke, og at hun så samtidigt er et fantastisk menneske, gør jo bestemt ikke tingene værre.”

“Ladies Affairs har haft fornøjelsen af skønneste smukke Sussanne Wexø’ s nærvær som speaker og lysguide til to af vores velgørenheds events i 2016. Herunder i Shantiroom samt hos Jewls Cph, hvor vi samlede ind til sårbare kvinder og børn. Sussanne har bl.a. hjulpet Ladies Affairs med at sprede budskabet og dele hendes passion for at hjælpe andre, herunder mig personligt på vej, da jeg var ekstremt udfordret og søgte sparring og hjælp. Via Life Mastery har Sussanne skabt et forum af kvinder og fællesskab med andre kvinder i samme situation som jeg selv, med et fundament bygget på forståelse for mangfoldighed i blandt os, kærlighed, tillid og respekt. Sussanne hjalp mig med at starte min egen personlige proces og tage et step videre imod personlig udvikling. Set i retrospektiv har jeg opnået utrolig mange succeser på det personlige plan og fået færdigheder, som jeg nu kan anvende i praksis. Sisterhood & solidaritet, manifestation og tankens kraft er nøglen. Jeg glæder mig til at I skal høre flere af Sussannes foredrag om Life Mastery, feminint lederskab, sårbarhed, clearing og sisterhood og kan kun med kærlighed og varme i mit hjerte anbefale Sussanne Wexø til hver en tid.”

Back To Top