fbpx Skip to content

“Sussanne Wexø har ændret mit liv. Jeg er blevet svøbt i mere kærlighed og omsorg på det halve år, jeg har været tilknyttet hendes coachuddannelse end jeg kan forestille mig, at man bliver på nogen anden coachuddannelse i København. Hendes tilgang til coaching er mild og dejlig – og meget omsorgsfuld, – udover at være et smilende og varmt menneske, der giver tryghed, så deler hun også frit ud af sig selv på en meget uhøjtidelig måde. Hun er virkelig et meget specielt menneske og da hun også er uddannelsens eneste underviser, så er uddannelsen meget præget af hendes person og det hun kommer med. Og det er netop det, der gør denne uddannelse unik. Herudover er Sussanne også en kompetent coach. Det jeg har fået med fra hende er noget af det mest effektive jeg har i min coachingværktøjskasse. Seks stjerner herfra.” Kærlig hilsen Pia Obel

Redskaber for livet!
“Jeg faldt for Sussanne Wexø, da jeg så en af hendes video, hvor hun lovede altid at være der, altid at ville bruge tid på sine elever, og senere har hun gang på gang bekræftet det for mig. Dette evige bånd bragte mig til uddannelsen Life Mastery Mastertraning. Uddannelsen hvor jeg blev min egen livsmester, og for første gang følte mit sande jeg, og egen kærlighed. En uddannelse og gave jeg bruger hverdag i mit liv. Redskaber for livet.

Bagefter var det super naturligt at overbygge med den fantastisk coach uddannelse. En metode hvor teori, intuition og tillid til sig selv som coach, skaber det vildeste fundament for at hjælpe andre.

Fra det kærligste sted i mig anbefaler jeg alle at kigge på, snuse, opdage i sig selv de smukke uddannelser hos Sussanne Wexø.”

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har taget Danmarks bedste coachuddannelse!
“Sussanne er en engel i menneskelig skikkelse.

Hun besidder så meget visdom, som hun på bedste vis giver videre på hendes uddannelser.
Er så glad og taknemmelig for, at jeg tog med på Life Mastery og tog coachuddannelsen bagefter. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv nogensinde.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har taget Danmarks bedste coachuddannelse.
Sussanne er så rar, rolig og møder én præcis der, hvor man er – på den mest kærlige måde.”

Den smukkeste gave jeg endnu har givet mig selv!
“Sussanne Wexø skaber de tryggeste, kærligste og magiske rammer for selvudvikling på Life Mastery uddannelsen. Her lærer du at elske dig selv, at blive forelsket i livet, at følge din intuition og at vælge til og fra i livet ud fra dit hjertes valg.

Det er den smukkeste gave jeg endnu har givet mig selv, og jeg er Sussanne dybt taknemmelig.”

“Life Mastery Master uddannelsen med coach overbygningen har været en dybdegående rejse i mig selv med fantasiske øvelser, opgaver og et imponerende gennemarbejdet kompendium. Denne dybe rejse i mig selv, har givet mig troen på at følge mit hjerte og min intuition, også når jeg til tider kan komme i tvivl. Jeg har fået modet til at stå ved MIG, og turde være mig. Jeg tør nu lade mit lys skinne og være stolt af hvem jeg er. En skøn rejse, som bare bliver endnu mere skøn af at jeg her bagefter føler det er en proces der varer ved resten af livet.
Sussanne forstår, at skabe et rum hvor ingen er i tvivl om hendes enorme hjertevarme og samtidig er hun professionel på en ubeskrivelig fantastisk og kærlig måde.
Rejsen kræver, at du arbejder med dig selv og afsætter den tid der er behov for både til opgaver og til din egen proces. Jeg kan varmt anbefale denne rejse i DIG selv, du vil aldrig fortryde.”

“Jeg har været meget glad for begge uddannelser Life Mastery Master og Coach uddannelsen. Sussanne har en fantastisk evne til at rumme alle, uanset hvor i processen vi er. På min Life Mastery uddannelsen var jeg meget beriget af et  bekendtskab med skyggearbejde, som jeg har lyst til at arbejde mere med, samt er meget taknemmelig for den dybere rejse ind i mig selv under Sussannes kyndige rådgivning. På coachuddannelsen blev jeg en heldig ambassadør for en meget virksom coachingmodel, som appellerer til klientens hjerte. Det var meget lærerigt at afprøve modellen og mig selv som coach i vores øvesessioner.”

“Mit hjerte valgte Life Mastery uddannelsen, fordi jeg tror på, at man som professionel coach skal have været i proces med sig selv, og erfaret igennem egne livserfaringer før, at man virkelig er i stand til at være et forbillede og hjælpe andre godt videre i livet. Jeg er nu selv vendt hjem fra den smukkeste indre rejse – den vildeste kærlighedserklæring jeg nogensinde har givet mig selv!  Den største forandring og indsigt i uddannelsen til Life Mastery Master Coach er, at jeg i dag føler mig HEL igen. Jeg har sluppet min frygt og behov for at please andre og tilpasse mig for at føle mig set, elsket og anerkendt. For nu ser, elsker og anerkender jeg mig selv, og jeg TØR shine med alt det, som er mig. Jeg er min egen mester, mit livs lys og indre vejleder. Jeg har fundet mit livsformål, og tør navigere efter mit hjerte. I tillid. Jeg vil ikke nøjes med et lysglimt – jeg vil ha´ det hele med!” 

Back To Top