fbpx Skip to content

“Allerede inden jeg mødte dig, lovede du troskab og tryghed i en video der var lagt ud, og jeg reagerede med tårer og vidste at jeg var på rette vej. Du er en kæmpe bodhisatva, og dit lys er så stærkt og omfavnende. Jeg elsker at du er på min vej og jeg på din. Tusind tak for din vision og uddannelse som nu gavner mit og mine omkrings liv.
En fantastisk rejse, kun for dig, – den griber om sig og fylder dig og din omverden med forståelse for hvorfor lige præcis du er fantastisk og indeholder så meget mere end hvad du aner. Du oplever at du har lyst til og mod på at åbne for endnu flere sider af dig selv og dit hjerte og at du nu efter uddannelsen kan prioritere dig uden at det er på bekostning af andre Life Mastery er – at lære at skabe balance i hver en ubalance på din vej.
Det er ikke bare nye redskaber som svinder hen. Det er der hvor du ved hver lille bump, præcis ved hvor du henter hjælp indeni.
Jeg vil af hele mit hjerte anbefale alle at arbejde med sig selv igennem Sussannes fantastiske uddannelser. Jeg er kun lige gået i gang og føler mig ændret for livet.”

Back To Top