fbpx Skip to content

“Gruppen har været fyldt med kærlighed fra første dag. Det var og er som at træde ind i et helligt rum, hvor kærlighed er et overskyggende tema. Et sted, hvor sproget der tales er ikke-dømmende, fuld af accept, varme, autensitet og nærvær. Når alt kommer til alt, giver Karma gruppen mig en følelse af at komme hjem – hjem til mig selv og hjem i min spiritualitet.

Jeg har lært og tilegnet med redskaber i form af meditative teknikker som nu er en fast del af min dagligdag. Dette er gaver i sig selv, men ligeså vigtig er min måde at anskue mig selv og min egen spiritualitet på, hvor jeg har fundet en ro, som påvirker hele min måde at leve på. Det har været en rejse som har åbnet op for mange nye perspektiver for mig. Personligt har perioden været et fast holdepunkt i det at være elsket. Ikke bare af gruppen, ikke bare af mig selv eller min familie og venner, men af det som er større end mig, det jeg definerer som min spiritualitet eller min Gud – den kærlighed der omslutter og gennemsyrer alt levende. Jeg har igennem gruppen lært at tage den kærlighed ind og gøre til min egen – hvilket er en af de største gaver jeg har givet mig selv, i dette liv.

Det er med tårer i øjnene og vemod at jeg afslutter gruppen, samtidig med den største taknemmelighed og kærlighed af at have delt rejsen so far med alle de fantastiske mennesker. Jeg værdsætter at rejsen kan fortsætte til Silent Meetings…

Det er med min dybeste respekt at jeg giver Sussanne Wexø mine varmeste anbefalinger, i det hun er et guddommeligt, vis, nærværende, ægte og altomfavnende menneske, såvel som mentor.”

Back To Top