skip to Main Content

SUCCESHISTORIER FRA LIFE MASTERY ACADEMY

Life Mastery Academy præsenterer …

“Hvis det kan ske for andre, så kan det også ske for dig! “

Personlige beskrivelser …

Hvad får jeg egentlig ud af Life Mastery?
Hvad vil det give mig?
Kan det betale sig?
Er det virkelig så fantastisk, som jeg mærker?
Skulle jeg mon tage ÉT ÅR MED LIFE MASTERY?

Du har sikkert rigtig mange spørgsmål, og det kan vi sagtens forstå.
På denne side møder du forskellige kvinder, som har haft de samme overvejelser.
Life Mastery Academy tilbyder dig et univers af holistiske uddannelser, til ægte skønne kvinder.

Siden her vil løbende blive opdateret med forskellige historier, som du kan spejle dig i.

Hvis du er interesseret i Life Mastery Uddannelserne, så kan du let skabe overblik her

Du kan også stille spørgsmål, eller skrive dine kommentarer i kommentarfeltet nederst på siden.


Andreah Kongebech, LM Master Coach, Mindfulness Instruktør Mirror Facilitator, Mind & Sprit Mentor
Ejer af SOULution (FB) & SOULutionhouse (IG)


Der gik dog ikke lang tid før jeg bare kunne mærke,
hvad Life Mastery og Sussannes Univers kan.

ET ÅR MED LIFE MASTERY – DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL


Hvilke fordele ser du i, at tage Life Mastery uddannelserne som en samlet pakke og få hele paletten af værktøjer?

Jeg synes at fordelen ved ”Et år med Life Mastery” og dermed alle uddannelserne er, at de supplerer hinanden, som en overbygning- eller videreudvikling- så ringen ligesom er samlet efter et år. Personlig transformation tager tid og er en process. Derfor føles det endnu mere fantastisk at blive ”holdt  i hånden” af Sussanne og få støtte, opbakning og mentoring i så lang tid.


Hvilken forskel har uddannelserne gjort i dit privatliv og i din business/karriere?

Det sidste år har haft stor betydning for mit liv såvel på det personlige plan som på det erhvervsmæssige.
Jeg oplever jeg står stærkere i mig selv, ser mit eget potentiale, åbnet op for min intuition og hviler i ”bare” at være mig.
Udadtil ser jeg verden med større optimisme, nydelse og ser andre i et endnu stærkere lys. Jeg har altid arbejdet med mennesker indenfor omsorg, mentoring og ledelse og nyder virkelig at se andre mennesker udvikles.
Life Mastery har derfor opkvalificeret og udviklet mine kompetencer, givet en masse ny viden og gjort mig i stand til skabe en levevej hvor jeg gør brug af al det jeg har fået med mig på dette år. Coaching, NLP, positiv psykologi, energi arbejde, mirror facilitering, Mindfulness, spiritualitet og meget mere.

Jeg har fået skabt forandring i mig selv, i mit eget liv og har fået de redskaber der gør mig 100 % kompetent til at hjælpe andre til større tro på dem selv, skabe balance og få skabt det liv de selv drømmer om.


Hvilke overvejelser havde du, før du meldte dig til ’Et år med Life Mastery’?

I flere år drømte jeg om at blive Coach. Jeg følte bare ikke at jeg kunne tillade mig at bruge så mange penge og ikke mindst tid på mig selv. I dag lyder det helt skørt, men jeg tror mange andre kvinder kender til denne følelse.

Derfor startede med at tilmelde mig Life Mastery Master training og Coachuddannelsen.
Der gik dog ikke lang tid før jeg bare kunne mærke hvad Life Mastery og Sussannes Univers kan.
Jeg vidste bare at jeg måtte have det hele med.
Jeg ville kunne starte egen Coach virksomhed på de 2 uddannelser, men hvorfor skulle jeg dog ikke tilegne mig endnu mere viden og dermed udvide sortimentet i min virksomhed.


Hvad ville du gerne have vidst inden du meldte dig til?

Hvis jeg vidste hvilken episk og positiv effekt uddannelsen ville have på mig, min familie og min virksomhed ville jeg have investeret i mig selv langt tidligere- men jeg ved jo, at alt kommer på helt rette tidspunkt.


Hvad er det bedste ved Life Mastery Academy

At træde ind i et rum og et univers, hvor du bare føler dig hjemme, samvær med en masse andre skønne hjerte kvinder, at få åbnet op for din inderste hjerte kontakt og gennemgå en transformation, vil være den største gave du kan give dig selv.
Jeg har skabt forandring i mig selv og i mit eget liv og har fået de mest powerfulde redskaber der gør mig 100 % kompetent til at hjælpe klienter til transformation, Mindful living og skabe den tilværelse de drømmer om.
Du bliver en del af et Sisterhood, et fællesskab med de mest fantastiske kvinder der støtter og løfter hinanden til personlig vækst- fortsætter efter uddannelsen så du bliver ved at udvikles.


Solliah Jungslund, Coach, mentor og Mindfulnessinstruktør


Ren transformation på flere niveauer !

Ren transformation – jeg tør nu tage min plads og skrue op for mit eget lys!

Jeg ser nu mit liv og livshistorie i taknemmelighedens lys.

Efter at have opvokset i et hjem med mange svigt, uden særlig meget varme og kærlighed pga. alkohol, kan jeg nu se hvilket ekstremt drive, modenhed og selvstændighed, det har givet mig. Jeg kan bedre acceptere min historie og dermed rumme mig selv.
Det har givet mig en erkendelse af, at selvom der er noget, vi ikke har lært i vores barndom, kan vi give det til os selv og bryde den sociale arv og mønster.
Under Life Mastery forløbet opdagede jeg, at jeg igennem livet havde fået tillært mig at skrue ned for mit lys. I stedet for valgte jeg ubevidst at please andres behov. Ved nu at anerkende og elske mig selv, mine styrker og kompetencer – mit eget indre barn – favner og rummer jeg meget bedre mig selv.

Det har en stor afsmittende effekt på mine relationer bl.a.  på mit forhold til min skønne datter på 5 år. Jeg har givet slip på min pleasende adfærd og tør tage min plads og skrue op for mit eget lys. Jeg fyldes af boblende sommerfugle i maven over livet. Det giver et stort flow i mit liv. Jeg føler mig frigjort!


En ulykkelighed og et ønske om at give slip

En ulykkelighed og en længsel om at komme tilbage til mig selv, førte mig til Sussanne Wexø og Life Mastery. Jeg var lige netop gået fra min ex-mand. Jeg savnede et fællesskab og havde brug for støtte og folk omkring mig. Jeg var på det tidspunkt ansat i forsikringsbranchen, og havde fungeret som rådgiver i mange år men miljøet var hårdt. Jeg ledte derfor efter et springbræt til et karriere – og livs skifte. Jeg havde undersøgt markedet for coachuddannelser, og var egentlig klar på at tilmelde mig på en anden uddannelse. Da jeg skulle til at betale, kunne jeg mærke, at der manglede noget. Jeg ønskede at arbejde dybere og mere spirituelt. Efter at have talt med Sussanne vidste jeg, at det var meant to be!
Jeg var så klar på at åbne mig. Min historie var begyndt at hæmme mig. Jeg var klar og moden til at komme i fred med den – og slippe den. En meget bevægende og intens proces begyndte for mig.
I løbet af forløbet og min egen større selvaccept, begyndte jeg at møde verden fra et andet sted. Jeg begyndte at se mig selv i andre kvinder, og mødte dem mere åbenhjerteligt og varmt. Det gav mig en følelse af forbundethed og grounding. Jeg gav slip på mit behov for sammenligning. Det gav et helt særligt fællesskab at være sammen med andre kvinder.
Generelt føler mig mere hel nu. Det har ændret mit liv fuldstændig – hvordan jeg oplever verden og mig selv.

 

Alle områder i mit liv har løftet sig flere niveauer

Jeg oplever, at mange kvinder er meget hæmmet af barndommen og gamle overbevisninger.

Vi er som kvinder gode til at passe bedre på alle andre end os selv. Life Mastery forløbet har åbnet mine øjne for vigtigheden i, at jeg lader mig selv op, passer på mig selv – af respekt for mig – og for bedre at kunne rumme og være der for andre.
Jeg føler mig mere autentisk. Jeg kender nu mine egne værdier, og rummer og anerkender mig selv som menneske. Jeg kender tydeligt mine grænser– hvad jeg vil og ikke vil  Det giver sådan en glæde.

Alle kvinder skulle give sig selv dette forløb som en gave. Alle fortjener denne transformation. Det kan slet ikke gøres op i værdi – Life Mastery er priceless!!!
Til at starte med, havde jeg slet ikke økonomi til uddannelsen, men valgte at låne pengene. Det har jeg aldrig fortrudt!

Life Mastery har været skelsættende på stort set alle områder i mit liv – mig selv, min historie, mine relationer, mine drømme  og min karriere. Det hele har løftet sig flere niveauer. Det har givet mit liv sindssyg stor mening. Jeg handler nu på min drøm – mit livs kald som coach.

Life Mastery burde være obligatorisk for alle!


Malene Sophira Holm, Coach, Yoga & Mindfulnessinstruktør


Mit møde med Sussanne har ændret mit liv fuldstændigt !


Jeg har nu fundet hjem til mit hjerte

Life Mastery forløbet har været med til at bane vejen til mit hjerte.
Jeg har givet slip på at leve andres udgave af mit liv, og handler blot ud fra mit eget hjerte og ønsker. Jeg er nu blevet hovedpersonen i mit eget liv, hvilket er en kæmpe befrielse.
Jeg er nu begyndt at leve livet med mit hjerte som kompas.

 

På den anden side af jorden for at finde Sussanne

Da jeg stiftede bekendtskab med Sussanne første gang var mit liv ret kaotisk. Det var kun et par år siden, jeg var blevet enke i en alder af 29 år. Gulvtæppet var blevet revet total væk under mig, og hele mit liv var pludselig blevet taget op til revision. Jeg levede samtidig et liv i overhalingsbanen som freelance koreograf med 150 km i timen. Jeg havde hele tiden gang i flere projekter på én gang. Det var jo fedt at have travlt. Troede jeg. Eller måske var det det nemmeste for ikke helt at mærke, hvordan jeg i virkeligheden havde det. At skulle forholde mig til magtesløsheden og følelsen af at være lidt lost efter at livet havde vist sine skarpe tænker, var meget uoverskueligt. Jeg blev nødt til at tage det i bidder.

I løbet af sommeren 2012 bookede jeg en tur til Indien. Jeg havde altid drømt om at tage en yogauddannelse, og det skulle selvfølgelig ske i yogaens moderland Indien. Jeg havde brug for at komme væk, trække vejret og gøre noget helt andet. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg ville finde frem til Sussanne i København.
På min rejse havde jeg oplevet at få en helt særlig ro og grounding. Da jeg kom tilbage til Danmark prøvede jeg at holde fast i den og få det implementeret i min hverdag, men det var meget udfordrende i et moderne og tempofyldt samfund. En kontakt fra min rejse i Indien tog mig derfor med til en af Sussannes på det tidspunkt meditationssøndage – Silent Meetings. Allerede dér mærkede jeg den helt særlige energi, hun har. Jeg følte mig med det samme ’tilbage’ i Indien. Jeg blev med det samme fyldt med den samme ro, grounding og tillid. Det var startskuddet til en lang rejse med Sussanne som min faste mentor. Først et spirituelt forløb (Karma Divine), hendes 1. Coachuddannelse, Mindfulnessuddannelse, Mind & Spirit Mentor uddannelse – og nu hendes Life Mastery Master forløb.


Kærlighed, åbenhed og ikke-dømmende

Sussannes kærlige og ikke dømmende tilgang til udvikling af mennesker er helt unik.
Hun formår at skabe et rum og en tillid, der er helt udover det sædvanlige. Denne tilgang gør, at man føler sig set, hørt og elsket lige præcis som man er, og det har i mit tilfælde været med til ikke kun at heale de akutte og aktuelle sår, men også de 30 år gamle mønstre og ar på sjælen.

Mit møde med Sussanne har ændret mit liv fuldstændig. Af hjertet tak.


Bettina Møller 41 år, Mind Your Child


Fra stress – til Livsmester med egen succesfuld virksomhed


Fik en større frihedsfølelse. Min krop blev anderledes – fri,  let og åben!

Det hele startede ud med blot at være for mig.
Jeg var nede med stress, og vidste at jeg skulle sadle om på et tidspunkt.
Jeg havde brug for en rejse ind i mig – for at mærke mig selv og fixe, hvad der var behov for, men det blev til meget mere end det. Jeg oplevede en helt ny anden måde at være i verden på. Jeg var pludselig meget mere tilstede i nuet, oplevede at være mere impulsiv end jeg plejede, og var mere i accept med det der var, og fik det bedste ud af det.
Jeg fandt modet til tage skridtet som selvstændig og arbejder nu med det jeg elsker – coaching, terapi for særlig sensitive børn og børneyoga.
Jeg havde behov for et kærligt spark bag i..  og det fik jeg på den fineste måde.

Allerede fra min første telefonsamtale med Sussanne vidste jeg, at Life Mastery Academy var det rigtige sted.
Hendes hjertelighed, hjælpsomhed og kærlighed der fyldte vores samtale, gav mig en ro. Det føltes helt rigtigt.
Jeg havde det som et barn, der havde fået for meget fredagssnolder. Det hele boblede inden i.
Jeg var klar til at pakke og tage fra Vest Jylland til Sjælland på uddannelse.
I første omgang som Mindfulnessinstruktør og senere hen som Life Mastery Master coach.

 

Dyb, professionel og nærværende uddannelse

Hele forløbet bag præg af at der var god tid til at fordybe sig i egen udvikling.
Fantastisk når vi jo ved, at vaner og mønster ikke ændrer sig over night.

Hver uge blev der sendt refleksionsskrifter ud. Det åbnede op for et dybdegående arbejde med mig selv, inden jeg skulle ud og arbejde som coach. Jeg følte, at der var hånd i hanke med min proces, den var strømlinet og Sussanne var hele tiden en del af den.
Vi blev hele tiden fulgt af Sussanne og hendes team på en kærlig og omsorgsfuld måde. En måde der gør at rejsen ind i sig selv ikke bliver så farlig, og at man vil have mere af sig selv.
Det gør at rejsen bliver smuk og unik.

 

Tør strække armene HELT op over hovedet 

Ved at arbejde med min egen historie og fordybelse i mig selv, nåede jeg frem til en helt ny accept og anerkendelse af, hvem jeg er. Jeg fik kastet al det lort overbords, der ikke skulle være. Jeg er blevet bevidst om, hvem jeg egentlig er, hvad der er vigtigt for mig og tør nu sætte mig selv endnu mere i spil.
Der er ikke længere usagte forventninger til mine relationer.
Jeg har lært at turde tro på mig selv. Jeg tør nu strække armene helt op over hovedet og drømme stort!

Life Mastery forløbet er den største gave, jeg har givet mig selv.  En livsrejse i sig selv.
En gave som alle skulle unde sig. En gave som du kan bruge resten af livet.

En gave der bliver pakket ind i det smukkeste bånd og med et strålende bånd, som kun bliver større og smukkere, jo mere du får kigget ind ad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top