fbpx Skip to content

RETREATS & UDDANNELSESREJSER
Med Sussanne Wexø & fantastiske samarbejdspartnere…

RETREATS MED MINDFULNESS, YOGA & LIVSMESTRING


Dengang, da jeg for over 20 år siden, begyndte min rejse mod et selvstændigt virke, var min drøm altid.
DRØMMEN OM AT TILBYDE RETREATS!

Jeg skulle dog lige stifte familie, bolig, tryghed for mine børn og naturligvis en virksomhed med grobund og et solidt fundament først.

Det har jeg nu, og GIV ALDRIG OP PÅ DINE DRØMME, for de folder sig ud, når tiden er perfekt.

Tiden var perfekt i 2022, da jeg blev inviteret med som instruktør på det mest fantastiske retreat og rejsekursus i Umbrien.
Det var en fantastisk oplevelse, som jeg har takket JA TAK til flere gange igen.

Samtidig oplever jeg stor efterspørgsel for retreats med mig som underviser, hvor ALLE kan være med, og indenfor forskellige oplevelsesretninger.

Derfor udbød jeg i 2023 det LÆKRESTE RETREAT med min veninde Anne Goncalves i Portugal.
Det hed Calm Retreat og var et restituerende og opladende livsglæde retreat med Mindfulness og yin yoga.

I 2024 tager vi igen afsted til Portugal – og vi fastholder navnet Clam retreat, og glæder os over at invitere de skønneste kvinder med.

Så find vej til dit DRØMME RETREATS via links herunder…

 

CALM RETREAT
– med Sussanne & Anne
Den 
5 okt – 10 okt 2024

Juhuuu, Tag med os Anne & Sussanne til smukke Portugal  (ALTANURE – étre la natura ) i Tavira – og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness på dette CALM retreat på den smukkeste location, med fokus på selvopladende nærvær og opmærksomhed på krop, sind og hjerterum.

 

De fleste oplever en hverdag, der kører i lidt for højt gear, hvor det kan være svært at finde tiden eller roen til at mærke sig selv.
Vi er her for at forkæle dig og oplade alle dine sanser med tryghed og tillid – i dejligt selskab, med lækker mad og healende natur.

Dette retreat er en invitation til at du kan trække dig tilbage, til at nære dig selv, til at lade krop og sind blive stille for en stund, for at blive opmærksom på dit liv og dine behov.

Glæd dig til at nyde vores inspirerende stunder sammen med yoga, mindfulness og udvikling i cirklen, og nyd at lade dine sanser åbne sig i den smukkeste natur, hvor du også kan ligge ved poolen, eller udforske naturreservatet og området omkring Tavira, med laguner, sandbanker og de smukkeste strande.

 

LÆS MERE HER OG GLÆD DIG TIL ÅRETS RETREAT

BLOSSOM RETREAT
– med Sophia & Sussanne

Det er med største glæde at vi Sophia & Sussanne vil invitere dig med på vores helt nye BLOSSOM Retreat i Malaga i foråret 2025

Retreatet er for mødre og døtre eller veninder i alderen 17 – 20 år +

Et retreat betyder at trække sig tilbage fra den normale hverdag og finde en særlig ro, hvor man kan mærke sig selv i livet, oplade og lære nyt, samtidig med at man er sammen med en gruppe skønne kvinder, som vil nyde præcis det samme.

Dette retreat er en invitation til at nyde en uge i skønne omgivelser, mens du og I vil lære en række redskaber til selvudvikling.

Vi skal samles om fantastiske stunder sammen med yoga, mindfulness og udvikling i cirklen, og glæd dig også til at solbade ved poolen…

LÆS MERE OM BLOSSOM RETREAT HER

 

KONTAKT MIG FOR INTERESSE

SVERIGE – DREAMQUEST
– med Sussanne

Life Mastery Academy inviterer dig til at drømme din verden til live med shamanistiske og spirituelle livsmestrings redskaber på dette unikke retreat, som på smukkeste vis sammenfletter de kraftfulde
redskaber, metoder og praksis fra de oldgamle visdomstraditioner
og den moderne psykologi & coaching.

 

Vi væver metoder, praksis og undervisning sammen på en magisk rejse af:
•Cirkel, sisterhood og samhørighed
•Shamanistisk og spirituel morgenpraksis med kropsflow, energiarbejde & meditation
•Trommerejser og guidede meditationer
•Konkrete visualiserings- og manifestations redskaber
•Clearing af blokeringer
•Stille refleksion og introspektion
•Varselstagning og healing i naturen
•Bålceremoni og aftenhygge
•Handlingsplan & networking
•Gruppearbejde & deling

 

KONTAKT MIG FOR INTERESSE

EREMITO
– Rejsekursus for TANDLÆGER til Umbrien/Italien
UGE 18 2025

For 4. år i træk er jeg inviteret med på det skønneste Rejsekursus og Retreat for Tandlæger. Her underviser jeg i både Mindfulness og i Yoga.
Så er du selv tandlæge, eller kender du en som skal med, så læs lidt om, det som jeg vil tilbyde, og læs også om de andre fantastiske instruktører og team, som vil forkæle deltagerne med dyb indsigt og undervisning.

Jeg byder på vidunderlig morgenyoga og Mindfulness, samt meditation, som er tilstedeværelse med et stærkt indre fokus. Et fokus på egne behov og en evne til at mærke efter i livet. Igennem oplæg med diverse redskaber samt meditationer vil deltageren stå stærkt i en klar bevidsthed om sig selv, sine valg og retning. Deltagerne vil få redskaber, som man også fremadrettet vil kunne bruge både personligt og professionelt.

LÆS MERE OM REJSEKURSET UDBUDT AF HATT CONSULTING HER

Prakrisk info

Glæd dig…

Der findes næsten intet bedre end at træde ind i et frisat retreate med rum, space og tid til nydelse og selvforkælelse.
Det glæder vi os så meget til at dele med dig, så ahhhh.
Det bliver som altid magisk og nærende for krop, sind og sjæl…
Og har du spørgsmå til mig, så tager du bare kontakt.


Jeg glæder mig til at høre fra dig …
Kærligst & Namasté

 Sussanne

Back To Top