fbpx Skip to content

Nu starter Life Mastery op
– men hvad betyder Life Mastery?

Life Mastery er evnen til at bruge livets smukkeste redskaber

“Life Mastery” er en term, der helt personligt refererer til processen med at udvikle og forbedre sine evner, færdigheder og viden for at opnå personlig vækst, succes og tilfredshed i livet.
Det betyder LIVSMESTRING indenfor en bred vifte af områder i ens liv, herunder karriere, sundhed, personlige relationer, følelsesmæssig intelligens, økonomi og personlig udvikling.

 

Her er nogle nøgleelementer i begrebet Life Mastery og personlig LIVSMESTRING:

 

 • Selvbevidsthed:
  Forståelse af dine styrker, svagheder, værdier, mål og drømme er afgørende i Life Mastery livsmestrings processen. Dette kræver introspektion og selvrefleksion.

 

 • Målfastsættelse:
  At sætte klare og realistiske mål i alle livets områder er en central del af Life Mastery.
  Mål giver retning og motivation til at stræbe efter personlig og professionel indsigt og vækst.

 

 • Personlig udvikling:
  Det indebærer at arbejde på at forbedre dine færdigheder, viden og evner i alle aspekter af dit liv.
  Dette kan omfatte læring, træning, eksperimentering og eksponering for nye erfaringer.

 

 • Tidsstyring:
  Effektiv tidsstyring er nøglen til at maksimere produktiviteten og opnå dine mål.
  Dette indebærer at prioritere tid med sig selv, bearbejdelse og process indsigter. Herunder også personlig struktur i opgaver, organisering af din tid og undgå tidsspild.

 

 • Emotionel intelligens:
  At forstå og styre dine egne følelser samt forstå andre menneskers følelser er afgørende for at opbygge sunde relationer og træffe velinformerede beslutninger. Empati er den vigtigste værdi i personlig livsmestring, hvor vi arbejder under mantraet: Kærlighed, Åbenhed og bevidst ikke-dømmen.

 

 • Sundhed og velvære:
  At tage sig af din selvkærlige fysiske og mentale sundhed er en vigtig del af Life Mastery.
  Dette omfatter fokus på optimerende kost, motion, søvn og stresshåndtering.

 

 • Økonomisk frihed og intelligens:
  At have en forståelse for personlig økonomisk planlægning er afgørende for at opnå økonomisk stabilitet og frihed. Dette er ikke en nødvendighed for livsmestring, men er dog en vigtig del at implementere.
  Happy Money er et begreb, som vi også arbejder med.

 

 • Menneskelige relationer:
  At bygge og opretholde sunde og givende relationer med andre mennesker er vigtigt for livslykke. Vi kalder vores støttende miljø for vores Sisterhood eller womantribe, som et livsnødvendig heppekor, der minder dig om, at du aldrig er alene.

 

 • Spirituel vækst:
  For mange af os som søger livsmestring indebærer Life Mastery også en søgen efter åndelig opfyldelse og forståelse af livets dybere formål. Vi er en sjæl i et  menneske – tempel, hvor vores vigtigste oplevelse handler om at opleve livets mangfoldighed af nuancer.

 

 

Det er vigtigt at bemærke, at Life Mastery er en personlig proces, som ikke pludselig gør en til en vis mester i Himalayas.
Det handler mere om at stræbe efter forbedring og personlig udvikling i de områder, der er vigtige for enkeltpersoner, og at arbejde hen imod at opnå en høj grad af tilfredshed og succes i livet.

Hvis du mærker et kald efter at arbejde professionelt med LIVSMESTRING, så har vi en hel række uddannelser til dig.

Hvis du vil vide mere, så tag endelig kontakt, det tager kun et kort øjeblik via vores kontaktformular…

Kærligst & Namasté

Sussanne Wexø

 

UDDANNELSERNE

Her følger en kort oversigt over de uddannelser, som tilsammen udgør Life Mastery Academys – ALL IN HEARTBUSINESS

Uddannelseskonceptet ALL IN – HEARTBUSINESS byder på en transformerende rejse
 der forløber sig over 14 måneder, (eller i dit eget tempo), hvor du vil blive rustet til at kunne arbejde med livsmestring i et professionelt virke med titlerne:

På uddannelserne vil der især være fokus på NLP, positiv psykologi, coaching, kognitive udviklings processer, energiarbejde, body-mind bevidsthed og mindfulness som til sammen vil give dig nogle kraftfulde redskaber til at arbejde med dine fremtidige klienter.

All In – Heart Business er ikke blot én uddannelse, men et særligt livsmestrings koncept, hvor du efterfølgende kan have klienter, afholde kurser, workshops mm. – og opbygge en fuldkommen hjertebusiness indenfor alle fem uddannelsesområder.

FØLG OS PÅ:
FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKED IN

KURSER & UDVIKLING

Her følger en kort oversigt over de forskellige kurser og events som vi også tilbyder.

DREAMCATCHER
Velkommen til et ONLINE forløb i manifestationskraft bygget på de mest effektive teknikker indenfor, NLP, Mindfulness, Heartfulness, LOA, Energishifting, Tapping, Hypnoterapi, Healing af begrænsende overbevisninger & Easy-living lifestyle.

YOUNG MASTERY
ONLINE livsmestring med Alt det bedste Young Mastery visdom for børn og teenagers i aldersgruppen ca. 7-14 år, forældre og alle der ønsker fantastiske redskaber, som inspirerer børn til mindfulde stunder, personlig kreativitet og en masse hjerte-energi.

LÆR AT LAVE GUIDEDE MEDITATIONER
En-dags workshop, hvor du vil lære opskriften på at lave guidede meditationer, der virker i dybden.
Workshoppen er perfekt til dig, der vil lære at meditere, og til dig der vil i dybden med at lave improviserede guidede meditationer i dine behandlinger …

LIFE CLUB
Online Club der fylder dig op med visdom og udvikling, – med månedlig inspiration, guidede meditationer, Sisterhood Circles og meget mere.
Jeg glæder mig over at kunne invitere dig indenfor i Life Club, hvor du får mulighed for at stråle med inspiration fra opløftende temaer – som kalder Livsmesteren, Magikeren, Drømmeren, Præstinden, Gudinden frem i dig, og det glæder jeg mig til …

BLIV OGSÅ MEDLEM AF VORES GRATIS FB SISTERHOOD GRUPPE

FØLG OS OGSÅ PÅ:
FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKED IN

Se også masser af GRATIS guidede meditationer på YOUTUBE

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top