skip to Main Content

MY FAVORITE PLANNER
BRUD MED FORLAGET

CRAZY OVERRASKENDE NEWS!
Jeg har lidt af en nyhed til dig, som nok vil overraske dig.
Den overraskede i alle fald mig, da jeg fik den!  – Her gik jeg nemlig og troede, at alt vedrørende MY FAVORITE PLANNER var i skønneste orden – indtil at forlaget meddelte mig, at jeg ikke skulle være en del af MY FAVORITE PLANNER´s fremtid!
( Bare rolig søde venner – det kan forlaget heldigvis ikke tillade sig, OG EJ HELLER JURIDISK ! )

Men jo, MY FAVORITE PLANNER blev skabt i kærlighed og blev hurtigt til en kæmpe succes.
Jeg havde mange planer, tanker og ideer omkring dens fremtid, – og om hvordan vi skulle udvikle flere skønne produkter, farver, kalendre mm. sammen.
Jeg har indsat et skønt foto her foroven, som faktisk viser mit ide-vision board forud for det allerførste møde med forlaget. Smukke farver, spejlbilleder med mine citater og masser af plads til personlige tanker og kalenderoverblik.

Hvorfor forlaget nu ønsker at malke succesen selv med deres sololøb, kan man kun gisne om, og da jeg ikke ønsker at gå ind i de store fordømmende tanker, så vil jeg blot fortælle dig…

– At hvis du selv skulle have tanker om at udgive bøger, så undersøg forlaget godt og grundigt.
Man kan eventuelt ringe til Dansk Forfatter Forening, som kan råde og fraråde dig i forhold til samarbejde.
I dette tilfælde ville jeg aldrig have indgået samarbejde med netop dette forlag, som jeg nu har brugt lang tid på at heale, sende kærlige tanker til osv.
Jeg har haft dygtige jurister på, som har forsøgt forlig, men intet er blevet mødt, og nu er der heldigvis en dygtig advokat på sagen.

Anyways´jeg syntes, at du skulle vide besked. Men hvad så?

HVAD SKAL DER NU SKE …
Kan det ende lykkeligt ?

JA, selvfølgelig kan det det.
Rent faktisk har det hele tiden været mit eget skønne bagteam, der har skabt størstedelen af MY FAVORITE PLANNER, – lige fra ideudvikling til layout, brand og logo – og jeg har fortsat SÅ utrolig mange fantastiske ideer liggende.
Så jeg vil dele en lille hemmelighed med dig…

Jeg lancerer nu mit eget smukke forlag LIFE MASTERY BOOKS, hvor jeg vil udgive vidunderlige udviklende livs-bøger.
Snart vil du kunne få fingre i den fineste personlige refleksionsbog til dig, dine drømme, mål og længsler.
Glæd dig for den bliver, som alt andet her i Life Mastery universet, pakket ind i masser af magisk drys og kærlighed.
Den bliver fyldt med visdom, – og vil også inspirere dig til at nyde din personlige visdom, daglige refleksioner, tanker og drømme. Den vil fylde dig med håb og invitere dig til at lave øvelser der støtter dig på vejen. REN KÆRLIG LIFE MASTERY NEKTAR – lige til at åbne op og nyde…

Så ja, – det skal nok ende vidunderligt lykkeligt, og der er en utrolig lærdom i alle overraskelser, udfordringer og livslektier.
En af mine skønne veninder interviewede mig omkring alt dette under overskriften:

SVIGTET!
Stå op for dig selv – med kærlighed!

Se videoen i boksen herunder, og lad dig inspirere til at finde det selvkærlige fokus i enhver udfordring, som du oplever på din vej. Der findes altid et selvkærligt valg…
Ps. Her i denne forbindelse vil jeg ikke glemme at takke mine dejlige veninder, min sparringspartner fra videoen Mariaestella og mit utrolige sisterhood for fantastisk opbakning, kærlighed, støtte og løft…
ALT ER GODT!

Kærligst & Namasté

 Sussanne

 

Ps. Følg endelig med på My Favorite Planner siden – lige her på min hjemmeside. Her poster jeg løbende nyt. :-)

LIFE LESSONS
STÅ OP FOR DIG SELV – MED KÆRLIGHED

LIFE LESSONS – med Sussanne Wexø from Sussanne Wexø on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top