fbpx Skip to content

DIN FAMILIE & ANDRE RELATIONER

Tror du, at andre ser dig, som du helst vil ses og opleves?
Eller ved du hvem du er, og hvad det er for en energi, at du udsender?
Du kan først være noget for andre, når du er noget for dig selv, og er du det, så kan du med største fred hvile i dig selv, når du er sammen med dine omgivelser, med din familie og relationer.

Som kvinde tilpasser vi os let vores omgivelser, men husk på, at dine omgivelser også tilpasser sig dig.
I virkeligheden spejler vi os konstant i hinanden.
Det ved du jo også, hvis du er mor.
Pludselig hører du dine børn bruge dine egne vendinger. Du hører dem måske bruge dine bandeord, og alt det, som du ville ønske, at du ikke havde sagt. Sådan er det bare, og det er egentlig ret fantastisk.
De spejler dig og de gør som du gør, og ikke hvad du siger, at de skal gøre …

Hvordan kan vi så benytte denne visdom?
Jo´ vi kan undersøge en masse om spejlinger og spejlneuroner, som jeg selv er ret optaget af, men vi kan også blot være bevidste om, at hvile endnu mere i os selv, når vi er sammen med omgivelserne.
Hvis du spiller en rolle, så vil dine omgivelser reflektere denne rolle, og hvis du ikke er ærlig, så vil dine omgivelser også spejle denne form for uærlighed, – både bevidst og underbevidst.

Så hvil i dig selv, og lad være med at pakke dig selv ind i en falsk indpakning.

”Vi vil meget hellere møde dig, som du er,
– så vi kan være, som vi er!”

Jeg beskæftiger mig meget med det, som jeg kalder for ´Det nye feminine paradigme, hvor vi som kvinder skal vende meget mere tilbage i vores feminine urkraft. Vi har alt for længe pakket os selv ind i indpakninger, som har passet til samfundets krav, i stedet for at lade samfundet passe til vores krav. Lad os måske hellere tale lidt om behov.

Verden har brug for sunde stærke feminine forbilleder, der tør stå fast i vores feminine kraft, og det har vores kommende generationer også.
Engang var vi kvinder stammernes vise, shamaner, healere osv.
Vi er stadig de vise, som med en udvidet empatisk forståelse og intuition kan mestre følelser på et dybt naturligt og intuitivt plan. Lad os vise vores døtre og sønner, mænd, familie, veninder og kollegaer, hvad vi er lavet af.
Men først af alt, vis dig selv, hvad og hvem du er.
Under fanen `Din familie & andre relationer, vil jeg løbende inspirere dig til at træde ind i denne særlige kraft.

Jeg vil opfordre dig til at mærke dig i forhold til dine omgivelser, og tillade dig at stille kærlige krav ud fra dine behov, og jeg vil elske at se dig blomstre …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Bevidst prioritering

Jeg vil altid opfordre dig til at prioritere bevidst.
Personligt prioriterer jeg mit velvære og helbred højt, og herefter betyder min lille familie ALT for mig.

Jeg er meget bevidst omkring min prioriteringsrækkefølge, og har ofte gået på kompromis med karriere og indtjening for at være der for min familie. Det er et meget bevidst valg. Jeg kan altid sætte turbo på min business, men jeg kan ikke altid indhente tabt familie tid. Når mine børn har brug for mig, så vil jeg være der. Det giver mig energi og velvære og er på dybeste plan win win win win :-)

Blog

YOUNG MASTERY – FORLØB TIL BØRN & TEENS

YOUNG MASTERY – Empowered Kids & Teens Mindfulness, Kreativitet & Hjerteenergi

Læs mere

Graviditet & spiritualitet i TV

GRAVIDITET & SPIRITUALITET - Óg nej søde. Jeg er ikke gravid... I forrige uge blev jeg interviewet af Mama Christina, som er værtinde på TV programmet Doula. Det var til…

Læs mere

Interview med Anne Tjagvad

SENSITIVITET, SANSELIGHED & INTUITION Life Club interviewer Anne Tjagvad, pædagog, coach og mindfulness instruktør med speciale i sensitive børn og deres forældre.

Læs mere

Skab succes med denne ene sætning!

EN OVERBEVISNING ER BLOT EN TANKE, SOM VI HAR TÆNKT IGEN OG IGEN! Eller – En overbevisning er blot en tanke, som du har tænkt mange gange! Måske for mange…

Læs mere
Back To Top