skip to Main Content

LIFE BOOKS

– By Sussanne Wexø

Hjertelig velkommen til Life Books, som er et independant forlag skabt af Sussanne Wexø.

Life Books udgiver livsstilsbøger til din personlige udvikling og glæder sig især til at præsentere dig som læser for smukke bøger med kvalitet, nærvær og personlighed.

Spirituel inspiration

Vores første udgivelse er den anmelderroste kultbog Spirituel Inspiration, som udkom i 2011 under forlaget Lemuel Books. Syv år efter blev den udgivet som e- bog i helt nyt look og med udvidet indhold.
Interessen og efterspørgslen for at få bogen ud som gentryk var så stor, at vi valgte at udgive den under forlaget Life Books i slut 2018. Du kan læse mere om bogen her.


Feprinsessens Magiske Lykkeamulet

Glæd jer, – børn og forældre til børn i alderen 7-10 år.
Nu udkommer der en fantastisk adventure bog til de mindste læsere, og de børn, som interesserer sig for fantastiske moderne eventyr, men som ikke er klar til selv at læse de helt store klassikere som Troldmanden fra Oz, Den uendelige historie, Narnia, Ronja Røverdatter, Harry Potter og lignende.
Magien skal være for alle – og her folder den sig ud i et letlæseligt børnesprog, hvor alle kan være med.”
Du kan læse mere om bogen her.

 

 

VIL DU I KONTAKT MED OS ?

Har du nogle spørgsmål til Life Books kan du rette henvendelse til os på:
lifebooks@sussannewexoe.dk

Kærligst & Namasté

 Sussanne

udtalelser

[show-testimonials taxonomy=’life-books’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’slider’ options=’transition:fade,adaptive:true,controls:controls,pause:9000,columns:1,theme:none,info-position:info-below,text-alignment:left,quote-content:full,charlimitextra:(…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

Back To Top