fbpx Skip to content

FEPRINSESSENS MAGISKE LYKKEAMULET

En fortælling om den fortryllende verden
på den anden side af Grænseskoven

Feprinsessen-Mockup_01

Glæd jer, – børn og forældre til børn i alderen ca. 7-11 år.
Med Feprinsessens Magiske Lykkeamulet åbner vi op for en let
fantasy-genre for de yngste læsere

 

Hjertelig velkommen til en fantastisk adventure bog til de yngste læsere, og til de børn, som interesserer sig for fantastiske eventyr, men som ikke er klar til selv at læse de helt store klassikere som Troldmanden fra Oz, Den uendelige historie, Narnia, Ronja Røverdatter, Harry Potter og lignende.

Feprinsessens Magiske Lykkeamulet er første bog i serien om landet på den anden side af Grænseskoven, hvor fantasien kan udfolde sig med vidunderlige væsner, magi, regnbuer, lys, skygger og spejle.

I Feprinsessens Magiske Lykkeamulet møder vi pigen Melanie, som kommer ud på et stort eventyr fyldt med fantasifulde væsner.
Sammen med sine magiske venner, Blidas, Liflingen og Fnøllen skal hun hjælpe Feprinsessen med at overvinde Mørkets Fyrste, og der er mange spændende prøvelser undervejs.

Vil du vide mere om bogen eller tankerne bag, så er du altid velkommen til at kontakte mig.
Du kan også klikke dig ind på Pressemeddelelsen for at få endnu mere inspiration.

Tegninger

Kære Børn – og kære DIG!

Jeg glæder mig til at dele bogen med jer, og jeg håber, at I vil være med til at gøre siden her levende med jeres tegninger fra jeres fantasi.

Hvis du har tegnet en flot tegning af den spændende verden på den anden side af Grænseskoven, eller af Melanie og hendes venner, så send den endelig til mig, så vi sammen kan lave et flot billed-galleri her på siden.

Du kan bare bede en voksen om at sende den til sussanne@sussannewexoe.dk – så sender vi en lille personlig hilsen tilbage til dig …

Det første billede, som du kan se i vores galleri er Melanies eget skattekort over hele den eventyrlige verden på den anden side af Grænseskoven.
Her kan du se Melanies hus, Grænseskoven, Regnbuedalen, Oraklet, Skyggelandet, Muddergrøften og Underverdenen …

Når du køber din helt egen bog, så er der også plads til, at du kan tegne din helt egen tegning. Den bliver sikkert også super god. Óg husk i fantasiens verden, så er DIN fantasi lige så rigtig og vigtig som alle andres … :-)

Kender du Ønskefeen?

Ønskefeen er en særlig fe, som elsker børn, og som altid følger med, når børn åbner op for fantasien.
Ønskefeen kender naturligvis alt til Feprinsessen, og den eventyrlige verden på den anden side af Grænseskoven.
Hun har lavet en lille særlig rejse til børn, der allerede har læst bogen.
Så hvis I er klar, så sæt jer bare til rette, luk øjnene og lyt til denne lille guidede meditation ind i en fortryllende opdagelsesrejse.
Husk at læse bogen først…

Ps. Er du vild med børnemeditationer, så kig endelig ind på siden her hvor du vil finde frem til flere guidede børnemeditationer.

Bag om bogen

Jeg har altid ønsket at folde et magisk eventyr ud for de yngste læsere, som byder på mindst lige så meget magi og storhed, som de mest vidunderlige historier, som jeg selv har ladet mig drage ind i. Jeg vil på samme tid give børnene en oplevelse af stolthed og selvtilfredshed ved at kunne læse eventyret for dem selv, naturligvis gerne sammen med en voksen. Magien skal være for alle – og her folder den sig ud i et letlæseligt børnesprog, hvor alle kan være med. Tak fordi I støtter op om fantasien …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Din investering i denne skønne bog er kun 200,- kr.


FEPRINSESSENS MAGISKE LYKKEAMULET udgives af forlaget Life Books
Du kan komme forbi Life Lounge, hvor du kan købe den med en personlig hilsen for kun 200,- kr.
Skriv en mail til sussanne@sussannewexoe.dk, hvis du kommer forbi efter den.
Hvis du skal have den sendt koster den 249,-

Du kan bestille bogen via linket herunder :-)

Køb bogen

Udtalelser

Back To Top