fbpx Skip to content

JOBCENTERET BETALTE LIFE MASTERY MASTER COACHUDDANNELSEN

Er det muligt i verden, så er det muligt FOR DIG!
Ja´det er faktisk muligt !
Læs Interview med Mette Brink Guldager

Syv spørgsmål til Life Mastery Master Coach
Mette Brink Guldager

Mette fandt vej til Life Mastery Academy – og fandt også modet til at få uddannelsen betalt af sit Jobcenter.
Måske kan du gøre det samme…

Læs om Life Mastery Master Coach Uddannelsen her

Kan du starte med at fortælle hvorfor du valgte Life Mastery?

Jeg valgte Life Mastery ud fra flere parametre.
Først og fremmest havde jeg bare en god fornemmelse, og da jeg gik i dybden med at nærlæse Susannes hjemmeside og konceptet omkring Life Mastery, var jeg slet ikke i tvivl.
Jeg har altid været enormt betaget og inspireret af kvinder som virkelig står i deres lys og ved hvad de vil, og med Life Mastery var det klart for mig, at det præcis var hvad den uddannelse kunne hjælpe mig til; at finde hjem i mit lys og virkelig mærke hvad jeg brænder for.
Jeg har ledt efter “min vej” meget længe, og jeg vidste bare instinktivt at Sussanne og Life Mastery var første step på rejsen.

Hvordan fandt du frem til Life Mastery Academy ?

Jeg tror ikke rigtig på at noget her i livet er tilfældigt, og heller ikke min vej til LM.
Min søster spurgte mig en dag, om jeg kunne tænke mig en gratis coaching-session, da en af hendes veninder manglede klienter til de sidste øve-sessioner inden hendes eksamen.
Jeg sagde straks ja, og faktisk blev vores aftale aflyst første gang, men jeg kunne bare mærke at det var vigtigt, så heldigvis fik vi en ny dato i kalenderen.
Jeg havde en super god session, og da min coach og jeg efterfølgende fik en sludder om løst og fast, sagde hun pludselig “ud fra alt hvad du fortæller mig, synes jeg virkelig du skal overveje selv at tage uddannelsen!”. Og jeg tænkte bare “YES”

Dit jobcenter/a-kasse betalte for din coachuddannelse, hvordan gik det til?

Ja, det er helt utroligt, en holistisk uddannelse indenfor selvudvikling og coaching, slet ikke i tråd med hvad jeg tidligere har lavet… Men det gjorde de.
Det startede egentlig en dag hvor jeg bare var helt drænet. Jeg var til møde på jobcentret og skulle snakke forbedringer af mine ansøgninger og mit CV.
Jeg tog mig selv i at sidde og snakke min sagsbehandler efter munden, og pludselig fik jeg bare nok af mig selv om mit evige “pleaseri”.
Så jeg sagde det som det var, at det faktisk ikke var de jobs jeg søgte, som jeg virkelig ønskede mig. Jeg ønskede slet ikke at sidde på et kontor længere.
“Jeg vil arbejde med mennesker ! ”.
På det tidspunkt havde jeg allerede booket min plads på Life Mastery uden at ane hvor pengene skulle komme fra, eller hvordan jeg skulle forene at være på dagpenge og under uddannelse.
Min sagsbehandler lyttede til mig, foreslog forskellige små-kurser og mødet sluttede. Men dagen efter ringede hun til mig og sagde, at hun havde tænkt på de ting jeg havde fortalt, og at hun hellere ville hjælpe mig ud af den rette sti, end have mig retur om et halvt år, endnu engang stress-sygemeldt fra et job som lægesekretær.

“Overbevis mig om hvorfor det skal være Life Mastery, hvis du kan det, så bevilliger jeg dig uddannelsen”.

Hvilke argumenter brugte du ?

Jeg ringede straks til Sussanne og bad hende hjælpe mig med at beskrive hvorfor Life Mastery Coaching er “den nye tids coaching” – hvilket jeg virkelig synes det er.
Vi talte om de feminine energier, den urkraft vi har i os, hvorfor coaching bliver endnu bedre når vi involverer både krop, psyke og sjæl og bringer det hele menneske i spil.
Jeg tog ind til min sagsbehandler nogle dage efter, holdt min lille “tale” og hun smilede bare og sagde “der er brug for mennesker som dig og det du kan”.
Det var en fantastisk dag, og virkelig starten på en masse fantastiske begivenheder i mit liv. `Og der er kun gået et lille års tid!

Hvad vil du råde andre til, hvis de ønsker at deres jobcenter/ a-kasse skal betale deres uddannelse ?

Først og fremmest vil jeg råde til at man virkelig sætter sig ind i konceptet omkring uddannelsen.
Det er et intenst forløb, hvor man virkelig skal være villig til at arbejde i dybden med sig selv og “risikere” at ændre sit syn både på sig selv og verden omkring.
Hvis man kan mærke kaldet, så er det bare at go for it!
Hovedargumentet er, for mig at se, at det altid bedre vil kunne betale sig at hjælpe folk videre ad den rigtige vej, i stedet for at sætte folk ud i et job som ikke fungerer.
Hellere forebygge end helbrede so to speak, – og én ting er sikkert, hvis man mærker et kald på Life Mastery, så kommer det til at ske på den ene eller anden måde.

Hvilke tiltag/skridt har du rent konkret taget for at få det til at ske?

Processen omkring at få papirerne i orden fra jobcentret var langsommelig og nervepirrende.
Jeg fik uddannelsen bevilliget i februar, men først endelig godkendt i august.
Jeg fik konstant nye sagsbehandlere pga. omrokeringer, og ikke alle var enige i beslutningen om at jeg skulle have uddannelsen betalt. Men jeg holdt hårdt på mit og kæmpede for at få min oprindelige sagsbehandler tilbage, hvilket lykkedes.  Hun var en kæmpe støtte i forløbet.

Har du nogle sidste gode råd til de som står og overvejer Life Mastery Academy ?

Jeg kan kun anbefale uddannelsen, hvis man føler sig parat til at arbejde med sig selv og mangler et kærligt “skub” i den rigtige retning.
For mig har det virkelig været livsomvæltende og et kæmpe springbræt til min videre karriere indenfor det spirituelle og holistiske felt.
Man bliver en del af et hold på 12 kvinder og samtidigt inviteret ind i det skønneste, kærligste og mest omsorgsfulde sisterhood. At træde ind i Life Lounge er, for mig, som at komme hjem og bare være i et kærligt, støttende og inspirerende univers hvor alt er muligt og ingen drøm for stor. 
Jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger til Sussanne og det vidunderlige og dybt professionelle univers hun har skabt. 

Af hjertet tak til Mette Brink Guldager

Mette afslutter med dette vigtige budskab …

” Min historie synes jeg vidner om, at flere og flere mennesker kan se værdien i at gå med det der føles rigtigt i maven.
Jeg havde ikke drømt om at det skulle blive jobcentret og et, for mig, meget firkantet og regelbaseret system som skulle få mig videre på min rejse.
Det var så fantastisk at møde et menneske i netop det system, som virkelig trådte 2 skridt tilbage og så det større billede –  i mit tilfælde, at det var bedre at uddanne mig end komme i job.
Jeg ser det overalt, opblomstring i den feminine, kraftfulde, vidunderlige energi vi besidder.
Jeg ser flere og flere som følger deres kald og udlever deres autentiske jeg.
Det er en vild og dybt inspirerende tid vi er i, og det kommer til at brage derudaf fremadrettet! “

Du kan finde Mette på fb under Mette Brink Guldager  eller på Instagram under profilen autentiskliv

 

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at stille dine spørgsmål eller skrive en kommentar til indlægget her via formularen nederst på siden her.
Tak for dig!

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top