fbpx Skip to content

JEG STÅR AF RÆSET

– og imødekommer 2021 med selvkærlig eftertænksomhed og ro

 

Kæreste du`

Hvis du er helt i hopla og bare glæder dig til at springe ind i 2021 fyldt med energi, glæde og overskud, så kæmpe tillykke.
Det er jo fantastisk, så nyd det…
Men hvis du bliver en smule stresset over de mange tilbud, hvor du skal gøre dig klar til en hel masse, sætte intentionen for året – inden nytår, tabe dig, starte på en frisk og få din business op at køre lige nu, så er jeg her for at give dig lidt ro og måske inspiration til at stå af ræset…

 

 

Kun et enkelt budskab…

Jeg har mange mange års erfaring med det menneskelige sind og vejen til succes, og den går ikke igennem stress, – men igennem ro, refleksion, tid og tålmodighed.

Så selvom jeg selv tilbyder dig de skønneste uddannelser, bøger til din udvikling, et spændende Life Club tema og et nyt Dreamcatcher kursus, så vil jeg ikke spamme dig med, at det skal være lige nu.

For for at være ærlig, så er jeg selv ved at blive rundtosset over alle de tilbud der vælter ind over mig, – lige midt i denne hyggelige og hellige tid.
Så hey, skal vi ikke bare nyde den – og selv vælge, hvor hurtigt eller langsomt tiden skal gå ?

Jeg fik lyst til at sprinkle dette lille indlæg med en masse fjer, og det er for at minde dig om lethed, og de hjælpere, som står klar til dig, når DU er klar…
Så hvis du først én gang har mærket kærligheden fra en engel, en kær ven, eller universets hjælp, så vid at de altid vil være der for dig.

 

Nyt år – ny energi

Din personlige succes, din følelse af at være klar og din energifyldte tilstand kan ikke forceres, men støttes og løftes igennem lyst og motivation.
Stress er ikke motiverende, men nytåret er måske, og rent faktisk vil du sikkert opleve, at der er en tid til alt. Juletiden handler om eftertænksomhed, frisættelse og klargørelse til det nye…
Nytåret bringer nyt med sig, og i rette tid…
Så glæd dig til nye muligheder, men nyd nu også årets sidste eftertænksomhed og nærvær.
Måske er der stadig noget der skal slippes helt, før du er klar til at tage nyt ind…

Jeg vil også være der for dig, og selvom jeg havde tænkt at søsætte en masse nyt i 2021, så kan jeg mærke, at der også er noget der bare kalder mig ind i nydelse og samvær. Ja, jeg savner det ægte nærvær, og følelsen af at mærke hinanden. Mærke ind i, hvad der virkelig betyder noget.

Så lige her og nu, så vil jeg blot sende dig dig dette års sidste varme energiknus, fred, kærlighed og en ro, som du måske kan mærke.
Det håber – og så husk det vigtige i livet. Det som virkelig føles, motiverer dig, gør dig glad helt i hjertet.
Følg den vej, – og den vil vise sig tydeligere og hjælpe dig videre…

 

Hvad kunne du tænke dig mere af?

I mens jeg skriver dette lille blog indlæg, så tænker jeg…
Hmmm. Hvad kan jeg mon hjælpe dig mest med?
For det er jo min kærligste intention med at arbejde med mennesker, – især skønne kvinder…
Er det gode råd til din selvkærlighed, til manifestation af dine drømme ?
Er det råd til et kærligt familieliv ? – eller til at forstå din egen spirituelle vej – måske med en masse hverdagsritualer ?

 

Jeg hører vildt gerne fra dig, for jeg er så klar til at dele mine passioner med dig, som jo mest af alt handler om kærlighed til mine medmennesker, forståelse af vores fantastiske sind og evner til at skabe et liv med mening og forståelsen af vores smukke holistiske helhed.
Og hvis jeg ikke hører fra dig, så hører du nok fra mig i starten af året, – indtil da, så nyder jeg en stille vinterhi lidt endnu…

Jeg glæder mig til at høre fra dig …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

 1. Kæreste Sussanne
  Tak for fint blog-indlæg. Jeg har det på samme måde, at jeg er i vinter-hi. Har haft nogle dejlige juledage med mine børn og nydt 2. og 3. juledag med Paul, gåture, tv, strikketøj, god mad og nærvær. Gik netop her til eftermiddag og tænkte, at jeg nyder denne tid og glædede mig over mit langsomme tempo. Jeg oplevede at dagen næsten ikke blev til dag, men det gjorde ikke noget……masser af lys indenfor, juletræskæden på det smukke træ, vi fandt i år, stearinlys rundt omkring, så hyggeligt.

  Nu ville jeg lige tjekke mails og så dukkede du op. Jeg fik netop en følelse af “stress” omkring en ny start. Min business, energiskiftet i dette vintersolhverv, status på året – alt det der skal slippes, alt det jeg skal have fokus på.
  Som du skriver får jeg ikke noget ud af at presse mig selv. Jeg vælger derfor at meditere hver morgen, lave yoga og mine øvelser. Har fået ondt i lænden igen……..Jeg er bekymret for, om jeg kan holde mig selv oppe……I nat drømte jeg at Agnetes baby var lidt en vildbasse…..hihi…..jeg skal have alle mine kræfter, så jeg kan støtte hende.
  Tak for dig – jeg nød at være i LL og møde coachholdet. Det havde jeg brug for – at komme lidt ud……
  Jeg ønsker dig en festlig og glad nytårsaften og jeg glæder mig til 2021 og gode stunder med dig.

  I kærlighed, Dorthe Sunshine xx

 2. Kæreste Sunshine
  Ja, jeg tror vi er mange der mærker at glæde os til nyt, men samtidig skal have tid til omstilling i ro og stilhed. Og ja, et spændende nytår venter dig jo især som mormor – hvor er det fantastisk, – og ja, pas på alt det gode i dig, som vil bære alt det gode omkring dig… Elsker dig, og alt hvad du giver videre, – og også bare hviler i… ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top