fbpx Skip to content

VORES FREMTID LIGGER I HÆNDERNE
PÅ DEN FEMININE OPBLOMSTRING

Life Club interviewer Vibeke Amdisen,
Kvindevejleder, naturopat og forfatter.

Fem spørgsmål omkring
Det Nye Feminine Paradigme

Life Club har stillet Vibeke Amdisen fem spændende spørgsmål omkring Det Nye Feminine Paradigme i forbindelse med vores tema om Livsmestring, feminint lederskab og den kvindelige urkraft.

Du kan finde temaet lige her

Nyd en stund med skøn og dejlig inspiration …

Hvordan forklarer du (kort) vor tids kvindelige vækkelse?

De kollektive energivibrationer påvirker os alle sammen, og ligenu er der et stort skift igang her på Jorden. Det er et såkaldt feminint paradigmeskift, der handler om, at vi kvinder her i den vestlige verden er begyndt at vågne op og blive langt mere bevidste, end vi har været tidligere. Vi er begyndt at ”se med hjertet” i stedet for kun med øjnene, hvilket i virkeligheden betyder, at vi er begyndt at lytte mere til vores instinkt og intuition og til den visdom, som vi bærer på i stedet for bare at følge med strømmen og ”gøre som alle andre” uden at tænke videre over det.

Hvad indeholder ordet feminin for dig, og hvad tænker du ligger gemt/glemt i vores feminine urkraft?

Den nye tids energier, der nu vokser i os i form af en spirende bevidsthed omkring, hvad det egentlig vil sige at være kvinde, handler bl.a. om autensitet og styrken i vores sårbarhed. Om ærefuldhed og om vores intuitive, healende evner. En af de store gaver ligger desuden i vores cyklus, som både kan blive vores spirituelle vejleder og livsmentor, når vi forstår at inkoorporere den i vores dagligdag og liv. Den kan hjælpe os med at nå vores mål, udleve vores drømme og skabe lige præcis det liv, vi ønsker.

Hvad kan vi kvinder gøre i det daglige for at styrke vores feminine (lederskab) og ansvar?

Vi kvinders dualitet og omskiftelige natur gør, at vi aldrig fuldt ud vil kunne trives i dét maskuline, lineære samfund, som vi har i dag, hvor vores værd bliver målt i, hvor meget vi udretter, og i de resultater vi kan frembringe. Vores virkelige styrke ligger i vores kvindelighed, i vores feminine essens og i den kreative, intuitive natur, vi er en del af. Den nye tid inviterer os til at se indad og slippe den facade og de masker, som vi ofte gemmer os bag af frygt for at vise vores sårbarhed. Af frygt for at slippe kontrollen. Og tager vi imod denne invitation, vil vi snart opdage, at vi står langt stærkere – både sammen og i os selv.

Har du en øvelse eller opskrift på kontakt med den feminine urkraft?

Sæt dig i en behagelig stilling, så du har god jordforbindelse. Luk så dine øjne og træk vejret dybt ned i maven nogle gange.
Forestil dig nu, at Moder Jord sender sit lys op igennem dine fødder og ben og ind i din kraftfulde livmoder – dit feminine kraftcenter.
Lysstrålen fylder hele din livmoder, og du bliver ét med Moder Jord.
Hun er dig. Du er hende.
Mærk kærligheden og kraften i dig.
Lad så lysstrålen, kærligheden og kraften brede sig videre ud i hele din krop og mærk, hvordan du åbner dit kronecenter på toppen af dit hoved. Universets lys stråler nu ned i dig ovenfra og blandes med lyset i dig fra Moder Jord. Nu er du ét med Moder Jord og Universet. Mærk, hvor kraftfuld du er. Mærk dit hjerte… bliv i dit hjerte…
Vær åben og modtagelig for det, der kommer til dig. Lyt … med hjertet. Hvad er det for besked(er), der kommer? Måske viser det sig i form af farver, billeder, ord eller andet.
Måske får du en større indsigt. Måske noget mindre. Stol på det aller første, som kommer til dig, for der har du altid det rigtige svar. (Hvis du ingenting modtager, så vær med det og bliv blot ved at ”øve dig”.) Sid lidt med din indsigt og din forbundenhed og begynd så langsomt at vende din opmærksomhed udad igen. Når du er klar, åbner du øjnene.

Hvad er dit vigtigste budskab i forhold til at heale vores fælles verden igennem balancen mellem de feminine og maskuline energier?

Vi lever i en verden, hvor der er mangel på respekt og omsorg for alt liv. Moder Jord er udpint, forurenet og udnyttet. Det, der sker i dag reflekterer en grådighed, som ødelægger liv i stedet for at støtte liv, og der er derfor brug for kvindelig empati, omsorg og kreativitet som aldrig før. De feminine værdier og vores kærlige bevidsthed er det, der skal til for, at vi kan overkomme de udfordringer, vi står overfor i dag, for når vi kvinder kommer på banen, vil det i stedet for konkurrence og egocentrerethed komme til at handle om at respektere og genopbygge og om at hjælpe hinanden og stå sammen.

Vores fremtid ligger i hænderne på den feminine opblomstring, som finder sted nu. Det er et meget vigtigt healingsarbejde, der udspringer af kærlighed fordi, det er netop det, som er hele essensen i denne nye ”Aquarian Age”. Kærlighed til både det feminine og det maskuline. Kærlighed til os selv og hinanden. Løsningen ligger i balancen mellem det feminine og det maskuline, og vi kvinder har de egenskaber og indsigter, der skal til for, at vi kan genoprette denne balance og skabe en ny, forandret Jord.

Af hjertet tak til Vibeke for hendes vidunderlige visdom

Vil du lære Vibeke bedre at kende?
Kig endelig ind på www.jordenskvinder.dk – hvor du kan stifte bekendtskab med hendes vidunderlige bog af sammen navn. Vibeke er i øvrigt aktuel med både onlineforløb og workshops senere på året, så GLÆD DIG!

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at skrive en kommentar til indlægget her via formularen nederst på siden her.
Tak for dig!

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Vibeke Amdisen - Jordens kvinder bog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top