fbpx skip to Main Content

MIT RADIOSHOW PÅ RADIO24SYV

Jeg har siden begyndelsen af 2012 fungeret som tilrettelægger og værtinde på mit eget radioshow på Radio24syv.

Første udgave af programmet lå under `Radiorådet, og blev kaldt `Din Indre Vejleder. Herefter skiftede programmet navn til `Mærk Værten med Sussanne Wexø. Programmet byder på genveje til det gode liv, sindet, psyken og sjælen og er det første af sin slags programmer på en landsdækkende public service kanal.

I udsendelserne inviterer jeg inspirerende gæster i studiet, og guider lytteren igennem afslapning, øvelser og dybe visualiseringer. Alt sammen med formålet, at sikre alle en behagelig afslappet stund med fokus på udvikling og indre velvære.

Lyt til programmet

Du kan abonnere på programmet som podcasts via itunes, så kan du lytte til udsendelserne når det passer dig bedst – også når du er på farten.

Lyt gratis til de tidligere afsnit her.

Udsendelser

Yderligere gæster i programmer er bl.a. Majbritte Ulrikkeholm, Henning Daverne, Henriette Zobel, Christina Eilvig, Stinemaria Mollie, Ivan Fruergaard, Bo Heimann, Pernille Dybro, Rebekkah Leve og mange flere …

Har du lyttet til programmerne, og ønsker du flere afslappede dybe stunder med masser af visdom, så vil du elske Life Club, hvor du hver måned modtager et nyt spændende tema indenfor sindet, psyken og sjælen …

Jeg vil elske at have dig med …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Back To Top