fbpx Skip to content

DIG I CENTRUM

2024 PORTUGAL RETREAT

CALM RETREAT PORTUGAL Yoga & Mindfulness - med Anne & Sussanne Hjertelig velkommen til  CALM RETREAT · PORTUGAL 2024 Juhuuu, Tag med os Anne & Sussanne til smukke Portugal  (ALTANURE - étre la natura ) i Tavira - og oplev det bedste fra både yoga & mindfulness på dette CALM retreat…

Læs mere

Sådan bruger du LIVSMESTRING

Nu starter Life Mastery op - men hvad betyder Life Mastery? Life Mastery er evnen til at bruge livets smukkeste redskaber "Life Mastery" er en term, der helt personligt refererer til processen med at udvikle og forbedre sine evner, færdigheder og viden for at opnå personlig vækst, succes og tilfredshed…

Læs mere

MÅNECEREMONI – sådan gør du!

Lav din egen månekalender Nu hvor du har læst lidt om, hvordan du kan bruge månens faser i dit eget liv, så kan det være en fantastisk hyggelig tradition at lave et årshjul med de månefaser og begivenheder som er vigtige for dig.
Læs mere

RETREATS 2023 Umbrien & Portugal

RETREATS & UDDANNELSESREJSER Med Sussanne Wexø & fantastiske samarbejdspartnere... RETREATS MED MINDFULNESS, YOGA & LIVSMESTRING   Dengang, da jeg for snart 20 år siden, begyndte min rejse mod et selvstændigt virke, var min drøm altid; DRØMMEN OM AT TILBYDE RETREATS! Jeg skulle dog lige stifte familie, bolig, tryghed for mine…

Læs mere

ÅRETS DREAMCATCHER ONLINE

DREAMCATCHER – Co´creating with the Universe Kæreste du` Det er med største fornøjelse, at jeg her vil præsentere dig for mit mest unikke online forløb; DREAMCATCHER - Co´creating with the Universe. Så hjertelig velkommen til et forløb i manifestationskraft bygget på de mest effektive teknikker indenfor: NLP, Mindfulness, Heartfulness, LOA,…

Læs mere

Dig – midt (i kampen) mellem lyset og mørket

DIG, ( i kampen ) mellem lys og mørke - vi har stadig brug for dig!   Kæreste du` Wow, jeg er helt tændt af passion for dette skriv, fordi jeg synes, det er så spot on et spejl på, hvad der foregår i denne tid, -og på hvordan du kan være…

Læs mere
De 7 Livsspejle - Kaerlighed Og Taknemmelighed

DER ER NOGET GALT, – og vi har brug for dig!

DER ER NOGET GALT, - og vi har brug for dig!   Kæreste du` I dette lille blogindlæg vil jeg inspirere dig til at se klart med hjertet, se fremad, se indad og lyse op... I sidste uge var jeg nemlig taler til et særligt arrangement for Landsforeneingen for spiseforstyrrelse…

Læs mere

HÅBET – vær lysarbejder NU!

HÅBET LAD IKKE TOMHEDENS DALE OMSLUTTE DIG Vær lysarbejder... Kæreste du` I dette lille blogindlæg vil jeg inspirere dig til at blive LYSARBEJDER I TOMHEDENS DALE... Jeg har et dybfølt forhold til sygdomme, og til hospitaler... Jeg var nemlig alvorligt syg, som barn, - hele to gange, - og kan stadig…

Læs mere

JEG STÅR AF RÆSET …

JEG STÅR AF RÆSET - og imødekommer 2021 med selvkærlig eftertænksomhed og ro   Kæreste du` Hvis du er helt i hopla og bare glæder dig til at springe ind i 2021 fyldt med energi, glæde og overskud, så kæmpe tillykke. Det er jo fantastisk, så nyd det... Men hvis…

Læs mere

DE SMUKKESTE REDSKABER

DE SMUKKESTE REDSKABER en lille deling af selvkærlige indsigter til din dag...   Kæreste du` I denne tid arbejder vi med selvkærlighed og selvhealing i vores smukke Life Club, og samtidig har jeg tid til at fordybe mig i Hay House Heal Summit, som er en online kongres med inspirational…

Læs mere

Eftertænksomhed – og følelsen af at kunne “gøre noget”

HVAD HAR DU BRUG FOR? Gå på opdagelse i dig selv, og skab dit liv igennem bevidst intention...   Kæreste du` I går blev jeg kontaktet af et af de store magasiner med henblik på mine nye smukke bøger PEACEFUL JOURNEY. For hvad er det, som de kan gøre for…

Læs mere

ER DU LYSARBEJDER

MÆRKER DU DET OGSÅ ? Verden har brug for din hjælp ...   Kæreste du` Forleden dag sad jeg med mine selvkærlige ritualbøger PEACEFUL JOURNEY, - og jeg fordybede mig i de sider, der handlede om min gave til verden, - og også i mit livstræ. Pludselig blev det meget…

Læs mere

SHINE YOUR LIGHT KAGE – et helt anderledes blogindlæg fra mig :-)

SHINE YOUR LIGHT KAGE Uhmmm, er du klar til en kage, der virkelig løfter dine sanser og fylder dig med lys?

Læs mere
Citat Louise Hay

Positiv tænkning er en styrke – ikke en flugt

HVORDAN POSITIV TÆNKNING STYRKER DIG Læs dette hvis du er bange for positiv tænkning ... Kæreste du` Når noget bliver populært, - og nærmest alt for godt til at være sandt, så er det naturligt for os mennesker at tvivle på dets intentioner. Kan det nu være rigtigt, og tænk hvis…

Læs mere

Er abort stadig tabu?

ABORT ER STADIG FYLDT MED SKYLD & SKAM! Kære skønne venner og medsøstre' Jeg ligger her efter en medicinsk abort, som ikke virkede, herefter en kirugisk, - som så har vist sig at medføre uheldige komplikationer, fordi mit arvæv har sat sig fast i mit gamle kejsersnitarvæv! Jeg er nu…

Læs mere
Enpowered Woman

Abort – en kvindes valg!

En dyb og personlig hilsen til mine medsøstre ... Åh, altså – hvor jeg ryster, – jeg har det fysisk dårligt, – men jeg ved, at jeg healer lige nu! Jeg har fået foretaget en medicinsk abort i torsdags, og har været fysisk dårlig siden … Men det er ok, – selvfølgelig skal en abort kunne mærkes.
Læs mere

Tror du kun, at du er god nok, – hvis andre siger det?

TROR DU KUN KUN, AT DU ER GOD NOK, - HVIS ANDRE SIGER DET? Vi har alle behov for at blive set, elsket og anerkendt for det, som vi er. Desværre hægter vi ofte vores succes op på målbare kriterier. Altså noget vi kan bedømme og måske endda teste effekten…

Læs mere
Back To Top