fbpx
skip to Main Content

DIG I CENTRUM

DE SMUKKESTE REDSKABER

DE SMUKKESTE REDSKABER en lille deling af selvkærlige indsigter til din dag...   Kæreste du` I denne tid arbejder vi med selvkærlighed og selvhealing i vores smukke Life Club, og samtidig har jeg tid til at fordybe mig i Hay House Heal Summit, som er en online kongres med inspirational…

Læs mere

Eftertænksomhed – og følelsen af at kunne “gøre noget”

HVAD HAR DU BRUG FOR? Gå på opdagelse i dig selv, og skab dit liv igennem bevidst intention...   Kæreste du` I går blev jeg kontaktet af et af de store magasiner med henblik på mine nye smukke bøger PEACEFUL JOURNEY. For hvad er det, som de kan gøre for…

Læs mere

ER DU LYSARBEJDER

MÆRKER DU DET OGSÅ ? Verden har brug for din hjælp ...   Kæreste du` Forleden dag sad jeg med mine selvkærlige ritualbøger PEACEFUL JOURNEY, - og jeg fordybede mig i de sider, der handlede om min gave til verden, - og også i mit livstræ. Pludselig blev det meget…

Læs mere

SHINE YOUR LIGHT KAGE – et helt anderledes blogindlæg fra mig :-)

SHINE YOUR LIGHT KAGE Uhmmm, er du klar til en kage, der virkelig løfter dine sanser og fylder dig med lys?

Læs mere
Citat Louise Hay

Positiv tænkning er en styrke – ikke en flugt

HVORDAN POSITIV TÆNKNING STYRKER DIG Læs dette hvis du er bange for positiv tænkning ... Kæreste du` Når noget bliver populært, - og nærmest alt for godt til at være sandt, så er det naturligt for os mennesker at tvivle på dets intentioner. Kan det nu være rigtigt, og tænk hvis…

Læs mere

Er abort stadig tabu?

ABORT ER STADIG FYLDT MED SKYLD & SKAM! Kære skønne venner og medsøstre' Jeg ligger her efter en medicinsk abort, som ikke virkede, herefter en kirugisk, - som så har vist sig at medføre uheldige komplikationer, fordi mit arvæv har sat sig fast i mit gamle kejsersnitarvæv! Jeg er nu…

Læs mere
Enpowered Woman

Abort – en kvindes valg!

En dyb og personlig hilsen til mine medsøstre ... Åh, altså – hvor jeg ryster, – jeg har det fysisk dårligt, – men jeg ved, at jeg healer lige nu! Jeg har fået foretaget en medicinsk abort i torsdags, og har været fysisk dårlig siden … Men det er ok, – selvfølgelig skal en abort kunne mærkes.
Læs mere

Tror du kun, at du er god nok, – hvis andre siger det?

TROR DU KUN KUN, AT DU ER GOD NOK, - HVIS ANDRE SIGER DET? Vi har alle behov for at blive set, elsket og anerkendt for det, som vi er. Desværre hægter vi ofte vores succes op på målbare kriterier. Altså noget vi kan bedømme og måske endda teste effekten…

Læs mere

FIND ME

Sussanne Wexø
Life Lounge
Kompagnistræde 14 C
1208 Kbh. K

+45 2726 5851
sussanne@sussannewexoe.dk
CVR: 31991676

Copyright Sussanne Wexø
Webdesign: Maja Wesnæs

LET'S GET INSPIRED

Følg mig på de sociale medier, hvor jeg deler genveje til visdom i nuet, visualiseringer, tips & øvelser til et liv med feminin livsmestring.

GRATIS MEDITATION

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og få en gratis meditation
"En rejse ind i fremtiden".

FIND ME

Sussanne Wexø
Life Lounge
Kompagnistræde 14 C
1208 Kbh. K

+45 2726 5851
sussanne@sussannewexoe.dk
CVR: 31991676

Copyright Sussanne Wexø
Webdesign: Maja Wesnæs

LET'S GET INSPIRED

Følg mig på de sociale medier, hvor jeg deler genveje til visdom i nuet, visualiseringer, tips & øvelser til et liv med feminin livsmestring.

GRATIS MEDITATION

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
og få en gratis meditation
"En rejse ind i fremtiden".

Back To Top