fbpx Skip to content

LIFE MASTERY – IT’S IN YOUR BLOD – WOMAN!

Det nye feminine paradigme – hvad er det?Mange kvinder længes i denne tid efter deres iboende feminine lederskab. Et kald der ligger i blodets bånd og peger tilbage på tidligere tiders feminine ressourcer, hvor kvinder var særligt anerkendt for deres skabende, healende og intuitive naturkræfter.

Vi lever nu i en helt særlig tid, der igen kalder på intuition, livsmestring og feminint lederskab.
Mange kvinder er gået ned med stress, i forsøget på at matche et mandsdomineret samfund med ego, præstation og konkurrence i fokus.
Det nye feminine paradigme handler især om at løfte i fællesskab, nyde de mere bløde og nære værdier til glæde for os alle, – både kvinder, mænd, vores børn og samfund.
Du kan som kvinde både handle, nyde succes, skabe business og præstere, – og når du gør det fra din iboende kvindelige skaberkraft, vil dine visioner, mål og drømme resulterer i et liv med mening og overskud.

 

Livsmestring og feminint lederskab – bliv din egen livsmester!

Danmark har fået et nyt innovativt udviklings og uddannelseskoncept, der imødekommer det nye feminine paradigme.
Uddannelseskonceptet ved navn Life Mastery byder på en 3 måneders centreringsrejse i den personlige iboende visdom og livskundskab. Efter den indledende masterprocess kan deltageren tage stilling til, om hun ønsker at arbejde med livsmestring i et professionelt virke som Life Mastery Master Coach.

På Life Mastery uddannelsen skabes der et særligt feminint rum med kærlighed, åbenhed og bevidst ikke dømmende adfærd, som giver de kvindelige deltagere mulighed for at åbne sig op overfor hinanden og arbejde med feminine livsudfordringer og kvindeligt lederskab.

Citat fra tidligere deltager:

’Life Mastery uddannelsen er noget alle kvinder skulle unde sig selv
– og også forære til deres døtre!’

 

Skab din egen livsmanual

I løbet af Life Mastery vil deltageren gennemgå en personlig udviklingsproces og skabe sin egen livsmanual. Uddannelsen er baseret på NLP, positiv psykologi, kognitive udviklingsprocesser, energiarbejde, coaching samt mindfulness. Herunder vil der blive arbejdet med 7 universelle livsspejle, der blandt andet indeholder Law of attraction, skyggearbejde og selvhealing på dybtgående planer.

 

Kvinden bag Life Mastery

Life Mastery er skabt af Sussanne Wexø, som er coach, terapeut og behandler, – og måske bedst kendt fra sine radioprogrammer på Radio24Syv.

Sussanne har en lang og bred baggrund i arbejdet med mennesker. Hun har altid haft et specielt øje for kvinder, deres styrker og udviklingspotentiale. 
Sussanne har en NLP Master i samtaleterapi, er uddannet Life & Business Coach, Hypnoterapeut og indenfor stresshåndtering samt har en pædagogisk uddannelse.

Sussannes vigtigste budskab er:

’Vi er perfekte mennesker som vi er’ 


Vi er ikke helgener, men vi er mennesker med alle de forskellige nuancer, som vi indeholder.
Ved at gå ind i de forskellige nuancer vil vi bedre kunne acceptere og forstå os selv, som de perfekte mennesker vi er.

Q & A

Hvad er Life Mastery uddannelsen? 

Life Mastery er unikt eksklusivt uddannelses og udviklingskoncept.
Life Mastery er ikke bare en uddannelse. Det er en livsstil – og et livsmesterings koncept.
Du kommer i mesterlære hos dig selv, hvor du arbejder med forståelse og accept af dig, sådan at du kender dig selv i dybden INDEN du arbejder med andre.

’Vi kan først være noget for andre,
når vi virkelig har fået forståelsen af at være noget for os selv!’


Hvorfor skal man vælge Life Mastery?

Man lærer at hvile i livet, og lærer at håndtere og imødekomme sine livsvalg og livsomgivelser sådan at man bl.a kan forebygge stress og være til i livet med en større dybde …
Deltageren får en forståelse af, at vi er mennesker med mange nuancer og ender med at have en livsvigtig redskabskasse med livsmestring.


Hvordan adskiller Life Mastery Master Coach uddannelsen sig fra andre coachuddannelser?

Life Mastery er mere end blot en coachuddannelse. Det er en livsstil.
Mantraet er: Kærlighed, åbenhed og bevidst ikke dømmen, og det er dette mindset vi arbejder ud fra. Yderligere er 
der kun plads til 12 deltagere på uddannelsen for at sikre høj kvalitet og et tæt nærvær med rum til fordybelse og tid til den enkeltes proces.
Det er vigtigt, at hver enkelt deltager bliver set, hørt og anerkendt for den hun er, og samtidig bliver støttet på hendes unikke vej.
Vi vægter sammenholdet højt, og det varer ved langt udover endt uddannelsestid.

Knæk koden til dit liv 
- med det unikke Spejlarbejde

En vigtig del af Life Mastery omhandler 7 særlige livsspejlinger.
Spejlarbejdet byder indenfor i 7 store livs- og udviklingsområder, og når man har været igennem de 7 spejle, er livet ikke det samme som før.

Deltageren vil forstå mestringen og være opmærksom på den visdom, og de indsigter universet giver os.
Du får simpelthen knækket koden til dit liv, og forstår pludselig, hvorfor du befinder dig i de livsomstændigheder du lever i.

 Herigennem findes nøglen til forvandling.


Hvor og hvordan foregår det?

Uddannelsen finder sted i indre København, i de skønne lokaler hos Shanti Room.
Den strækker sig over 3 måneder, hvor man hver uge åbner op for nye refleksioner, som integreres på de fysiske livemoduler.
Her arbejdes der med den livsmanual, som bliver skabt under hele Life Mastery processen.
Efter de første tre måneders livemestringsproces kan man gå videre med den professionelle overbygning til Life Mastery Master Coach.

Sussanne Wexø grundlagde Life Mastery i 2014, og 5. hold starter op i marts 2017.


Vil du tilbage til Artikler & presse?

Back To Top