fbpx Skip to content

FRA STRESS TIL SUCCESFULD VIRKSOMHED

– Her er DIT WAKE UP CALL

 

Kæreste du`

I dette lille blogindlæg, vil jeg gerne fortælle dig om mit livs Wake Up Call
Fra da jeg gik ned med stress – til et liv som selvstændig.

Mit ønske er, at du måske kan genkende dig selv i min historie, og få modet til at rykke dig…

Dengang jeg var pædagog (for ca. 15 år siden – crazy som tiden flyver afsted) arbejdede jeg i Blågårdsgade i et belastet område og miljø, men ungerne var fantastiske.
Belastningen udefra ødelagde samarbejdet indenfor dørene og skabte splid.
Så selvom min egen stue var en lille perle, så trængte dårligdommene sig på, og det som ikke fungerede på andre stuer gik ud over vores, som ellers stod stærkt som et fyrtårn og gjorde en forskel, – allerede dengang med musik, mindfulness og hverdagsglæde…

Langsomt ødelagde det mit humør og min glæde ved at gøre en forskel på jobbet…
Jeg kan huske da jeg bævrende sagde op til et ophidset personalemøde, hvor en anden pædagog hældte sin verbale gift ud over mig. 

‘Og jeg er typen der virkelig VIL hjælpe, vil mødes, og vil handle, men vi kan ikke hjælpe folk der ikke vil hjælpes. 

Vi kan gøre vores bedste, men i sidste ende, så er der masser der ønsker vores hjælp, og dem kan vi ikke hjælpe, hvis vi ikke hjælper os selv først. 

 

MIT LIVS GAVE – ET WAKE UP CALL

Jeg gik ned med stress pga et dårligt arbejdsmiljø, men det blev min gave, fordi jeg mærkede styrke i at træffe sande beslutninger, og hvor jeg skridt for skridt kunne samle mig om det vigtigste for mig. MIT LIVS GAVE…

Herfra vil opfordringen altid lyde:

Når dine omgivelser bliver så giftige at du bliver kvalt, så er det her, at du skal bruge dine sidste kræfter på at komme væk. Du kan gøre så meget andet godt, men først når du kan trække vejret frit. 

Er det ikke spændende? – Alt det som venter på dig… Et liv hvor du er den store forskel. 

Det starter altid med dig – og jeg er her for at støtte dig. Der er altid et valg, og der er altid muligheder. 

Måske er det her DIT WAKE UP CALL.

 

 

DEN KORTE VEJ TIL SUCCESFULD VIRKSOMHED

Mine skønne elever spørger mig ofte om min vej til succes, for hvordan gjorde jeg det egentlig, og hvilke skridt tog jeg?
Hvordan endte jeg med en succesfuld uddannelsesvirksomhed, iværksætteri og et independent forlag, – samtidig med at jeg er engageret mor for mine unger og kærlig kæreste med min mand?

Ja, jeg kan sige, at jeg IKKE havde en overordnet plan, men mere et MINDSET, som virkede for mig. Det var egentlig ret simpelt, for det handlede om at tage et skridt ad gangen, tro på det og konstant rette ind med både intuition og hjerte.

I dag ville jeg kalde det, at jeg manifesterede det. Jeg visualiserede det og så det for mit indre, men alt var ikke planlagt, og hvis det var, så ændrede det sig i takt med livet.

Det var igennem ihærdighed, nysgerrighed og optimistisk livsglæde, at det lykkedes. Ja, man kan vel sagtens sige, at det var den samme naive tro på det bedste i livet, som både har givet mig livets hårdeste lektioner  – men som også har ført mig i mål…

Jeg elsker at lege og udforske, og så har jeg næsten altid JA hatten på.
Mit succesfulde motto er:
Sigt efter månen, så rammer du en masse stjerner på vejen. – Og det gør jeg. Vejen er spændende… Den er livet, og den udfolder sig, mens du erfarer.
(I mit tilfælde med rejser, spændende uddannelser, radioprogrammer og bestseller bøger på vejen)

Så hvis du går med store el. små drømme, så kast dig ud i dem.
Klæd dig på med omstillingsparathed, og lær nogle konkrete redskaber, som hjælper dig med drive og selvtillid.

Sidst men ikke mindst… Rens ud i folk som holder dig tilbage. Dem har du ikke brug for lige nu. Du har brug for magikere, kunstnere, livsmestre – og nogle der har prøvet det, som du gerne vil, som mentorer og heppekor.

Og så glæd dig… Du skal boble i dine følelser for at danse på vejen…

Jeg glæder mig til at høre fra dig …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top