fbpx Skip to content

CERTIFICEREDE
MINDFULNESS INSTRUKTØRER

Det er med største glæde og stolthed, at jeg herunder vil præsentere dig for vores uddannede og certificerede elever, som jeg naturligvis med hele mit hjerte vil anbefale dig at tage kontakt til.

Alle vores elever har noget helt særligt på hjerte, og du er altid velkommen til at kontakte dem for at mærke om kemien er den rigtige.

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Mindfulness Instruktoer - Anne Goncalvez

Anne Goncalves

Yoga og mindfulness som redskaber til stresshåndtering
København

Anne Goncalves er yoga & mindfulnesslærer og forfatter til bogen Yoga mod stress. Anne brænder for at inspirere andre til at finde dyb indre ro vha. yoga og mindfulness. Hun underviser forløb i København og holder workshops og retreats i DK og udlandet.

Telefon: 2390 1899
Hjemmeside:
 www.amame.dk

Life Mastery Master Coach - Anne Tjagvad

Anne Tjagvad

Mindfulness og yoga til sensitive børnefamilier
Værløse og omegn

Jeg udbyder mindfulness og yoga til sensitive børnefamilier, hvor fokus bl.a. er styrkelse af selvværd, kropsbevidsthed, forebyggelse af stress, ro i kroppen, styr på tankemylderet i hovedet, styrkelse af koncentration, balance og harmoni i krop og sind (samt styrkelse af relationen mellem barn og forælder på barn/forældre holdene):
Børneyoga og mindfulness til børn i alderen 5-7 år og 8-10 år
Barn/forælder mindfulness og yoga til børn i alderen 3-5 år og 6-8 år

Telefon: 3064 4173
Hjemmeside: www.sensitivthjerte.dk

Mindfulness Instruktoer - Betina Drescher

Betina Drescher

Stressrådgiver, mindfulnessinstruktør og Pædagog
Frederikssund

Stress kan være svær at få øje på, så når det hele ser sort ud, så lad mig hjælpe dig. Jeg er passioneret omkring at få mennesker til at genfinde balancen i livet. Jeg bruger meditation og mindfulness som redskaber for at nå ind til den indre ro, der skal til for at genfinde sig selv.
Jeg har børnegrupper, for børn der har svært ved at finde deres plads i skolen. Forløbet er over 12 uger. Vi arbejder med trivsel, meditation, stressredskaber og forståelse for hvorfor vi gør, som vi gør. Forløbet slutter med at jeg er mentor for børnene i skolen i en time. Grupperne er på 5 børn ad gangen.

Telefon: 5192 4076
Hjemmeside: www.betinadrescher.dk

Life Mastery Master Coach - Bettina Moeller

Bettina Møller

Samarbejde med skoler og institutioner, børn og unge
– særligt med fokus på sensitive børn
Sydvest Jylland. (Strækker mig gerne længere, alt efter behov).

I mit virke som stifter af MindYourChild arbejder jeg dagligt med børn og unge, hvor mindfulness er et vigtigt element. Jeg nyder, at formidle mindfulness og videregiver de fantastiske redskaber og teknikker som mindfulness indeholder. Jeg ser i min hverdag, at specielt de sensitive børn og unge har stor glæder af indre ro, regulering af vejrtrækning og stillestund i form af afspænding og fantasirejser.

Telefon: 2627 9939
Hjemmeside: www.mindyourchild.dk

Mindfulness Instruktoer - Dorthe Goerloev

Dorthe Gørløv

Lev dit liv med lethed og glæde
Storkøbenhavn, Søborg og Villa Stokkerup i Taarbæk

Jeg tog Mindfulness Instruktør uddannelsen hos Sussanne i september 2014. Et fantastisk forløb, som gav mig mulighed for at praktisere mindfulness selv og formidle det til andre. Forløbet er intenst og jeg oplevede, at jeg fik mange værktøjer til at gå ud og undervise. Jeg har undervist på skoler i Københavns-området, mest børn i indskolingstrinet, både som forløb i skoletiden og forældrebetalte hold efter skoletid. Endvidere har jeg forløb med voksne. Se mere på min hjemmeside, også udtalelser fra deltagere fra mine hold.

Telefon: 2684 9068
Hjemmeside: www.dorthegorlov.dk

Mindfulness Instruktoer - Dorthe Skytte

Dorthe Skytte

Børn 2-6 år, indskolingen 0.-4. klasse, forældre-barn, mor-baby på barsel
Aarhus/Østjylland

Certificeret mindfulnessinstruktør, børneyogalærer og motorikvejleder.
Jeg er særligt optaget af arbejdet med børns selvværd, balance og grundmotoriske udvikling, hvilket også sætter spor i mit arbejde med børneyoga og mindfulness.

Telefon: 2976 5989
Mail: 
dortheskytte@me.com

Life Mastery Master Coach - Karina Juul

Karina Juul Folsing

CoachByMovement – Dans og bevægelse – Coaching – Nærvær – Healing
Roskilde/Lejre

Mit fokus er mere nærvær, mere autencitet – mere glæde. Jeg kan hjælpe dig med at vende tilbage til  og mærke dig selv, så du derved kan træffe de helt rette beslutninger for dig og kan leve et liv med autencitet og integritet. Via Life Master Master Coaching og Mindfulness kombineret med bevægelse og dans kan jeg vejlede dig i den retning, du ønsker og hjælpe dig til at skabe Jeg bruger flere forskellige redskaber indenfor coaching, kropsarbejde, NLP, positiv psykologi, healing og meget mere.
Der arbejdes både siddende, liggende, stående og gående.
Jeg arbejder med mindre grupper og/eller 1:1 session, og jeg tilrettelægger din session efter dit behov.

Mail: kj@karinajuul.dk

Kathrine Levald

Ro, nærvær og accept af der hvor du er lige nu
Skovlunde og Rødovre

Min intention med at have mindfulness hold, er at skabe et rum med plads til at du kan være tilstede med alt hvad der er dig, med alle din tanker, følelser og oplevelser. Et rum hvor du blot møder ind og ikke behøver at ændre noget, et rum hvor du kan give slip på dagen og blot være. Et rum hvor du samtidig bliver givet nogle enkle øvelser, så du kan bringe mindfulness med ud i din hverdag og være mere tilstede i nuet.Jeg tager også ud i daginstitutioner og underviser personalet i mindfulness og/eller laver mindfulness forløb for børnehavebørn. Jeg 9 års erfaring som pædagog, og undervisning i forløb i daginstitutioner.

Mail: kontak@kathrinemarie.dk
Hjemmeside: www.kathrinemarie.dk

Mindfulness Instruktoer - Lene Belling

Lene Belling

Ro, nærvær og undervisning fra hjertet
Vestsjælland

Jeg underviser i mindfulness på små ekslusive hold, med plads til den enkelte. Min undervisning bygger på ro, nærvær, empati og accept af os selv. Mine fokusområder er stress og stresshåndtering og min målgruppe er primært kvinder i alle aldre. For mig er det vigtigt at vi møder hinanden med et åbent og ikke dømmende sind. Har forløb af 8 ugers varighed – også en-til-en til dig, der virkelig har brug for egenomsorg.
Tilbyder også workshops enten privat eller firma. Ca. 3 timers varighed, og I behøver ikke kende til mindfulness. Et super hyggeligt, nærværende og dejligt arrangement til fx venindekomsammen.

Telefon: 2887 1978
Hjemmeside: www.belling.nu

Mindfulness Instruktoer - Majse Fredskov

Majse Fredskov

Mindfulness/Mentaltræning for medarbejdere og ledere.
Mindfulness for børn i alderen 3-6 år.
København og Malmø

Jeg arbejder med mindfulness fra hjertet, og fokusset ligger på nuet, på at finde roen og kærligheden til dig selv. Jeg tror på at igennem at arbejde med nuet, så er vi også mere tilstede både i os selv og over for andre, det fokus skaber ro, ro i os selv, ro i vores familie, ro i livet, ro i omverdenen.
Jeg går empatisk og kreativt til værks og bruger naturlige øvelser i mit arbejde, som du kan tage med dig hjem og gi videre til dig selv og andre.

Telefon: 3178 7818
Mail: majse_fredskov@hotmail.com

Mindfulness Instruktoer - Malene Sophira Holm

Malene Sophira Holm

Unge, studerende, kvinder i alle aldre
Storkøbenhavn, Vesterbro

Jeg sætter fokus på at skabe ro og balance i livet, sådan at du bedre kan mærke dig selv. På den måde vil du vide, hvad der er rigtigt og godt for dig, og det vil blive nemmere at prioritere og træffe beslutninger i dit liv – være tro mod dig selv.
Fokusområder: Work/Life balance, fysisk og mental sundhed, ro i krop & sind, stress, kropsbevidsthed, vær tro mod dig selv, selvværd, tag en pause.
Jeg er uddannet Mindfulness, Pilates, Yogainstruktør, Life Mastery Master Coach samt Musical Performer. Jeg underviser både hold og 1:1 sessioner evt. kombineret med Coaching.

Telefon: 2163 7141
Hjemmeside: www.bodymindlifecoaching.dk

Mindfulness Instruktoer - Mette La Cour

Mette la Cour

Balance i hverdagen og i livet
Roskilde-området og Bornholm

Med mindfulness lærer jeg både børn og voksne at finde balancen – hvad enten det er holdundervisning, på job, i skolen – eller individuelt.
Mit fokus er nærvær i livet – lær dig selv at kende og opnå indre ro, mere mening, skærpet fokus og bedre relationer.

Telefon: 2157 7092
Hjemmeside: www.mettelacour.dk

Pernille Marx

Ro på
Aarhus/Østjylland/Online

Jeg er hjertekvinde og holder kærligt spacet for dig, når du skal finde hjem i dig selv, mærke dit hjerte, finde dit lys og få ro i hoved, krop og sjæl.
Forløb, workshops og events er individuelt tilrettelagt efter alder og behov.
Fælles for alle er, at jeg altid arbejder med kroppen, sindet og sjælen i en skøn mindful forening.

Jeg tilbyder mindfulness til både private, institutioner og erhvervslivet – og dit ønske er altid velkommen.

Telefon: 2629 7769

Pernille Skaaning

Healthyish – Sund på din måde! Behandling af stress igennem Zoneterapi – Coaching – Mindfulness
Østerbro, København og Online.

Mit navn er Pernille og min store passion er at være den person jeg selv manglede, da jeg i 2016 kollapsede med et brag med angst og stress.
Som Mindfulness Instruktør er min vigtigste opgave, at hjælpe dig til at mærke roen som er inde i dig, også selvom alt omkring dig er kaos.
Jeg arbejder holistisk og ingen forløb hos mig er ens. Vi starter altid med en snak om hvor du er lige nu, og derefter skræddersyer jeg den behandling eller forløb som passer bedst til dig – ingen er nemlig ens og det er vigtigt at vi mærker om vi er et match, inden vi begynder et evt behandlingsforløb.

Telefon: 30366286
Hjemmeside: www.healthyish.dk

Mindfulness Instruktoer - Trine Andersen

Trine Andersen

Før/efter fødselsarbejde, stress og angst
Midtsjælland/Ringsted og omegn

Jeg anvender terapi, manuel behandling og mindfulness. Jeg gør ofte brug af de redskaber, jeg har lært som MIF-instruktør, såsom visualiseringer, vejrtrækningsøvelser og afspændinger til ex. før/efter fødselsarbejdet og i arbejdet med stressrehabilitering.

Telefon: 2896 5699
Hjemmeside: www.ubiety.dk

Back To Top