fbpx Skip to content

CERTIFICEREDE
MIND & SPIRIT MENTORS

Det er med største glæde og stolthed, at jeg herunder vil præsentere dig for vores uddannede og certificerede elever, som jeg naturligvis med hele mit hjerte vil anbefale dig at tage kontakt til.

Alle vores elever har noget helt særligt på hjerte, og du er altid velkommen til at kontakte dem for at mærke om kemien er den rigtige.

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Mind and Spirit Mentor - Ann Vingart

Ann Vingart

Opnå dit fulde potentiale
Hillerød omegn og København

Jeg er uddannet Life Mastery Coach og mindfulness instruktør, og hjælper dig med målrettet at få ført dine drømme og mål ud i livet. Når jeg coacher gør jeg dette, med dyb respekt for det enkelte menneskes værdier. Jeg benytter coaching, mindfulness og sundhedsfaglig viden, for at du kan opnå dit fulde potentiale.

Telefon: 2757 5133
Hjemmeside: www.skabditpotentiale.dk

Mind and Spirit Mentor - Berit Kirketerp

Berit Kirketerp

Arbejder især med særligt sensitive mennesker
Børn, unge og voksne

Østerbro

Lytter du til din intuition, – din egen visdom? Eller lader du dig påvirke af andres meninger? Alle de spørgsmål du måtte have, har du svarene på inde i dig selv. Ja du læste rigtigt. Vi er så bombarderede med indtryk dagen lang, at vi ikke ved hvordan vi får kontakt til det mest naturlige for os mennesker. Jeg hjælper dig på vej til, at få kontakt til din intuition. Når du kan det, har du meget nemmere ved mange ting i livet.

Telefon: 2061 6556
Mail: bkirketerp@gmail.com

Mind and Spirit Mentor - Gitte Barlev

Gitte Barlev Præstø

Bodyblissbehandlinger
Præstø

Samtaler & personlige mentorforløb med henblik på selvkærlighed, indre ro, højere bevidsthed, at leve ud fra sit hjerte og lade sine unikke gaver folde sig ud.

Telefon: 6166 2313
Hjemmeside: www.gittebarlev.dk

Kathrine Levald

Et liv med større selvaccept og selvkærlighed
Skovlunde og Rødovre

Personlige samtaler og forløb. med et ønske om at skabe mere selvkærlighed og selvaccept, indre ro, og kommer i kontakt med din intuition, så du kan leve ud fra dit hjertes budskaber. Lær at komme fra hovedet og ned i kroppen, får en større kontakt til dig selv og din krops budskaber, så du lettere kan træffe de rigtige valg for dig. Som uddannet life mastery coach, mirror facilitator, mindfulness instruktør og yogalærer, hjælper jeg dig med at finde dine kompetencer og få opløst dine selvsaboterende overbevisninger, så du kan få ført dine drømme ud i livet.
Jeg tilbyder udover coaching, både mindfulness og yoga forløb.

Mail: kontak@kathrinemarie.dk
Hjemmeside: www.kathrinemarie.dk

Back To Top