fbpx Skip to content

CERTIFICEREDE
LIFE MASTERY MASTER COACHES

Det er med største glæde og stolthed, at jeg herunder vil præsentere dig for vores uddannede og certificerede elever, som jeg naturligvis med hele mit hjerte vil anbefale dig at tage kontakt til.

Alle vores elever har noget helt særligt på hjerte, og du er altid velkommen til at kontakte dem for at mærke om kemien er den rigtige.

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Emilie Hasløv

Coaching af unge kvinder, der ønsker at finde deres personlige styrke
Valby, København

Mit navn er Emilie Hasløv. Jeg er Life Mastery Master coach, og jeg vil hjælpe dig med at finde vejen til dit personlige mål. Det er ligemeget, om det er at komme ind på drømmeuddannelsen, starte en virksomhed, rejse jorden rundt eller noget helt fjerde. Det vigtige er, at det er DIN drøm og ikke nogen andres. Jeg coacher dig til at finde frem til din egen styrke og din sande kerne – og giver dig modet til at turde stå stærkt i den. Glem andres mening, for kun du kender DIN vej!

Mail: kontakt@sacredlotus.dk
Hjemmeside: www.sacredlotus.dk

Life Mastery Master Coach - Anne Tjagvad

Anne Tjagvad

Sensitivitet
Værløse og omegn

Jeg ser sensitive børn og voksne gennem en anden og særlig fin linse, som de helt unikke personer, de er. Jeg bidrager til, at følsomme og sensitive børnefamilier oplever, at verden bliver et bedre sted at være ved at have de rette værktøjer samt indsigt i sensitiviteten, således at forældre til sensitive og følsomme børn bliver bedre rustet til at kunne rumme de følsomme og sensitive børn samt kunne se dem, som de helt unikke gaver, som de er til denne verden. Jeg har også redskaber og indsigt i at være en sensitiv forælder, da jeg selv er sensitiv og mor til to sensitive drenge, og bidrager til at sensitive forældre kan se deres egen sensitivitet som en styrke.

Telefon: 3064 4173
Hjemmeside: www.sensitivthjerte.dk

Life Mastery Master Coach - Bettina Moeller

Bettina Møller

Dig der ønsker at gøre en forskel for dig selv
Amaryllishuset i Tjæreborg og Esbjerg

”Tænd dit eget indre lys og lad det skinne”.
Jeg er uddannet Life Master Master Coach med skønne redskaber og teknikker, som går i dybden med respekt for dig.
Jeg sætter en ære i at coache dig henimod at finde lyset i dig selv og din udfordring. Jeg coacher med mit hjerte og min intuition i fokus, og vil på kærligste vis hjælpe dig på vej mod nye indsigter i dit liv.

Telefon: 2627 9939
Hjemmeside: www.amaryllishuset.dk

Dorthe Gørløv

Lev dit liv med lethed og glæde
Søborg og Villa Stokkerup i Taarbæk

Jeg er uddannet Life Mastery Master Coach – en titel, som jeg er meget stolt af. Life Mastery uddannelsen og overbygningen til coach, har givet mig kendskab til mig selv, hvem jeg er og hvem jeg er som coach. Jeg har en tydelige struktur i min måde at coache på – og efter behov, har jeg en palette af værktøjer med dybe og reflekterende spørgsmål, som jeg bruger, alt efter klientens mål. Jeg holder af at coache alle aldersgrupper og jeg min drivkraft er at se klienten blive motiveret og gå efter målet og drømmen.

Telefon: 2684 9068
Hjemmeside: www.dorthegorlov.dk

Life Mastery Master Coach - Gitte Gabers

Gitte Garbers

Bevidst nærvær
Køge bugt, Fakse og Stevns området – og hele verden via internet/tlf

Jeg brænder som coach/mentor og mindfulness instruktør for det nærværende og udviklende møde imellem os. Jeg hjælper med at skabe trivsel, forandring, glæde og taknemlighed med de ressourcer som du besidder i din kerne og som er din skaberkraft i forhold til at være i livet med dine ønsker og mål. Jeg hjælper dig med at se muligheder, skaber en tryg ramme og støtter dig i din livsforvandlende process. Intet ønske om forandring er for stort eller småt.
Alene er vi unikke, sammen er vi stærke.

Telefon: 5120 2487
Mail: gittes75@hotmail.com

Life Mastery Master Coach - Janni Nielsen

Janni Nielsen

Økonomi, Fastlåshed, Manglende glæde i hverdagen, Bonusmor-relaterede udfordringer
Lyngby og Københavns området (walk & talk), samt via skype eller telefon.

Trænger du til et kærligt skub i den rigtige retning?
Som Life mastery master coach og mindfulness instruktør ønsker jeg at bidrage til, at give dig mulighed for at finde ro i krop og sind, og på den måde acceptere dig selv, og den proces du befinder dig i, lige nu.
Jeg ønsker at åbne dine øjne, så du kan se dine handlemuligheder. Jeg har en nysgerrighed samt en oprigtig interesse i det menneske, der er foran mig, hvilket jeg oplever som vejen ind til en åben og ærlig relation. Jeg ser dette som et godt fundament til et samarbejde om dit velvære.

Mail: kontakt@fremgang.dk
Hjemmeside: www.fremgang.dk

Life Mastery Master Coach - Karina Juul

Karina Juul Folsing

CoachByMovement – Dans og bevægelse – Coaching – Nærvær – Healing
Roskilde/Lejre

Er du for meget i hovedet og har brug for at komme mere ned i kroppen, kan jeg hjælpe dig via Life Mastery Master Coaching, dans, bevægelse og Mindfulness. Jeg kan hjælpe dig med at hvile mere i din krop, til at nå ind til dit indre potentiale og derved acceptere og elske hele dit selv.
Jeg arbejder med at give slip. At give slip på kontrollen, at give slip på frygt, at give slip på bekymringer. Disse står nemlig ofte i vejen for at leve livet fuldt ud. Jeg bruger mange forskellige redskaber til at hjælpe dig med at finde dit ”indre lys”; coaching, kropsarbejde, NLP, Mindfulness, visualisering, healing og meget mere.

Mail: kj@karinajuul.dk
Facebook: facebook.com/coachbymovement

Kathrine Levald

Et liv med større selvaccept og selvkærlighed
Skovlunde og Rødovre

Mit ønske er at hjælpe og vejlede dig til et liv med mere nærvær, ro og accept af der hvor du er lige nu. Jeg møder dig, lige der hvor du er, med anerkendelse og respekt. Sammen finder vi de redskaber og handlinger der skal til for at du kan give slip på det der holder dig tilbage, så du kan blive fri for gamle overbevisninger og være med hele dig. Jeg ønsker at støtte dig til et liv med større selvaccept og selvkærlighed, til at tage dit liv tilbage, og leve det liv du drømmer om.
Jeg tilbyder coaching, kropskærlig yoga og mindfulness workshops.

Mail: kontak@kathrinemarie.dk
Hjemmeside: www.kathrinemarie.dk

Life Mastery Master Coach - Pernille Poulsen

Pernille Møller Poulsen

UNLEASH by Pernille – connect dit hoved, krop og hjerte
Nørrebro, København

Det er min fineste mission at guide dig til et liv fra hjertet. Hvor du mærker og lytter til kroppens budskaber. Hvor du er i kontakt med dig selv og kan mærke, hvad dit hjerte længes efter. Så du frit kan være dig.
Derfor har jeg skabt et univers, hvor jeg kombinerer coaching med energiterapi. Hvor jeg guider dig til at finde svarene indeni dig selv, imens jeg skaber balance i din krop og connecter dit hjerte. Så du kan skabe en dybere connection med dit indre. Mærke hvad der gemmer sig. Og lade det flyde frit.

Mail: pernille@unleashbypernille.dk
Hjemmeside: www.unleashbypernille.dk

Pernille Skaaning

Healthyish – Sund på din måde! Behandling af stress igennem Zoneterapi – Coaching – Mindfulness
Østerbro, København og Online.

Mit navn er Pernille og min store passion er at være den person jeg selv manglede, da jeg i 2016 kollapsede med et brag med angst og stress.
Min fornemmeste opgave som coach er at få dig til at føle dig tryg og hjælpe og støtte dig i at finde den bedst mulige måde for dig at være sund på din måde – fysisk, mentalt og spirituelt – så det passer ind i din hverdag, dit arbejde og familiekonstellation.
Jeg arbejder holistisk og ingen forløb hos mig er ens. Vi starter altid med en snak om hvor du er lige nu, og derefter skræddersyer jeg den behandling eller forløb som passer bedst til dig – ingen er nemlig ens og det er vigtigt at vi mærker om vi er et match, inden vi begynder et evt behandlingsforløb.

Telefon: 30366286
Hjemmeside: www.healthyish.dk

Life Mastery Master Coach - Solliah Jungslund

Solliah Jungslund

Personligt lederskab – livsformål – mentorring – stress – pleaser – at være dig
Nordsjælland

Som din fortrolige sparringspartner, der inspirerer, løfter og støtter dig i alle livets aspekter, får du fornyet refleksion, energi, håb og handlemuligheder. Med speciale i coaching, NLP, positiv psykologi, mindfulness og energiarbejde møder jeg dig i øjenhøjde, og inviterer dig til at skabe kontakt til din stærke kerne og livsvisdom, så du bliver i stand til for alvor at mærke efter i de dybere lag, hvad der føles meningsfuldt for dig. Jeg vil elske at støtte dig i at følge dit hjerte og opnå dine smukke drømme og ønsker.

Telefon: 2639 1071
Mail: jungslundmastery@gmail.com

Life Mastery Master Coach - Katerina Jermilova

Katerina Jermilova

Følg dit hjerte. Ro og balance i alle sfærer.
HarmoniZonen, Christianshavn

Jeg er uddannet Life Mastery Master coach. I mine coachingsessioner vil vi arbejde med, at du når dit mål ud fra dit hjerte. Min værktøjskasse er fyldt med teknikker fra NLP verden, positiv psykologi, mindfulness og min yndlings – energiarbejde. Jeg tilbyder såvel rene coachingsessioner som en kombi, bestående af coaching og energibehandlinger, som kan få dit system i ro og balance, så du kan få mere kontakt til dig selv, dit mål og dine drømme.

Telefon: 6136 3718
Mail: jermilova@hotmail.com

Life Mastery Master Coach - Lene Belling

Lene Belling

Gør dine drømme til virkelighed
Vestsjælland

Som uddannet Life Mastery Master Coach og Mindfulnessinstruktør arbejder jeg med de bedste værktøjer indenfor NLP, positiv psykologi og energiarbejde.
Jeg brænder for at hjælpe kvinder i alle aldre med stress og stresshåndtering, livskriser, karriere og i det hele taget ønske om forandring. Jeg møder dig med empati, lige der hvor du er, og sammen finder vi ind til svarerne i dig og dit hjerte.
Jeg ønsker det bedste for dig – at du går topmotiveret ud af døren – og med dig har en klar plan for, hvordan du skal komme videre med dine drømme og mål.

Telefon: 2887 1978
Hjemmeside: www.belling.nu

Life Mastery Master Coach - Lotte Schjoelin

Lotte Schjølin

Stress, karrier, vægt og kærlighed
Vestsjælland

Jeg er en kvinde som selv har arbejdet med Master coach metoden.
Jeg arbejder fokuseret og ønsker, at DU når dine mål.
Jeg arbejder med NLP, positiv psykologi, mindfulness og energiarbejde.

Nogen gange er det godt at have en sparringspartner til livets store spørgsmål, det vil jeg gerne tilbyde, at være.

Telefon: 5051 1363
Facebook: facebook.com/mindvise.dk

Malene Sophira Holm

Kvinder, unge, stress, studievalg, kreativitet/kunstnere og Mindfulness/afspænding
Vesterbro, København

Jeg vil som Life Mastery Master Coach møde og favne dig, hvor end du er i livet. Jeg vil sammen med dig finde frem til, hvad der er vigtigt for dig, sådan at du kan følge dit hjerte og få en gladere og mere harmonisk hverdag.
Bag mig har jeg en lang række af kropsuddannelser (Yoga, Pilates, Mindfulness, dans & Musical Performer), hvilket gør at kroppen har stor betydning i mit arbejde. Jeg vil som coach arbejde med teknikker fra NLP’ens verden, positiv psykolog, energiarbejde og evt. kombinerer det med kropsøvelser.
Jeg tilbyder Coaching, Stress Coaching forløb, Yoga, Pilates, Mindfulness og Kunstner-coaching (evt. ved optagelse på Scenekunstskoler).

Telefon: 2163 7141
Hjemmeside: www.malenesophiraholm.dk

Life Mastery Master Coach - Marianne Noerregaard

Marianne Nørregaard

Inspiration til en gladere hverdag
Valby/København

Jeg er Life Mastery Master Coach, Mindfulness Instruktør samt Tankefeltterapeut og jeg arbejder med mennesker der bl.a. ønsker udvikling, sparring, øget selvværd, forandring, klarhed og mere glæde i hverdagen.
Min fornemmeste opgave her i livet er at støtte og inspirere andre mennesker til en gladere hverdag.
Jeg arbejder både med børn og voksne og har løbende workshops med mindfulness.

Telefon: 4082 0147
Hjemmeside: www.mariannenorregaard.dk

Mie Fabricius

Holistisk Hudterapi, Stresshåndtering & Coaching
Nordsjælland

Mere plads til dig, din indre skønhed & glød – og det, du drømmer om.
Med en Holistisk tilgang coacher jeg dig hen mod dit mål og potentiale, så du kan mærke det liv, det er meningen, du skal have. Sammen finder vi dine action steps, så du går fra hver coaching session med en plan for, hvad der skal til, for at du kommer derhen, hvor du gerne vil.
Jeg benytter mig bl.a. af NLP værktøjer, energi arbejde og positiv psykologi fordi det giver dybere resultater og gør det nemmere for dig, at finde og følge din indre visdom.
Har du hudproblematikker kan jeg også hjælpe dig med en Holistisk løsning på det.

Telefon: 2834 3115
Hjemmeside: www.miefabricius.dk

Sara Oxenvad

Holistisk helhed – Ro og balance i krop, sind og sjæl – Mærk Dit Hjerte.
Klinik i Valby, København, også via skype, FaceTime, telefon eller en rolig gåtur i Søndermarken.

Igennem en kombination af coaching og holistisk energiterapi tager jeg dig kærligt i hånden på din vej. I et tæt samarbejde med dig giver jeg din krop ro og balance til, at vi kan komme ind bag alle dine beskyttelseslag og åbne op for dit hjerte. Så du igen kan trække vejret frit, mærke dit hjerte slå, mærke dine drømme og ønsker i livet og føle kærligheden blomstre til dig og til verden omkring dig.

Du behøver ikke være alene på din vej, jeg er med dig hele vejen.

Mail: info@saraoxenvad.dk
Hjemmeside: www.saraoxenvad.dk

Life Mastery Master Coach - Shikha Gupta

Shikha Gupta

Life, Stress, Mindfulness og Kærlighed.
Forældre der har mistet et barn.
København Ø og Storkøbenhavn, også skype og tlf.

Som Life Mastery Mastercoach, ønsker jeg, at støtte dig i at skabe ro, balance og nærvær i din hverdag og støtte dig i, at komme udover din komfortzone og forfølge dine inderste drømme, så du kan leve et liv i harmoni med dit indre jeg, et liv i kærlighed.
Min coachingstil er baseret på nlp arbejde, mindfulness og energiarbejde, hvor jeg arbejder med dig, på at skabe balance mellem dit bevidste og ubevidste sind, for at skabe vedvarende, selvkærlige forandringer.
Jeg coacher både på dansk og engelsk.

Telefon: 2830 7737
Hjemmeside:
www.shikha.dk

Back To Top