fbpx Skip to content

ARBEJDSPLADSEN BETALTE LIFE MASTERY MASTER COACHUDDANNELSEN

Er det muligt i verden, så er det muligt FOR DIG!
Ja´det er faktisk muligt !
Læs Interview med Majken Kofod Hansen

Syv spørgsmål til Life Mastery Master Coach
Majken Kofod Hansen

Majken fik sin Coachuddannelse betalt af sin arbejdsplads, som et led i hendes kompetenceudvikling.
Måske kan du gøre det samme…

Ps. Hvor er det fantastisk med visionære arbejdspladser.
Tak til alle jer – der giver arbejdslivet en dybere mening!

Læs om Life Mastery Master Coach Uddannelsen her

Kan du starte med at fortælle hvorfor du valgte Life Mastery?

Jeg valgte Life Mastery, for at få en uddannelse med en anden dybde, end jeg oplever mange lignende uddannelser have.
Jeg søgte i det store hav af coachuddannelser og da jeg fandt Life Masterys side og nærlæste selve opbygningen af uddannelsen, kunne jeg hurtigt fornemme at denne var den helt rigtige for mig. Fordi den indeholder så meget mere end at gøre dig til en coach der kan få andre fra A til Z.
Det var jeg meget bevidst om at jeg ikke ville, fordi jeg ikke er leder og fordi jeg havde et ønske om at blive en coach med et holistisk aftryk.
Jeg er selv en præstationstype og dette vil jeg meget gerne arbejde med. Jeg vil meget gerne måle og veje alt, tror på det der kan videnskabeligt dokumenteres og derfor så jeg det også som en udfordring for min person, at tage netop Life Mastery Master coachuddannelsen, hvor man arbejder så meget med sig selv først.

Hvordan fandt du frem til Life Mastery Academy ?

Jeg startede faktisk med at Google, blot for at finde ud af hvad der var af muligheder.
Jeg havde naturligvis ind- og eksklusionskriterier i forhold til økonomi og lokation af uddannelsessted.
Der findes så mange coachuddannelser, men jeg havde et stort personligt ønske om at kunne tilbyde noget, som jeg selv kan stå inde for.
Jeg kontaktede Sussanne, for at få uddybet hvordan jeg helt præcist ville kunne bruge netop denne uddannelse, hvilket kun bekræftede mig i at Life Mastery indeholder det jeg ønskede.

Din arbejdsplads betalte for din coachuddannelse, hvordan gik det til?

Som et led i kompetenceudvikling, fandt jeg sammen med min nærmeste leder ud af at en coachuddannelse både kan styrke det jeg allerede kan, men også øge mine kompetencer og udvikle mig rent personligt og til gavn for mine kollegaer.
Jeg er specialeansvarlig sygeplejerske på et intensivt afsnit, hvor jeg er medansvarlig for den faglige udvikling i afdelingen. Så vi havde naturligvis begge et ønske om, at uddannelsen skulle kunne bruges i dette.
Jeg havde selv nogle fejlagtige overbevisninger om, at de ville betale for noget som kunne placeres direkte ned i kassen i sundhedssystemet, og at det skulle have et direkte fagligt afsæt i mit speciale.
Heldigvis har jeg en leder der kender mig rigtig godt og kom med et klart bud på, hvor hun kan se at jeg kan blive stærkere og hvad der er min force.
At havde hendes anerkendelse med, betød meget og gjorde også at jeg havde ro til at sige at LM coachuddannelsen, var den jeg ville have.

Hvilke argumenter brugte du ?

Jeg brugte nogle af de svar som Sussanne havde givet mig, da jeg kontaktede hende for at få en uddybning af uddannelsen specifikt i forhold til min stilling og mine ønsker. ( SE BOKSEN NEDERST )
Jeg var faktisk lidt i tvivl om uddannelsen fremstod for holistisk, i forhold til at det skal kunne bruges i mit daglige arbejde med andre. Om mine ledere ønskede at jeg skulle vælge en uddannelse med fokus på at få andre til at præstere.
Men jeg behøvede faktisk ikke argumentere, for de synes begge, at det lød som en fantastisk uddannelse og jeg var både lettet over at de sagde ja og stolt over at arbejde under 2 ledere med viljen til at tænke både visionært og holistisk.
De var enige i at netop den holistiske tilgang er meget attraktiv og at den stemmer i ren tråd med både med afdelingens og hospitalet vision om fremtiden. Så jeg skulle på ingen måde sælge ideen, de var helt med fra start.
Jeg er dog glad for at Sussanne havde klædt mig på med argumenter, for det er jo altid svært at visionere på noget, som du ikke endnu ikke er i gang med eller har viden om.

Hvad vil du råde andre til, hvis de ønsker at deres arbejdsplads skal betale deres uddannelse ?

Hold alle muligheder åbne og tør at gå en anden vej alle andre også har gået.
Life Mastery coachuddannelsen kan bruges i alle sammenhænge, det er meget klart for mig efter at have været i gang.
Kontakt Sussanne, for at få både konkretiseret og ideer til, hvordan man kan bruge denne uddannelse, uanset hvor du befinder dig.
En Life Mastery coach kan måske netop bidrage til større forståelse, skabe klarhed over den brik der mangler og til udvikling i forskellige retninger for dig i din stilling.
Man arbejder rigtig meget med sig selv inden coachmodulet, men netop det gør dig til en anderledes coach med en kæmpe værktøjskasse.

Hvad har din arbejdsplads efterfølgende sagt om din deltagelse i coachuddannelsen?

Mine ledere glæder sig til at jeg kan komme i gang som coach og at vi sammen kan bruge dette.
Jeg har under uddannelsen fået så mange ideer og visioner om hvordan, hvor og med hvem jeg kan bruge min coachuddannelse.
Jeg glæder mig til at give mine kollegaer indblik i, hvordan jeg kan støtte dem med min coachuddannelse.

Har du nogle sidste gode råd til de som står og overvejer Life Mastery Academy ?

Gør det, det er en fantastisk rejse.
Man skal være villig til og åben for at arbejde med sig selv først. Men dette gør dig til en endnu bedre coach med et fantastisk perspektiv på det menneskelige og på forståelsen for de mennesker man sidder overfor, fordi man har gået hele vejen selv først. Der er uendelige muligheder med denne uddannelse.

Majkens argumenter til sin leder – måske kan du lade dig inspirere af dem ?

Jeg anser specifikt uddannelsen hos Sussanne Wexø Academy som Life Mastery coach, som den mest givende og relevante fordi:

  • Der arbejdes med kognitive udviklingspsykologiske redskaber som eksempelvis NLP og positiv psykologi.
  • Der arbejdes ud fra et holistisk menneskesyn og med nyeste viden om hvordan nervebaner, tanker og sind hænger sammen.
  • Der arbejdes med mennesker og menneskekundskab.
  • Der inddrages mentaltræning, mindfulness og stressreducerende redskaber, som vil være meget relevant i coaching af sygeplejefagligt personale.
  • Uddannelsen tager udgangspunkt i træning der gør, at de tilegnede redskaber kan bruges fagspecifikt.
  • Uddannelsen giver værktøjer til at blive klædt på til coaching af andre, som selv kan få forståelse af brug af coaching-redskaber de kan bruge, i det daglige arbejde med mennesker.
  • Der er fokus på at den enkelte coach har arbejdet i dybden med sig selv, personligt og professionelt. På denne måde mindskes risikoen for coaches der projekterer deres egne erfaringer videre.
  • Uddannelsen som Life Mastery coach en anerkendt uddannelse med certificering

Af hjertet tak til Majken Kofod Hansen

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at stille dine spørgsmål eller skrive en kommentar til indlægget her via formularen nederst på siden her.
Tak for dig!

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top