skip to Main Content

BIG NEWS!
MY FAVORITE PLANNER

I sensommeren signede jeg en bogkontrakt med mit nye forlag, som villle udgive min bog om Livsspejlinger, – den glæder jeg mig utrolig meget til at dele med dig senere på året.

Under mødet blev skønne ideer grebet og nye muligheder sået i den smukkeste muld.

En af ideerne var My Favorite Planner, som skulle være en personlig kalender med fineste Life Mastery tanker og med fortryllende grafik, som vi kender det fra mine Spejlbilleder, – lavet i samarbejde med verdens dejligste grafiker Maja Wesnæs.

Planneren blev hurtigt til en realitet og det skønneste team samlet om at bringe den til live.

Navnet My Favorite Planner blev valgt, da vi ville sikre os at manifestere en YNDLINGSKALENDER – til alle som vil arbejde med selvkærlige mål igennem året.

Med My Favorite Planner kan vi med stolthed sige, at vi har skabt en unik kalender, der kobler dine daglige mål sammen med din personlige livsstil.

Den kombinerer den klassiske kalender med tidens nye trend, hvor mange af os ønsker at skabe sammenhæng mellem det daglige overblik og vores dybere intentioner og visioner for livet.

I My Favorite Planner finder du bl.a. et Vision Board, Månedens visdom, Min personlige side samt en kvartalsoversigt og dagsplan.

Kalenderen er udateret og gældende for både 2018 og 2019, så du kan starte præcis den dag, hvor det passer dig bedst.

Så nu er der blot tilbage at sige …

Glæd dig til at skabe dit eget liv – hver eneste dag.

Kærligst & Namasté

 Sussanne

 

Ps. Jeg glæder mig til at sprinkle en masse forkælelse ud over alle jer der køber den, så følg endelig med på My Favorite Planner siden – lige her på min hjemmeside.

My Favorite Planner er allerede en BESTSELLER NYHED!

Yippie’ – Forlaget har netop meddelt at My Favorite Planner er en bestseller på deres side – ‘Og så er den endda ikke udkommet rigtigt endnu …

My Favorite Planner udkommer her i starten af 2018,
– men du kan allerede forudbestille den ved at klikke her.

Det er der indtil videre over 100 skønne personligheder der allerede har gjort, og netop derfor har Forlaget valgt at kalde den en BESTSELLER’

Jubiiiiiii, – og tak for din interesse for vores alle sammens My Favorite Planner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top