fbpx Skip to content

LIFE MASTERY
ALL IN – HEART BUSINESS

– gå all in på at skabe din professionelle hjerte business

Velkommen til Life Mastery Academy´s samlede uddannelsesunivers.
Herunder kan du finde links til de enkelte uddannelser, som kan tages enkeltvis, men min drøm er, at få lov til at føre dig igennem den ultimative uddannelsesrejse, som vil hjælpe dig til at skabe din succesfulde hjertebusiness.

⭐️ DU SPARER 10360,00  ved at tilmelde dig All In Heartbusiness i stedet for at tage uddannelserne enkeltvis :-) ⭐️

Uddannelseskonceptet ALL IN – HEARTBUSINESS byder på en transformerende rejse der forløber sig over 14 måneder, (eller i dit eget tempo), hvor du vil blive rustet til at kunne arbejde med livsmestring i et professionelt virke med titlerne:

På uddannelserne vil der især være fokus på NLP, positiv psykologi, coaching, kognitive udviklings processer, energiarbejde, body-mind bevidsthed og mindfulness som til sammen vil give dig nogle kraftfulde redskaber til at arbejde med dine fremtidige klienter.

All In – Heart Business er ikke blot én uddannelse, men et særligt livsmestrings koncept, hvor du efterfølgende kan have klienter, afholde kurser, workshops mm. – og opbygge en fuldkommen hjertebusiness indenfor alle fem uddannelsesområder.

Redskaberne på uddannelsen vil lære dig at hvile i livet samt håndtere og imødekomme dine livsvalg og livsomgivelser.
Du vil komme til at forstå den visdom og de indsigter som livet giver os – og ikke mindst lære at give dem fra dig igennem dine certificerede titler som LM Master Coach, Mindfulness Instruktør, Mind & Spirit Mentor og Mirror Facilitator.

OBS. NU KAN BÅDE MASTER & COACHUDDANNELSEN,
SAMT MINDFULNESS INSTRUKTØR UDDANNELSEN
TAGES ONLINE

 

“Det er så vildt, hvad der er sket i og omkring mig
– siden jeg startede på uddannelserne
“.
Liv Nora Damgaard

ALL IN – HEART BUSINESS henvender sig til dig som:

 • søger et gennemtestet professionelt og holistisk uddannelsesfundament.
 • er klar til at gå i dybden med din egen selvudvikling og livsmestring.
 • glæder dig over at kunne skabe en fuldendt virksomhed ud fra dine kompetencer.
 • ønsker at møde andre kvindelige deltagere, hvor sammenholdet strækker sig ud over endt uddannelse.
 • nyder kvalitet og professionalisme i et varmt støttende miljø.
  For at sikre høj kvalitet med rum til fordybelse og tid til den enkelte deltagers proces, er der kun plads til 12 deltagere på hver hold.  Uddannelserne henvender sig også til dig, der i forvejen arbejder indenfor dette felt, og har brug for en større holistisk og spirituel overbygning.

“Fem uddannelser i ét flow, på lidt over ét år,
for samme pris som én uddannelse
– uden at gå på kompromis
med kvalitet, nærvær og indhold
“.

 

Det her skal du glæde dig til …

Som uddannet under All In – Heart Business vil du opleve at få en større forståelse for mennesket og dine fremtidige klienter.
Uddannelserne vil give dig en dyb og holistisk forståelse af menneskers udviklingspotentiale, som du ville kunne arbejde ud fra.
Du vil arbejde med dig selv, før du arbejder professionelt med dine klienter, og dette vil sikre dig dit eget stærke fundament og tryghed.

På uddannelserne gør vi brug af Life Mastery´s  egne modeller som er succesfulde og gennemtestede modeller, der fører dine klienter gennem dybtgående udviklingsprocesser.
Der er specifikke modeller til vores Master Coaching, Mindfulness og Mirror Process, som skal følges og gennemføres efter kyndige instrukser, som sikrer en dyb og gennemgående succes for klienten.
Hvert eneste trin i modellerne fører naturligt videre til det næste, og på denne måde opnår du optimal tryghed for din klient, og ikke mindst for dig selv i dine sessioner.

 

Personlig Mentoring

Jeg vil være din personlige mentor både under og efter forløbet, og du vil samtidig blive medlem af vores fortrolige online fb grupper samt vores helt unikke støttende Sister & Womanhood.

Yderligere vil du få støtte fra vores kærlige team, som vil sikre din kontinuerlige proces og du vil endda få tilknyttet din helt egen personlige mentor, som vil give dig værdifuldt sparring og mentoring under dine kommende trænings sessioner.

 

Visionen

Jeg er stor fortaler for at åbne op for de mere feminine værdier som vores følsomhed, sensitivitet og smukke intuition i samspil med vores skabende kraft.
Vi kan sagtens være stolte af at være både bløde og sårbare, men vi er også så meget mere.
Vi må ikke glemme, at vi kvinder igennem historien tidligere var kendt for at bære en særlig kraft og styrke i os.
Vi var anerkendt for vores feminine kræfter, som de vise kvinder, shamaner og healerne, – og det er vi stadig.
Vi er dygtige hjælpere, behandlere, ledere og iværksættere!

Selvfølgelig skal vi præstere og skabe, og vi kan gøre det på en langt mere feminin og elegant facon, hvis vi hviler mere i os selv. Dette er det helt særlige bag visionen.

 

“Mange af min klienter siger, at de er overraskede over metoderne
der virker så kraftfuldt for dem”.
Karina Juul Folsing

Indhold, opstart og varighed

All In – Heart Business konceptet består af vores populære 5 uddannelser, som til sammen vil ruste dig til at skabe din personlige og fuldendte hjertebusiness.

Forud for hver uddannelsesmodul vil du modtage online guidenings, refleksionsskrifter og dybdegående øvelser til udvikling og uddybelse af din personlige proces.
Vores moduler er bygget op omkring den læring, som du har taget med dig i din selvreflekterende process, og når vi mødes på uddannelserne, enten fysisk eller online, vil vi integrere den viden, som du allerede har lukket op for.

Dit særlige udbytte af at tage alle uddannelserne på denne vis vil vise sig i din personlige udvikling, din evne til at fokusere målrettet på din karriere og oplevelsen af tryghed ved at være en del af et større netværk, som støtter og løfter dig, – hele vejen i mål.

Vi starter løbende og du har mulighed for at springe på, når det passer dig bedst, så du kan tilrettelægge hele forløbet, så det passer ind i dit liv.

Dit forløb kan eventuelt se sådan ud:

Se alle uddannelserne i vores kalender her

PS: HUSK AT KLIKKE IND PÅ DE FORSKELLIGE LINKS FOR AT FÅ ALLE DATOER OG MODULER MED.
Du deltager naturligvis kun i én udgave af Mindfulness Instruktør Uddannelserne, og kan selv vælge om din Mindfulness Uddannelse skal være online med start i november eller med fysisk fremmøde i marts.

⭐️ DU SPARER 10360,00 – ved at tilmelde dig All In i stedet for at tage uddannelserne enkeltvis :-) ⭐️

 

Life Mastery Master Training - undervisning
Life Mastery Master Training - undervisning
Life Mastery Master Training - proeve session
Life Mastery Master Training - kaerlighed og saarbarhed
Life Mastery Master Training morgenpraksis
Life Mastery Master Training - hjerte hilsen
Life Mastery Master Coach - undervisning
Life Mastery Master Coach - motiver klienten
Life Mastery Master Training - undervisningLife Mastery Master Training - proeve sessionLife Mastery Master Training - kaerlighed og saarbarhedLife Mastery Master Training morgenpraksisLife Mastery Master Training - hjerte hilsenLife Mastery Master Coach - undervisningLife Mastery Master Coach - motiver klienten

Team

Sussanne Wexoe portaet
Sussanne Wexø
Founder & uddannelsesleder
Jeg følger dig hele vejen!
MENTOR TEAM
Alle hold blive fulgt af et unikt mentorteam af tidligere elever.

Certificering

Efter deltagelse i hver enkel uddannelse, vil du kunne nyde en afsluttende certificering, hvor du vil modtage et smukt bevis til din samling. Ved LM Master Coach uddannelsen vil du yderligere skulle til en mundtlig og skriftlig eksaminering, og ved Mirror Facilitator uddannelsen skal du udarbejde en skriftlig certificeringsopgave.

Praktisk info

Din rejse starter …

Din All In – Heart Business kan tilpasses dit liv, som du ønsker det.
Ved tilmelding vil vi spørge ind til, hvilke uddannelsesdatoer, som vi skal sætte dig på, og der er altid mulighed for at tilpasse senere, – efter aftale med os.

Life Mastery Master Training starter altid i september og vil være et optimalt sted at begynde din rejse. Dog kan du også begynde din rejse i starten af januar, hvor Mind & Spirit Mentor uddannelsen kan danne fundament for din hjertebusiness.
Ligeledes kan du begynde på Mindfulness uddannelserne, som starter op i både forår og efterår.

Du skal dog altid have taget Life Mastery Master Training før din Master Coach Training, og din Coach Training før du kan fortsætte på Mirror Facilitator uddannelsen.

Hvis du har brug for hjælp, så kontakter du os blot med dine spørgsmål.

 

Undervisningen foregår i skønneste Life Lounge i Kompagnistræde 14. C 1208 Kbh. K.
Eller ONLINE i vores lukkede fb gruppe.

DIN INVESTERING

Din investering i din All In – Heart Business er kr. 45.000,-

⭐️ DU SPARER 10360,00  ved at tilmelde dig All In i stedet for at tage uddannelserne enkeltvis :-) ⭐️

Mulighed for afdragsordning/ratebetaling :
Vi hjælper dig hjertens gerne med en afdragsordning, hvor du betaler over 6 eller 12 gange (eksempelvis betaler 6 x 8000,- og stadig opnår en stor rabat.)
Denne mulighed koster således et mindre administrationsgebyr, men på denne vis kan du nemt glæde dig til at komme i gang med det samme.

Kender du til Bruttolønsordningen, – den kan måske lette din investering i dig selv?
Dette skriv henvender sig til dig der er ansat i en virksomhed og kan gøre brug af Bruttolønsordningen

OBS:
Til dig der er på dagpenge og ønsker at få uddannelsen godkendt, så er dette absolut en mulighed, men husk at få den godkendt.

Der er kun plads til 12 deltagere pr. hold, da vi vil arbejde dybt med din personlige livsudvikling, og ønsker at sikre dit fulde udbytte af processen.

Tilmeld dig via linket herunder, hvor du også kan vælge ratebetaling :-)

 

Tilmeld dig nu – og glæd dig…

PS. KONTAKT MIG ENDELIG …

Jeg vil vildt gerne hjælpe dig videre mod dit drømmeliv og succesfyldte hjertebusiness. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte mig på sussanne@sussannewexoe.dk eller til tlf: 2726 5851 eller sende mig en besked via nedenstående kontaktformular.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kontakt

  Udtalelser

  Uddannelser

  Life Mastery Master

  Leder du efter en uddannelse, som bringer dig hjem i dig selv, og som gør dig til mester i dit eget liv, så skal du helt sikkert læse om Life Mastery Master – Training & Uddannelse.
  Uddannelsen varer 3 måneder, og er obligatorisk hvis du vil uddanne dig som Life Mastery Master Coach.
  Uddannelsen bygger på redskaber fra NLP, Positiv psykologi, energiarbejde og kognitive udviklingspsykologiske retninger.
  Læs mere om Life Mastery Master – Training & Uddannelse

  Life Mastery Master Coach

  Du kan ikke være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv først.
  Life Mastery Master Coach uddannelsen bygger videre på den personlige livsmestring, som du har været igennem som Life Mastery Master. Life Mastery Master Coach uddannelsen forløber over en periode på i alt 6 måneder. Her modtager du personlig mentoring undervejs, og bliver ekspert i vores unikke 12 trins Master Model, som fører dine klienter igennem en dybdegående coaching process.
  Læs mere om Life Mastery Master Coach Uddannelsen

  Mirror Facilitator Uddannelse - Life Mastery

  Life Mastery Mirror Facilitator

  Dette er en unik uddannelse i at facilitere og guide Life Mastery’s terapeutiske Mirror Process. En transformerende terapeutisk metode, der bygger på dybtgående energiarbejde og kendskab til De syv universelle livsspejlinger, som du bliver introduceret til på Life Mastery Master Training.
  Life Mastery Mirror Process bringer klienten igennem en personlig forståelse af livets mening med healing, frisættelse og balance mellem det bevidste sind og det dybereliggende skatkammer af visdom og skjulte kompetencer.
  Læs mere om Life Mastery Mirror Facilitator Uddannelsen 

  Mindfulness Instruktør

  Mindfulness Instruktør uddannelsen er for ALLE, som vil lære at benytte mindfulness i praksis – enten personligt, der hvor man er i sit arbejdsliv eller som selvstændig professionel Mindfulness Instruktør.
  Vi klæder dig på med verdens bedste redskabskasse indenfor mindfulness, og du vil lære at mestre teknikker, som du kan videreformidle hvor som helst og til hvem som helst. Uddannelsen bygger på blended learning, og tilbyder dig et særligt netværk under Mind It Forward (MIF) fanen.
  Læs mere om Mindfulness Instruktør Uddannelsen

  Mindfulness Instruktør ONLINE

  Vi har special tilrettelagt denne uddannelse til dig, som ønsker at inddrage mindfulness i hverdagen – enten som spontane mindfulde stunder, eller som længere forløb.
  Uddannelsen foregår ONLINE, hvor du som deltager får mulighed for at teste dine nye teknikker af undervejs. Uddannelsen bygger på blended learning, og tilbyder dig et særligt netværk under Mind It Forward (MIF) fanen.
  Læs mere om Mindfulness ONLINE Uddannelsesforløb

  Mind & Spirit Mentor

  Mind & Spirit Mentor uddannelsen er for ALLE der ønsker at arbejde med spiritualitet – personligt eller professionelt.
  Uddannelsen byder dig på en unik og personlig spirituel redskabskasse, som fylder dig op med redskaber, som er lette at benytte i hverdagen, i coachende sammenhænge eller kombineret med andre skønne behandlingsformer.
  Denne uddannelse er helt unik, og bliver kun udbudt 1 gang årligt.
  Læs mere om Mind & Spirit Mentor Uddannelsen

  Life Mastery Academy samarbejder med coach.dk
  Life Mastery Master Coachuddannelsen samarbejder og anbefales af Coach.dk.
  Vi efterlever naturligvis de minimumskrav en Coachuddannelse skal opfylde, for at kunne blive listet på Coach.dk’s Coachuddannelsesoversigt.

  Back To Top