skip to Main Content

LIFE MASTERY ACADEMY

Velkommen til Life Mastery Academy’s unikke uddannelsesunivers.
Her tilbydes du uddannelser til din personlige & professionelle livsmestring.

Life Mastery Master

Leder du efter en uddannelse, som bringer dig hjem i dig selv, og som gør dig til mester i dit eget liv, så skal du helt sikkert læse om Life Mastery Master – Training & Uddannelse.
Uddannelsen varer 3 måneder, og er obligatorisk hvis du vil uddanne dig som Life Mastery Master Coach.
Uddannelsen bygger på redskaber fra NLP, Positiv psykologi, energiarbejde og kognitive udviklingspsykologiske retninger.
Læs mere om Life Mastery Master – Training & Uddannelse

Life Mastery Master Coach

Du kan ikke være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv først.
Life Mastery Master Coach uddannelsen bygger videre på den personlige livsmestring, som du har været igennem som Life Mastery Master. Life Mastery Master Coach uddannelsen forløber over en periode på i alt 6 måneder. Her modtager du personlig mentoring undervejs, og bliver ekspert i vores unikke 12 trins Master Model, som fører dine klienter igennem en dybdegående coaching process.
Læs mere om Life Mastery Master Coach Uddannelsen

Life Mastery Mirror Facilitator

En NY & UNIK uddannelse i at facilitere og guide Life Mastery’s terapeutiske Mirror Process. En transformerende terapeutisk metode, der bygger på dybtgående energiarbejde og kendskab til De syv universelle livsspejlinger, som du bliver introduceret til på Life Mastery Master Training.
Life Mastery Mirror Process bringer klienten igennem en personlig forståelse af livets mening med healing, frisættelse og balance mellem det bevidste sind og det dybereliggende skatkammer af visdom og skjulte kompetencer.
Læs mere om Life Mastery Mirror Facilitator Uddannelsen 

Mindfulness Instruktør

Mindfulness Instruktør uddannelsen er for ALLE, som vil lære at benytte mindfulness i praksis – enten personligt, der hvor man er i sit arbejdsliv eller som selvstændig professionel Mindfulness Instruktør.
Vi klæder dig på med verdens bedste redskabskasse indenfor mindfulness, og du vil lære at mestre teknikker, som du kan videreformidle hvor som helst og til hvem som helst. Uddannelsen bygger på blended learning, og tilbyder dig et særligt netværk under Mind It Forward (MIF) fanen.
Læs mere om Mindfulness Instruktør Uddannelsen

Mindfulness Børne/Unge Instruktør

Er du lærer, pædagog eller har en anden børnefaglig baggrund?
Vi har special tilrettelagt denne efteruddannelse til dig, som ønsker at inddrage mindfulness i hverdagen – enten som spontane mindfulde stunder, eller som længere forløb.
Uddannelsen forløber sig over 2-3 måneder, hvor du som deltager får mulighed for at teste dine nye teknikker af undervejs. Efteruddannelsen bygger på blended learning, og tilbyder dig et særligt netværk under Mind It Forward (MIF) fanen.
Læs mere om Mindfulness Børne/Unge Instruktør Uddannelsen

Mind & Spirit Mentor

Mind & Spirit Mentor uddannelsen er for ALLE der ønsker at arbejde med spiritualitet – personligt eller professionelt.
Uddannelsen byder dig på en unik og personlig spirituel redskabskasse, som fylder dig op med redskaber, som er lette at benytte i hverdagen, i coachende sammenhænge eller kombineret med andre skønne behandlingsformer.
Denne uddannelse er helt unik, og bliver kun udbudt 1-2 gange årligt.
Læs mere om Mind & Spirit Mentor Uddannelsen

Back To Top