fbpx Skip to content

HJERTELIG VELKOMMEN TIL MIN VISION …


Min store passion er livsmestring & feminint lederskab i en moderne verden,
hvor kvinder udnytter deres styrke
– og lever i balance med sig selv, deres familie og karriere. 

 

Siden jeg var ganske ung, har jeg haft en dyb passion for at skabe forståelse af det hele menneske, og jeg har altid nydt at beskæftige mig med mindfulness, meditation og på alle måder forbinde mig selv og andre med den dybeste indre visdom.
Min overbevisning er, at vi alle har svarene inde i os selv – det handler om, at finde tilbage og lytte til vores intuition.

”Dine tanker skaber dine overbevisninger som skaber dit liv”

Gennem min egen livsrejse har jeg samlet en nuanceret og bred vifte af erfaring og uddannelser, som danner grundlag for min ekspertise indenfor indre velvære og livsmestering. Jeg er bl.a uddannet NLP Master, Samtaleterapeut, Stresskonsulent, Hypnoterapeut samt Life & Business Coach.

Mine særlige kompetencer ligger i anerkendelsen af personlighedens hele og tanken om, at der altid ligger en positiv hensigt bag enhver adfærd.
Jeg tror på, at vores tanker skaber vores overbevisninger, som skaber vores adfærd, som i sidste ende skaber vores liv. Dette er fundamentet i mine uddannelser: Life Mastery Master Training, Life Mastery Master Coach, Life Mastery Mirror Facilitator, Mindfulness Instruktør og Mind & Spirit Mentor.

 

Life Mastery – Livsmestring i dit liv

Jeg er passioneret fortaler for feminint lederskab & livsmestring, og har på baggrund af mine studier og erfaringer skabt det unikke og eksklusive uddannelseskoncept LIFE MASTERY.
Her inviteres kvinder ind i en fantastisk udviklingsproces, hvor vi træner livsmestring og personligt lederskab.

Som terapeut og underviser har jeg i de seneste år set, hvordan alt for mange kvinder er gået ned med stress, fordi vi lever i et samfund, hvor de mere maskuline energier dominerer, – og hvor det handler om at komme først til toppen, om dominans, konkurrence og en anerkendt karriere. Alt sammen for at tilfredsstille vores selvværd udefra.

Jeg oplever, at især kvinders stress og mindreværd i høj grad bunder i en splittelse af deres indre kerne – deres værdier og selvanerkendelse.
Mange føler sig nødsaget til at undertrykke hele eller dele af sig selv for at jonglere familie, karriere og andre relationer.
Det er særligt den feminine energi, sensitivitet og styrke der bliver tilsidesat, hvilket er forfærdelig trist, da vi kvinder såvel som mænd har brug for begge energier i en smuk harmoni.

 

Det feminine paradigme

Det siges, at der findes et særligt sted i helvede for kvinder, som ikke hjælper hinanden.
Men jeg tror på, at der findes en himmel på jord for os der gør!

Jeg oplever, at vi befinder os i en meget interessant tid, hvor vi kvinder åbner op for et nyt feminint paradigme.
Dette feminine paradigme beskriver en tid, hvor kvinder igen kan opnå balance i deres kvindelige energi, og slippe den dømmende og konkurrerende adfærd, der holder os tilbage og skaber mindreværd og stress.

“Kærlighed, Åbenhed & (bevidst) Ikke-dømmen”

Tiden inviterer nu til fantastiske netværk, hvor kvindefællesskaber og Sisterhoods bliver dyrket, og hvor vi kvinder deler erfaringer i et smukt og tabufrit forum.

Mit personlige mantra og undervisningsgrundlag bygger på kærlighed, åbenhed & ikke dømmende adfærd, som vil føre os  tilbage i vores naturlige identitet, til det storslående og kraftfulde ved at være kvinde.
Vi deler vores kærlighed og kvindelighed, – og nyder at mærke hinandens støtte og nærvær.

 

Vi skal være stolte af vores feminine værdier

Jeg er stor fortaler for at åbne op for de mere feminine og bløde værdier som vores følsomhed, sensitivitet og smukke intuition.
Vi kan sagtens være stolte af at være både bløde og sårbare, men vi er også så meget mere.
Vi må ikke glemme, at vi kvinder igennem historien tidligere var kendt for at bære en særlig kraft og styrke i os.
Vi var anerkendt for vores feminine kræfter, som de vise kvinder, shamaner og healerne, – og det er vi stadig.
Vi er dygtige hjælpere, behandlere, ledere og iværksættere!

Selvfølgelig skal vi også præstere og skabe, men vi kan gøre det på en langt mere feminin og elegant facon, hvis vi hviler mere i os selv.

Husk det endelig, for det er vigtig at formidle videre til til de næste generationer.
Vi er alle forbilleder igennem vores livsmestring!

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Back To Top