fbpx Skip to content

UDTALELSER

Når man skal vælge en uddannelse, en coach eller personlig mentor, er det altid rart at høre, hvad andre har sagt, oplevet og erfaret. Derfor vil du herunder kunne finde et bredt udvalg af udtalelser fra forskellige skønne kvinder.
Du kan iøvrigt let finde mange fantastiske udtalelser og anbefalinger under de forskellige uddannelser …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Laura Petersen

Founder of Ladies Affairs
www.ladiesaffairs.net

“Jeg kan varmt anbefale Life Mastery uddannelsen hos Sussanne Wexø. Jeg er meget taknemmelig for, at have fået lov at påbegynde min rejse igennem det paralle univers, ved hjælp af den narrative kontroversielle tilgang til udvikling af ens tanker, mindset og spejlarbejde, ”The Seven Universal Life Mirros, som er en del af denne smukke uddannelse. Man åbner op for sin spiritualitet og lærer at mestre sine tanker, handlinger og ikke mindst elske sig selv endnu mere og herved give til andre på et højre spirituelt plan.

Så hvis tankens kraft, law of attraction, NLP, balance, kærlighed og lys rimer på dig, Ja så kan jeg ikke sige andet end at Life Mastery åbner op for disse hemmelige skatte der gemmer sig i dit hjerte, og waauu hvor er det vildt når man er i sit rette element og udlever sine drømme og visioner.

Af hjertet tusinde tak for denne åbenbaring og kærlighed I har givet mig med på min vej.”

Mikkala Kissi

Mikkala Marilyn Kissi

Grundlægger af Living Yolates
www.livingyolates.com

“Jeg anbefaler Sussannes uddannelser på det varmeste.
Hun er så super dygtig, erfaren og samtidig en af de mest kærlige og autentiske mennesker jeg kender.
Sussanne har så uendelig meget godt på hjertet, har dybt transformerende redskaber og kan heale mennesker på et meget
højt plan!

Jeg er personligt meget inspireret af Sussanned måde at være i verden på og er så lettet og glad for alt det gode arbejde hun gør.
Verden har seriøst brug for mere at hendes feminine bløde og omsorgsfulde måde at være på! Spiritualitet med omtanke og høj
indsigt!

Jeg ønsker totalt flow og medgang til alt hvad Sussanne sender ud!”

Henriette Zobel

Meditation & selvudvikling
www.henriettezobel.dk

“Jeg kan varmt anbefale Sussanne Wexø, hun har den sødeste, kæreste og blideste kærlige energi jeg kender.”

Rikke Winkler

Selvstændig
www.foraeldresparring.dk

“For mig er det et fantastisk univers Sussanne Wexøe har skabt i radioprogrammet ”din indre vejleder”. Det er en oase, og en hyggestund jeg nyder uge efter uge. Både de forskellige interessante og spirituelle mennesker Sussanne inviterer ind i programmet, men i høj grad også Sussannes måde at tilrettelægge det på.
Jeg elsker Sussannes guidede visualiseringer, tænk sig engang at man kan få det serveret lige i sin egen stue. Jeg kan kun anbefale at du lytter med på radio 24/7 til din ”Indre vejleder”.

Sofia Manning

Coach, forfatter & kursusleder
www.sofiamanning.com

“Sussanne Wexø er en dygtig og professionel coach som jeg på det varmeste kan anbefale enhver, der vil arbejde med sin personlige udvikling. Hun er uddannet life- og businesscoach fra min virksomhed Manning Inspire og har siden fungeret som coachtræner og feedbacker på vores uddannelser. Sussanne er en hjertevarm og tillidsvækkende person, har meget at tilbyde sine klienter. Hun er livsklog og dyb og et menneske du føler dig tryg sammen med. Som klient hos Sussanne vil du altid føle dig taget godt og kærligt af, men hun formår samtidig at give én det skub, der er nødvendigt for at du rykker dig i din udvikling.”

Mia Lyhne

Skuespiller

“Jeg vil varmt anbefale Sussannes telefon coaching, som jeg ofte bruger til at vende vigtige beslutninger, ideer og nye muligheder med. Sussanne fungerer som en livsline, og jeg kan kun anbefale dig, at tage kontakt til hende. Hendes hjertevarme og personlighed skaber et trygt rum.”

Majbritte Ulrikkeholm

Musiker & forfatter
www.majbritteulrikkeholm.com

“Der er ikke så mange af den type programmer, så jeg værdsætter virkelig Sussanne Wexø’s arbejde”.

“
Kære Sussanne jeg nød at medvirke i dit program, nød den indre fred vi kunne tale ud fra. Tiden til at udfolde emnerne var der masser af, og jeg gik fra optagelsen med ro i sjælen.”

Mette Nielsen

Ejer af Random Luxury

“Jeg NYDER i fuld grad stilheden, roen og Sussannes skønne og kærlige energi på mine månedtlige Sisterhood Circles. En gang om måneden er helt perfekt i min ‘entrepreneur og single mum tilværelse’ og det passer altid med at der er en masse ting, jeg lige skal have på plads op til dagen. Faktisk falder der ting på plads i mit liv eller arbejdsliv allerede når jeg sidder i bilen dertil.”

Back To Top