fbpx Skip to content

MODERNE SPIRITUALITET

Der findes et sted der guider dig, når du mærker, at noget er rigtigt eller forkert for dig, og når du bare instinktivt eller intuitivt føler dig draget af noget bestemt.
De fleste mennesker vil forklare det som, at din hjerne sender dig signaler, og det gør den jo bestemt også, men lad os lige gå et lille skridt dybere ind i undersøgelsen af dette …

For hvor stammer hjernens budskaber fra?
Hvor stammer din intuition om mavefornemmelse fra?
Hvor befinder du dig når du dagdrømmer?
Óg hvad kalder du den del af dig, der handler om det større livet, det som er usynligt for øjet, og det som er beviseligt uden at være videnskabeligt?

De fleste af os tror på, at vi på en eller anden måde har en sjæl, og at der findes et sted i os, eller omkring os, som har kontakt til en eller anden form for større bevidsthed. Nogle kalder det for vores højere selv, vores livskilde eller det guddommelige.

Kært barn har mange navne og overordnet så handler det om vores spiritualitet.

Jeg tror på, at vores spiritualitet kan være lige så personlig og unik, som vi er mennesker på jord, – og jeg anser bestemt ikke spiritualitet for at være religiøs eller fyldt med dogmer og tunge besnærende regler.

Spiritualitet er fri, og spiritualitet er for alle!

Jeg taler dog ofte om en mere moderne spiritualitet, som ikke sætter begrænsninger op for os i vores moderne liv, men som til gengæld giver os endnu mere frihed og dybde til at udtrykke os selv i livet.
En spiritualitet som sagtens kan kombineres med et moderne liv med ego, rødvinsaftner og fejltagelser. Forstå mig ret. Vi må meget gerne være bevidste om at leve et renere liv med meditation, yoga og økologi, men spiritualiteten skal netop være healende og ikke-dømmende.

 

Min egen spirituelle side

Jeg var ikke særlig gammel, da jeg begyndte at filosofere over livets store spørgsmål.

I skolealderen begyndte jeg at meditere og lave “ud ad kroppen” oplevelser.

Disse oplevelser praktiserede jeg selv, samtidig med at jeg guidede mine omgivelser og venner efter skoletid.
Oplevelserne føltes naturlige og genkendelige.
På en eller anden måde vidste jeg bare, hvordan jeg skulle nå disse trancelignende tilstande.

Efterhånden nåede jeg et udviklingstrin, hvor jeg vidste, at der var noget, der var en større del af livet og begyndte at læse diverse bøger omkring det spirituelle univers.

Jeg har siden uddannet mig professionelt indenfor blandt andet healing og hypnoterapi, – og i dag lever jeg med en åben forståelse og anerkendelse af, at uforklarlige oplevelser bare ér en naturlig del af livet.

Jeg har altid haft en interesse for det spirituelle univers, og har i min tid som terapeut og coach, samtidig fungeret som spirituel vejleder.

På mine uddannelser og hold taler jeg frit. Jeg taler til alle, både deltagere der er bevidste om deres egen spiritualitet, og til en stor del, som ikke rigtig har taget stilling til det endnu. Òg det betyder ingenting for mig.
Der er vitterligt intet, der er bedre end andet, – og vi kan alle lære af hinandens forskelligheder og udgangspunkter.

Så hvis jeg afslutningsvis skal opridse mit eget ståsted, så er det fyldt med masser af kærlighed, åbenhed og bevidst ikke-dømmen.
Jeg er en fri sjæl og jeg er nysgerrig på livets nuancer og mangfoldighed!

Jeg ønsker at inspirere og ikke pådutte.
Jeg ønsker at møde dig som du er, – og det vil jeg glæde mig vildt meget til …

Kærligst & Namasté

 Sussanne

Back To Top