fbpx Skip to content

DIG, ( i kampen ) mellem lys og mørke

– vi har stadig brug for dig!

 

Kæreste du`


Wow, jeg er helt tændt af passion for dette skriv, fordi jeg synes, det er så spot on et spejl på, hvad der foregår i denne tid, -og på hvordan du kan være opmærksom på at stå fast i dig selv, i en tid, hvor det måske er aller sværest, fordi du/vi bliver konfronteret på alle mulige måder og ud fra forskellige vinkler… (og sandheder)

Lad mig starte med at give et lille uddrag af en besked, som jeg modtog i går.

Hej Sussanne Jeg sidder her og lytter til en kvinde, der i mange år har arbejdet som spirituel coach, har arbejdet med alt muligt indenfor den spirituelle verden; healing, krystaller, engle- og orakelkort, clairvoyance osv. Jeg ved ikke, om du kender hende?
Hun har fået et kald fra Gud, og forlader alt hvad der har at gøre med den spirituelle verden og er nu kristen.
Hun fortæller i en video, hvorfor hun har taget det valg – og hendes syn på spiritualitet nu.
Jeg er ikke sikker på, hvad jeg selv skal mene om det, hun fortæller, men noget af det runger i mig og skræmmer mig helt vildt. Hovedsageligt fortæller hun, at New age og hele den spirituelle verden er skabt af Satan, og ikke Gud. xxx
Er det mon noget, du kender til…? Dette syn på New age og spiritualitet – at det er “Satans værk”?
Personligt har jeg nemlig aldrig nogensinde hørt om det.

 

Sandheden, hvem har patent på den?

Oh yes kære, det har jeg hørt masser af gange, og jeg føIer, at jeg bliver nødt til (ikke at forsvare), men at inspirere til fred her…
Ikke mindst fordi, at jeg har set det før, og det skaber ofte frygt og fortvivlelse, når nogen man har lyttet til og troet på, skifter side, overbevisninger osv.
Den der havde set “sandheden” havde den ikke alligevel, men NU har de den…
Jeg kan huske det ved forfatteren Doreen Virtue, som praktisk talt har vist vejen for mange i forhold til engle. Hun gjorde det samme, og jeg kan netop forstå, at denne anden kvinde, har været én af hendes tilhængere…

Det, som vi kan se klart her er, at de taler DERES SANDHED, og advarer samtidig imod de, som prædiker deres sandhed, som den eneste, da GUDS SANDHED er den eneste. De lægger også op til at biblens GUD, han er den eneste sande vej.
Men hvem er Gud så, for min Gud er eksempelvis kærlighed, tilgivelse og medfølelse… og ikke altid skildret i Biblen.

Men hvem har patent på sandheden, hvem kan vide sig sikker, – det eneste vi kan vide os sikre på er vel, hvordan vi selv oplever det, ud fra vores perspektiv. Sandheden bor i dig…

Så ja, nu vil jeg gerne give mit, måske lidt mere nuancerede bidrag til det, som nemt kan blive til en debat, -og kommende udskammelse af spirituelle, lysarbejdere, healere, fredsspredere mf.
Århhh, for -for pokker, ha ha, – eller for himmelens skyld, -hvor har vi brug for jer/os, i denne tid, og vi har brug for at holde hjerterne helt helt rene, og netop stå fast i lysets tjeneste, – hvad det så betyder for den enkelte, som gør en vidunderlig forskel for både kloden, dyr og medmennesker – HVER ENESTE DAG.

Både kvinden, som der refereres til, og andre lignende kalder iøvrigt (skræmmebilledet) NEW AGE, hvilket måske dækker mere bredt, da de også inddrager satanisme og okkultisme.

Jeg har altid sat en kæmpe streg og adskillelse mellem spiritisme og spiritualitet.
Personligt arbejder jeg kun med SPIRITUALITET, altså med min sjæls visdom, (også når denne kan modtage beskeder fra kærlige energier, engle og vejledere).
Jeg ELSKER min sjæls budskaber, som udspringer af det, som for mig er det Guddommelige, Universelle, Den højere bevidsthed…
Jeg påkalder ikke nogle som helst mørke sider, – andet end at jeg kaster lys på skyggerne, som den omtalte kvinde også forsager.
Jeg tror nu bare, at hun har misforstået, at skygger i skyggearbejde blot er dele, følelser og adfærd, som vi har været bange for, men som vi kan få massiv glæde, handling og indsigt af, hvis vi ser på dem med KÆRLIGHED.
På samme måde, som vi kan se kærligt på månen, på livets nuancer, – og yin & yang.

Men ja, der er mange tolkninger, misforståelser, og hvem ved egentlig, hvem der har ret, for har vi ikke vores egen opvækst og lærdom gennem livet, som er præget af vores omgivelser?  Vi kan vel kun vide det, som vi har hørt, følt og oplevet som rigtigt, -og dette kan blive til vores sandhed, som vi naturligvis har fuld ret til at dele med andre, som så kan tage imod eller lade være, – eller midt i mellem…

Så nu nærmer vi os overskriften.

DIG, i kampen mellem lys og mørke

– vi har stadig brug for dig!

Jeg har helt bevidst valgt at strege kampen mellem lys og mørke, (eller sætte den i parentes) -for jeg anser os som holistiske mennesker, som kan bruge alle nuancer i livet, vi behøver ikke at kæmpe.
Vi kan bevæge os smukt i en hel regnbue af nuancer mellem lys og mørke, og vi kan lære igennem både lys og mørke, især hvis vi er bevidste om det.

Jeg fortæller ofte historien om de to ulve, som bor i menneskers sind, hvor pointen er, at den ulv som man fodrer vil vokse sig stærk. Altså hvis vi vælger lyset, så vil det være stærkest, som vi er mange der ønsker at stå mest muligt i.
MEN en endnu klarere pointe er…
Hvad nu, hvis vi fordrer begge ulve?
SÅ BEHØVER INGEN AT KÆMPE, hvilket fører mig til det største budskab i dette indlæg.

 

Den positive intention

Man har altid sagt at Satans (for at bruge den betegnelse) største værk har været, at få os til at tro, at han ikke findes, men jeg tror, at både himmel og helvede kan eksistere på denne jord, og rigtig meget i menneskers sind, i menneskers frygt og adskillelse, hvilket kan vise sig i de mest forfærdelige konsekvenser.

Så hver eneste gang, at jeg oplever nogle nogle prædike frygt og seperation, om det er til det ene eller andet formål, så bringer jeg DEN POSITIVE, DEN KÆRLIGE, DEN MENNESKELIGE og endda GUDDOMMELIGE intention i spil.
Det er min sandhed. :-)
Jeg forsøger så vidt muligt at søge forståelsen, freden, erfaringen og visdommen i ethvert budskab.
Så jeg vil gerne inspirere til at overveje:
Hvad kan vi lære og hvordan kan vi vokse igennem det, som sker om og i os i livet?

Det vil jeg til enhver tid inspirere dig til.
På den måde kan du finde din sandhed, eller dit ståsted i livet, -og lige nu måske balancere smukt mellem mørke og lys, for hoooooold da op, hvor er der meget seperation og adskillelse i vores verden lige nu.

Jeg vil blot lige give et sidst pip…
Hvis ikke store freds- forbilleder havde valgt at følge kærlighedens nuancerede og accepterende vej, så ville vi stadig være underkastet de, som kun vil se deres egen sandhed, og bruge al magt, kamp, trusler og frygt for at fremherske den ene vej.

Og derfor, aller kæreste dig, som læser med.
Husk, at du og dine sandheder og svar kan findes i det bankende hjerte, som banker for dig lige nu. Måske er det bare dét, som du har brug for at følge… Og den tidligere omtalte kvinde, ja hun mærker jo også bare hendes hjerte. PEACE & OUT

PS: Hvis du synes dette indlæg var interessant, så vil du måske også have lyst til at læse om FRYGTEN SOM ÆDER SJÆLEN OP i indlægget:
DER ER NOGET GALT
Eller…
HÅBET – vær lysarbejder NU! 
Eller…
ER DU LYSARBEJDER


Jeg glæder mig til at høre fra dig …
Kærligst & Namasté

 Sussanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top